üniversiteyi kazandım :) tüm abilerime kardeşlerime selamlar

liseyi bitirip girdiğim ygs-lys sınavından alnımın akıyla çıkarak ilk tercihim olan KONYA Selçuk ingilizce öğretmenliğini kazandım :D

bu arada son 3 haftadır motorla geziyordum(125 lik scooper ^^) babam emanet bi motor buldu bana nasıl kullandığımı görmek için sanırım üniversite için daha iyi birşey alacak :)

ek: zaten anlaşmamız vardı peugeot 307 yi(bzm araba) alırım diyordum konya ing. öğretmenliğini kazanırsam kabul etmişlerdi. yeni anlaşma kabul olursa bizim araba fiyatında motor aldırıcam inşallah :) uzun süredir forumu dışardan izliyordum dahil olayım dedim :) hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın :) tekeriniz düz bassın :rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
TEKNİK BİLİMLER MESLEK Y.O.
ELEKTRİK (İÖ)

Kazandım bende :) Avcılarda işede yakın olması sebebiyle ilk ve tek tercihimdi :) Çokta memnunum, sanada herkesede hayırlı olsun :rendeer:

geçen sene bu dönemlerde ben de aynı duyguları yaşıyordum =) hayırlısı olsun.İzmir 9 Eylül Üniv.e yolu düşen olursa beklerim =)

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
TEKNİK BİLİMLER MESLEK Y.O.
ELEKTRİK (İÖ)

Kazandım bende :) Avcılarda işede yakın olması sebebiyle ilk ve tek tercihimdi :) Çokta memnunum, sanada herkesede hayırlı olsun :rendeer:

Fatih545 Bende istanbul üni. Otomotiv teknolojileri (avcılar) :)

Hayırlısı olsun dedik hayırlısı buymuş heralde :)

Moderatör
Hayirlisiyla okuyup bitirin okullarinizi, haytalik yapsanizda abartmayin, okuyun adam olun :) bize buyuklerimiz boyle nasihat ederdi, nasihat etme sirasi bize geldi. Allah utandirmasin.

sene 2000 selçuk gazetecilik kazanmıştım vaybe 10 sene olmuş :)
hayırlı olsun...

sene 2000 selçuk gazetecilik kazanmıştım vaybe 10 sene olmuş :)
hayırlı olsun...
çok sağolun :)

---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:15 ----------

geçen sene bu dönemlerde ben de aynı duyguları yaşıyordum =) hayırlısı olsun.İzmir 9 Eylül Üniv.e yolu düşen olursa beklerim =)

görüşmek üzere :) motorum olursa geziler ile kesin gelmeyi planlıorm + zaten motor alıcak olursam izmirden alacağım kuzenimin yardımıyla :)

E_N

Bune nedir üniversiteyi kazananda araç la gitme hastalığı.
banada bulaştı.
ankara üniversitesi yönetici asistanlığı

Hayirlisiyla okuyup bitirin okullarinizi, haytalik yapsanizda abartmayin, okuyun adam olun :) bize buyuklerimiz boyle nasihat ederdi, nasihat etme sirasi bize geldi. Allah utandirmasin.

Aynı fikirdeyim,hayat çok zor diğerlerinde bir adım önde olmanız gerekir.Yeni yaşamınız da sizlere başarılar dilerim kardeşlerim.

başlığı görünce birden şey diyesim geldi
üniversiteyi kazanmışsın ama ......... :p :p :p

tebrik ederim başarın daim olsun bide onu bitirmek var :rendeer:

Hayırlı olsun hepinize. Ben bir tane bitirdim 2 sene önce.
Şimdide biri açıktan olmak üzere 2 tane daha okuyorum bi nane varmış gibi :queen:

Bitirmek için acele etmeyin, bitince daha ...tan bi durumla karşı karşıya kalıyosunuz, sudan çıkmış balik misali :)

liseyi bitirip girdiğim ygs-lys sınavından alnımın akıyla çıkarak ilk tercihim olan KONYA Selçuk ingilizce öğretmenliğini kazandım :D

bu arada son 3 haftadır motorla geziyordum(125 lik scooper ^^) babam emanet bi motor buldu bana nasıl kullandığımı görmek için sanırım üniversite için daha iyi birşey alacak :)

ek: zaten anlaşmamız vardı peugeot 307 yi(bzm araba) alırım diyordum konya ing. öğretmenliğini kazanırsam kabul etmişlerdi. yeni anlaşma kabul olursa bizim araba fiyatında motor aldırıcam inşallah :) uzun süredir forumu dışardan izliyordum dahil olayım dedim :) hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın :) tekeriniz düz bassın :rendeer::rendeer:

Hayırlı ve uğurlu olsun. Benim oğlumda Selçuk üniversitesi İletişim Fakültesini kazandı. Aynı okula gideceksiniz.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) BOZKIR MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
Herkese hayırlı olsn :) konya istediğim bir yerdi geldi cok sükür.

gençler hayırlı olsun. eğitim şart. okullarınıza vakit doldurmak için değil öğrenmek için gidin. hocaları zorlayın. artık ekmek aslanın kalınbağırsağında.

en son geçensene yaşadık bu duyguyu. oğlum geçenyıl odtü moleküler biyoloji ve genetiği kaznmıştı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konya'da Yüksek Lisans Yapıyorum

Konya yolcularına benden selam olsun,hayırlı uğurlu olsun.

Kredi yurdunda kalmayacaksanız sahibinden.com adresinden "Bosna" araması ile kiralık evlere bakın.Tavsiyem ilk yılınızı devlet yurdunda geçirmeniz yönünde.

Tavsiye,nasihat çok olur canınızı sıkmak istemem ama dikkat çekeyim; kişisel gelişim için üniversitenin girişimci grupları,dernekleri var ilk işiniz onlara kaydolmak olsun mezun olunca "İyi ki yapmışım" diyeceğiniz en güzel adım.Bölümünüz ne olursa olsun lütfen yapın bunu.Yukarıda bir abimizin dediği gibi hayat artık çok zor,ekmek aslanın midesini geçti.

Şubat ayına kadar gidiş geliş yapacağım,görüşürsek memnun olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar