ileri çekersek dicektin heralde geri çekersek dahada gecikmezmisin21:30 u bıraz gerı cekersek gelırım . 22:00 da mesai başlıyor.![]()
ileri çekersek zaten ben mesaide oluyorum .ileri çekersek dicektin heralde geri çekersek dahada gecikmezmisin--- bu arada bi yoldaş bulursam phantom falan bende beylikdüzünden gelmek isterim
ben anladımki mesai 22de bitiyor pardonileri çekersek zaten ben mesaide oluyorum .gece vardıyası 22:00 da başlar en azından 21:00 olursa biraz takılırım.
tamamdır abi gidelim o zaman ama iftardan sonramı gitsek şimdi oruçlu oruçlu riskli olmasınBen oraları pek bilmem ama ali öncülük ederse gelebilirim..sanırsam..galiba..ali iftardan önce cıksak iftarı da artık ekmek arası dürüm filan hallederiz..Ben kendi iftarımı kendim hazırladığım için pek renkli olmuyo zaten iftar soframmaksat muhabbet
---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:29 ----------
kılıç ali paşa camii tadilat yapılan cami dimi? yanında hamam olan? eger oraysa oralara gitmiştim ata motora..sanırım bulabilirim..bende ekleyim kendimi
1-Cezo +2
2-Gökhan (Elint)
3-SpartacuS +2 ( Guray Ayan, Bi Aksilik cıkmazsa! )
4-arifziyaar
tamamdır abi gidelim o zaman ama iftardan sonramı gitsek şimdi oruçlu oruçlu riskli olmasın
Bide bende bilmiyorum orayı ama navigasyon var bende kurdukmu irana bile gideriz:cherry:
1-Cezo +2
2-Gökhan (Elint)
3-SpartacuS +2 ( Guray Ayan, Bi Aksilik cıkmazsa! )
4-arifziyaar
5-studio ist ( kısmetse )
6- agafendi ( Aksilik cıkmazsa )
7- serkanADH13 ( kısmet olursa )
8- Arjantinli69 ( işi Olmazsa )
9-Felon (Navigasyon sapıtmazsa)
kaydettim numarayı ,mesaj attımTamam o zaman ali iftardan sonra avcılar civarında buluşuruz sen buluşma yerimizi filan ayarlarsın artık... hatta büyükçekmece-avcılar mt ahalisi olarak kalabalıkmı gitsek ...(Benim tel lazım olursa 0533 368 28 92 )
Motosiklete park ücreti yenimi bilmiyorum ama ya 15 verirsin yada buraya park edemezsin diyorlar.
Raphea biz 9 gibi orda olacagız gelirsen görüşürüz...21:30 u bıraz gerı cekersek gelırım . 22:00 da mesai başlıyor.![]()
tamamdır. ben Bulgurlu anadolu tarafından geleceğim. bu taraftan gelmek isteyen yolu bilmelyen varsa beraber gidebiliriz. bygrm ın resımde gösterdiği yer beleş arkadaşlar.Raphea biz 9 gibi orda olacagız gelirsen görüşürüz...