Bu Çarşamba Tophane Buluşması! (17.08.2011)

katılım baya yüksekti çok güzel hoştuda kimin kim olduğunu bilmiyoduk. aslında yakalarımıza nickleride yazmak lazım :) :)
bu arada pro. fot makinası olan vardır diye getirmiyodum az daha kimsede fotoğraf makinası yoktu bende kendi dandirik makinamla tek tek bütün motorların fotoğrafını çektim :) başlığı açarım birazdan ama çok kaliteli bişeler beklemeyin

Tophane Buluşması Fotoğrafları! (17.08.2011)

Yalnız keşke herkes yakasına nickini falan yazsaydı kimseyi tanıyamadım sima olarak hep yabancı geldi avatarlar olaydı böyle olmazdı:queen:
fazla söze gerek yok fotoğraflar anlatsın :)
Bendeki fotoğraf makinesiyle anca bu kadar olabildi
yüksek çözünürlük isteyenler facebookdan ekleyebilir http://www.facebook.com/#!/bokmavisi

ömrümde bi gün bile olsa böyle bi etkinliğe katılacam

ölmeden yaşanması gereken şeyler arasına eklensin bence bu :)

Güzel resimler . bu kadar fotoyu ne ara çektin. :) mesai sebebi ile fazla kalamadım ama yinede güzel ve kalabalık bir buluşma oldu. Felon kardeşimin dediği gibi burada iken sohbet ettıgımız arkadaslarımızı orada tanıyamamak pek hoş değil. Mt bize bir yaka kartı tahsıl etse üzerinde mt logosu altında nick onun altında da ismimiz olsa bence şahane olur.

Bu arada Tamer abi ve Tünal abi göremedim sizi?

Güzel resimler . bu kadar fotoyu ne ara çektin. :) mesai sebebi ile fazla kalamadım ama yinede güzel ve kalabalık bir buluşma oldu. Felon kardeşimin dediği gibi burada iken sohbet ettıgımız arkadaslarımızı orada tanıyamamak pek hoş değil. Mt bize bir yaka kartı tahsıl etse üzerinde mt logosu altında nick onun altında da ismimiz olsa bence şahane olur.

yaka kartı iyi olurdu gerçekten ama sticker bile alamadık :(

ben gelicektim Görkem ama babamlar iftar yemegine çagırdı iş çıkışı oraya ugradım,sonrada saat geç oldugundan gelemedim,ama kısmetse maltepe'de görüşürüz :p

Katılan tüm arkadaşlara tşk. güzel bir buluşma oldu

Bu arada arkadaşlar fotoğraflar için ayrı bir konuya gerek yok buraya ekleyebilirsiniz.(Tüm fotoğrafları bu konuya aldım.)

Son düzenleme:
Cezerye'nin die cast motosiklet hediye düşüncesi gayet hoştu. Ben 3bin km ile hediyeyi kaçırmış olsam da kendisine teşekkür ederim. :)

Katılan tüm arkadaşlara tşk. güzel bir buluşma oldu

Bu arada arkadaşlar fotoğraflar için ayrı bir konuya gerek yok buraya ekleyebilirsiniz.(Tüm fotoğrafları bu konuya aldım.)
bende fotoğraflar bölümünde başlığımı arıyorum :queen: oke üstat sen nası uygun görürsen:cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar