Altın Elbiseli Adam SkyTurk'te!

Cuma günleri onu biliyorum da saati sitesinde yazar zaten altınelbiseliadam yazın google abiye o göstersin size

sh300 ü övdü barkın bey çok şaşırdım normalde bu kadar sevacan değildir özellikle hondalara:D markaları yerden yere vurur
bu adamı herkez izlesin ben zevkle seyrediyorum diğer tanıtımcılar gibi değil on numara bi program

barkın üstadım;

14 ağustostaki programda sh 300 e akrapoviç egzost takan vatandaş, tam olarak nasıl bir kafa yaşıyor, çok merak ediyorum.
test ettiğiniz motorlar kimlerin oluyor acaba?

barkın üstadım;

14 ağustostaki programda sh 300 e akrapoviç egzost takan vatandaş, tam olarak nasıl bir kafa yaşıyor, çok merak ediyorum.
test ettiğiniz motorlar kimlerin oluyor acaba?

Para bol gelince öyle saçma sapan işlere kalkışılıyor demekki. Gerçi zevk meselesi saygı duymak lazım.

gençler ybrlere apachelere bu eksozları takıyo sanki yeni gördüğümüz bi durum yahu :D
pahalıya alınan bir scooter olduğu için mi bu kadar hor görülüyo :)
aslında pahalıda değil barkın bey anlatıyo

gençler ybrlere apachelere bu eksozları takıyo sanki yeni gördüğümüz bi durum yahu :D
pahalıya alınan bir scooter olduğu için mi bu kadar hor görülüyo :)
aslında pahalıda değil barkın bey anlatıyo

herkesin kendi zevkidir buna bişey diyemeyiz, adam motorunu sesli istiyordur, oynar katalizorle benim motorumun da egzostu acık. ama bu 300 cc lik scooterda katalizor akrapoviç. hiç yoksa 650 eurosu vardır o egzostun.
scooterda egzost modifiyesi pek alısılmış birşey değil ondan dikkatimi cekti. o sh 300 ün sahibi abi eski yarışçılardan olmalı:queen:

Bu kadar tartışılacak bir şey değil bu.
Motor Mototal'in test motoru.
Üzerinde stickerı da var.
Rahat çalışsın diye, şekli olsun diye takılmış olabilir.
Benim aklıma en çok yatanı ise orjinal eksoz zarar görmesin diye elde olan bir Akra takılmış olabilir.

bende cbfin eksozunu açtırmıştım zamanında:D ama sadece kapak çıkarttırıp halka kaynattırmıştım görüntüsü çok hoştu

scooterlarda özellikle üst cclerde eksoz modifiyeleri çok sık rastlanıyo özellikle scooter cenneti italyada
youtubede izlediğim kadarıyla çok rastladım tabi kardeş hoş mu ?değil özelikle dediğin gibi okadar paraya sen git sessiz makina al-
işimi görsün de al oh keyfime bakarım sürüp gazlarım diye satılan bu amac için üretilen scooterlardan al sonrada amaç dışına kaydır egsozda yap
gerek yok dediğin gibi sahibi muhtemelen genç ve benim makinam hız yapar diye almıştır ve gözü süpersportlarda ve son hızlardadır:D

altın elbiseli adam programındada firmalar tanıtım için motor vermiyolarmış ki .programda kendi uğraşıyla dilenerek motor buluyolar :) komik ama gerçek.hatta xciting500 r ın tanıtımında sürücüsü barkına motoru bile vermedi sürüş tanıtımında kendi sürdü:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar