Güzel bi akşamdı gelen herkeze teşekkürler 
4bucuk ayda 5700 km az mı?Eeee... En az km'yi yapana demedik))))

yaka kartı iyi olurdu gerçekten ama sticker bile alamadıkGüzel resimler . bu kadar fotoyu ne ara çektin.mesai sebebi ile fazla kalamadım ama yinede güzel ve kalabalık bir buluşma oldu. Felon kardeşimin dediği gibi burada iken sohbet ettıgımız arkadaslarımızı orada tanıyamamak pek hoş değil. Mt bize bir yaka kartı tahsıl etse üzerinde mt logosu altında nick onun altında da ismimiz olsa bence şahane olur.
Bu arada Tamer abi ve Tünal abi göremedim sizi?
Güzel resimler . bu kadar fotoyu ne ara çektin.mesai sebebi ile fazla kalamadım ama yinede güzel ve kalabalık bir buluşma oldu. Felon kardeşimin dediği gibi burada iken sohbet ettıgımız arkadaslarımızı orada tanıyamamak pek hoş değil. Mt bize bir yaka kartı tahsıl etse üzerinde mt logosu altında nick onun altında da ismimiz olsa bence şahane olur.
Bu arada Tamer abi ve Tünal abi göremedim sizi?
bende fotoğraflar bölümünde başlığımı arıyorum :queen: oke üstat sen nası uygun görürsen:cherry:Katılan tüm arkadaşlara tşk. güzel bir buluşma oldu
Bu arada arkadaşlar fotoğraflar için ayrı bir konuya gerek yok buraya ekleyebilirsiniz.(Tüm fotoğrafları bu konuya aldım.)