Çek Cumhuriyeti'nde zafere Casey Stoner uzandı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Çek Cumhuriyeti'ndeki Moto GP heyecanında zafer Casey Stoner'ın oldu. Moto GP'de heyecan Çek Cumhuriyeti'nde devam etti. Moto GP'de şampiyona lideri Casey Stoner zaferi elde etti.

Moto GP'de Dani Pedrosa bu sezon ilk kez bir yarışa pol pozisyonda başladı. İlk turda liderliği Jorge Lorenzo'ya kaptıran Pedrosa, ikinci turda yeniden ilk sıraya yükseldi. Ancak Pedrosa için iyi geçen hafta sonu 3. turda son buldu. İspanyol sürücü kaza yaparak yarış dışı kaldı.

3. turda liderliği ele geçiren şampiyona lideri Casey Stoner yarış sonuna kadar yanına kimseyi yaklaştırmadı ve bu sezonki 6. zaferine ulaştı. Yarışta 2. sırayı Andrea Davizioso alırken, 3. olan Marco Simoncelli kariyerinde ilk defa podyuma çıktı. Şampiyonada 2. sırada yer alan Jorge Lorenzo yarışı 4. sırada bitirerek lider Stoner'ın 32 puan gerisine düştü.

Kaynak: NTVSpor

Ekli dosyalar

• stonerzafer.jpg
    stonerzafer.jpg
    19.1 KB · Görüntüleme: 16,947
Ducatiden sonra Stoner icin Honda cocuk oyuncagi oldu. Rossi Ducatiyi cozene kadar bu sene Stoner dunya kupasini alir.

Rossi için bu sene zaten geride kaldı ama seneye de ben çok umutlu değilim. Stoner bu hafta sonu çok iyiydi gerçekten...

start güzeldi 3 hondayıda ilk sıralarda görüyorduk ki D. Pedrosa düşmeseydi daha hareketli geçebilir gibiydi..

Yine ilk üç honda çünkü simoncellinin makine de hondanın uydu takımlarından diye biliyorum.

Yine ilk üç honda çünkü simoncellinin makine de hondanın uydu takımlarından diye biliyorum.

Simoncelli'nin hondası uydu takımından öte, fabrika takımındakiler ile bire bir aynı ve fabrika desteği de Repsolun 3 pilotundan farksız. Özel bir anlaşma sonrası böyle bir motor ile yarışıyor bu sene. Yani takım arkadaşı Aoyama ile aynı şartlara değil, Dovizioso, Pedrosa ve Stoner ile aynı şartlara sahip şuan kendisi. Sadece üstündeki renk farklı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar