Gel gelelim bugünkü takas tekliflerine

bunlar iyiymiş ben geçen sene pejo 206 hdı 2006 model arabamı satarken adam bi takas teklif etti ölürsün...evlenecekmiş ev eşyası almışş sonra nişan atmışlarr..komple aldığı esyalarııı teklif ediyo :d dandik dundik yatak oadsı yemek odası zigon sehpa filan :p

paşam bi alan verdim admın biri 124 bis teklif etti babama sordum kahkahadan yere yattı gürünce arabayı :)

forumda tesbih koleksiyonu,teklif edilen bile gördüm :)

evet o tesbıh teklıfı bana geldı :)
adamın dedesınden kalmıs 6000 parca tesbıh koleksıyonu,
içinde altın günüş inci dahi varmıs :)

hocam bu ne ya adam satamamış arabasını senin motosiklete göz dikmiş :p hem araba ile takas yapmayı öncelikli düşünüyorum yazmış hemde diyor ki motosikletle takas yapacağım :cherry:

teklifler ilğinç ama ilanda sen ne yazdın. ? ne olursa olsun takas teklifleriniz değerlendirilir mi. :) biri iki liralık diğeri 11 liralık bir şey teklif ediyor.

paşam bi alan verdim admın biri 124 bis teklif etti babama sordum kahkahadan yere yattı gürünce arabayı :)

forumda tesbih koleksiyonu,teklif edilen bile gördüm :)
126 bis se eğer çok şey kaçırmışsın dostum.

Ben de 5800 vardı kullanmadığım için sahibinden e koydum, gelen tekliflerden biri önce playstation2 + nokia bir telefon. Yok olmaz deyince ps2+2 telefon, yine olmaz deyince PS2+oyunlar+3 telefon vermişti. Adama zaten telefona ihtiyacım olmadığı için satmak istediğimi anlatana kadar (oyun oynamaya da pek vaktim yok) göbeğim çatlamıştı :)

iyide orda ford eskorta 11.kusur bin tl değer biçmişler hadi tekne kolayda o nası oluyo????

Beyler bende anlamadım takasla ilgilide birşey yazmadım :) tekne hakkında bilgisi olan var mı, aklıma takıldı:queen: yedek parça,servis olayı nasıldır:farao:

gel senin motoru benim hyo ile takas yapalım ama motörü deposu dolu isterim:cherry:

bizdede 4 metrelik tekne var 9.9 yamaha takma motoru var şimdi usta teknenin biyere çekmek için römörke ihtiyacı var daha sonra onu çekicek bi araca ve bu araca çekici koydurcaksan plan proje ve ruhsat değişimi lazım sonra tekneden pahalı motor işi çıkıcak işin içine.he bide tekne pert mi bakman lazım ya su alıyosa:D

abilerim, kardeşlerim, arkadaşlarım 10 gündür yazamadım çünkü o kadar saçma sapan fiyat teklifi yapanlar oldu ki yazmaya utandım:sunny: yine bir takas geldi aklım çok karıştı ne yapacağımı şaşırdım arkadaş motoruma karşılık renkli makineyle kalıcı dövme yapacakmış..:silent::cherry:
Tüm vucüduna dövme yaptırmak isteyen arkadaş varsa forumda bana motorun bedelini versin,motor sahibi diye tanıştırıp 5000 liralık dövmeyi 2500a kapatalım :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar