Bu Çarşamba Tophane Buluşması! (17.08.2011)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aklıma gelmişken son şunu da söyleyeyim,motosiklet için park parası alıyorlar.

ileri çekersek dicektin heralde geri çekersek dahada gecikmezmisin :D--- bu arada bi yoldaş bulursam phantom falan bende beylikdüzünden gelmek isterim
ileri çekersek zaten ben mesaide oluyorum . :D gece vardıyası 22:00 da başlar en azından 21:00 olursa biraz takılırım.

Ben oraları pek bilmem ama ali öncülük ederse gelebilirim..sanırsam..galiba..ali iftardan önce cıksak iftarı da artık ekmek arası dürüm filan hallederiz..Ben kendi iftarımı kendim hazırladığım için pek renkli olmuyo zaten iftar sofram :p maksat muhabbet

---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:29 ----------

kılıç ali paşa camii tadilat yapılan cami dimi? yanında hamam olan? eger oraysa oralara gitmiştim ata motora..sanırım bulabilirim..bende ekleyim kendimi

1-Cezo +2
2-Gökhan (Elint)
3-SpartacuS +2 ( Guray Ayan, Bi Aksilik cıkmazsa! )
4-arifziyaar
tamamdır abi gidelim o zaman ama iftardan sonramı gitsek şimdi oruçlu oruçlu riskli olmasın :)
Bide bende bilmiyorum orayı ama navigasyon var bende kurdukmu irana bile gideriz:cherry:

1-Cezo +2
2-Gökhan (Elint)
4-arifziyaar
5-studio ist ( kısmetse )
6- agafendi ( Aksilik cıkmazsa )
7- serkanADH13 ( kısmet olursa )
8- Arjantinli69 ( işi Olmazsa )
9-Felon (Navigasyon sapıtmazsa:p)

Son düzenleme:
tamamdır abi gidelim o zaman ama iftardan sonramı gitsek şimdi oruçlu oruçlu riskli olmasın :)
Bide bende bilmiyorum orayı ama navigasyon var bende kurdukmu irana bile gideriz:cherry:

1-Cezo +2
2-Gökhan (Elint)
4-arifziyaar
5-studio ist ( kısmetse )
6- agafendi ( Aksilik cıkmazsa )
7- serkanADH13 ( kısmet olursa )
8- Arjantinli69 ( işi Olmazsa )
9-Felon (Navigasyon sapıtmazsa:p)

Tamam o zaman ali iftardan sonra avcılar civarında buluşuruz sen buluşma yerimizi filan ayarlarsın artık... hatta büyükçekmece-avcılar mt ahalisi olarak kalabalıkmı gitsek ...(Benim tel lazım olursa 0533 368 28 92 )

Tamam o zaman ali iftardan sonra avcılar civarında buluşuruz sen buluşma yerimizi filan ayarlarsın artık... hatta büyükçekmece-avcılar mt ahalisi olarak kalabalıkmı gitsek ...(Benim tel lazım olursa 0533 368 28 92 )
kaydettim numarayı ,mesaj attım :)
Evet toplanıp gidebiliriz varmı avcılar çekmece tarafından gelen?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklete park ücreti yenimi bilmiyorum ama ya 15 verirsin yada buraya park edemezsin diyorlar.

Motosiklete park ücreti yenimi bilmiyorum ama ya 15 verirsin yada buraya park edemezsin diyorlar.

motordan 15 alıyolarsa arabadan 60 -70 alıyolardır artık... o kadar para isterlerse gider başka bi yere bırakırız..Hem oraları iyi bilen arkadaşlarımız ayarlar bişeyler motorada park parası vereceksek işimiz var..

tophanede ortadaki göbeğe motorları park edebilirsiniz... orada sorun olmuyor benim ilk kulubumde ve toplantımda bizler öyle yapıyorduk

örneğin...
n624129420_888222_4261.jpg

Tamer abi müsait olursa (Arjantinli 69) arkasında bana bi totoşluk yer verirse neden olmasın :queen:

arkadaşlarla bazen gidiyoruz kesinlikle park problemi yok hiç bir yerinde para felan istemiyorlar. ne 15 tlsi.hoş zaten cafelerin önü yani oraya araba park etme cıkma gibi bi durumuda yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar