[MT İSTANBUL] Büyükçekmece ve Çevresindekiler Akşam Toplaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demekki ek yapmıyoruz.

Gecmiş olsun kardeş tekrar. Daha kötu seylerde olabilirdi ama tecruben sayesinde sadece yere sermekle kurtarmışsın burda bi başarı benım gözumde.

evet o zincirin kopucağını ön gördüm resmen eve kadar giderse iyi demiştim fakat kopması gerçekten süpriz olmadı bana.. halbuki çkarken veya gelirken bir durum söz konusu olmamıştı.... tam kopucağna yakın bu belirtiler ortaya çıktı...

bygrm büyük geçmiş olsun :(

Bu arada bu akşam tekrar tanıştığımıza memnun oldum arkadaşlar.

Son düzenleme:
bygrm büyük geçmiş olsun :(

Bu arada bu akşam tekrar tanıştığımıza memnun oldum arkadaşlar.
m.oldum abi haftaya görüşmek üzere :)

Bu arada resimler ne oldu ya , resimci işini pek iyi yapamıyomu ne :p bak geçen hafta ben bu kadar bekletmemiştim :)

geçen hafta eve çıkar çıkmaz foruma girdim resimler yüklenmişti, yorumlar yapılmıştı bile :)

Geçmiş olsun görkemm..verilmiş sadakan varmış.. ön veya arka dişliye sarsa allah korusun sana ve motora zarar verebilirdi..bugun tankped kaplama işini filan konuşacaktık ama sen zincir işini halledince artıkk..

mehmetide buradan kınıyorum bol bol çekti ama 24 saat olacak ortada bişey yok..tanesi 5 tl derken ciddimiydi yoksa :D oyleyse hesap numaranı yaz ..

bari birkaç foto ben koyayım, mehmet ten hayır gelmicek :p
7879b95b.jpg

f143c617.jpg

a8710b17.jpg

17ac089c.jpg

054d3a46.jpg

05b6ee51.jpg

8f020236.jpg

d079e4d4.jpg

df6a7ae0.jpg

7ff4893b.jpg

Son düzenleme:
evet o zincirin kopucağını ön gördüm resmen eve kadar giderse iyi demiştim fakat kopması gerçekten süpriz olmadı bana.. halbuki çkarken veya gelirken bir durum söz konusu olmamıştı.... tam kopucağna yakın bu belirtiler ortaya çıktı...

Kardeş geçmiş olsun. Süratli değildin herhalde. Zincir kopması neden oldu sende? Çok km mi yapmıştı zincir veya yağsız kaldı?

Selamlar

Bu gün eve giremediğimden fotoğrafları yükleyemedim şimdi başlıyorum ufaktan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

Gece yarısı saat 1 veya 2 civarı yığmış olurum fotoları buraya :)

Bu gün eve giremediğimden fotoğrafları yükleyemedim şimdi başlıyorum ufaktan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

Gece yarısı saat 1 veya 2 civarı yığmış olurum fotoları buraya :)

torrent yapıp yollayabilirsin de..ya da rar yapıp upload yapar link verirsin daha kolay olabilir :) ama bikaç foto ekle güzel buraya yine de.

Dur siteyi galeyana getireyim :mrgreen::p

Arkadaşlar mehmet dün gece bana dediydiki sabah fotolar hazır olur :cyclopsan bence bu iş yaş hafıza kartı format falan yedi kesin :cherry:

Geçmiş olsun görkemm..verilmiş sadakan varmış.. ön veya arka dişliye sarsa allah korusun sana ve motora zarar verebilirdi..bugun tankped kaplama işini filan konuşacaktık ama sen zincir işini halledince artıkk..

mehmetide buradan kınıyorum bol bol çekti ama 24 saat olacak ortada bişey yok..tanesi 5 tl derken ciddimiydi yoksa :D oyleyse hesap numaranı yaz ..
sağoalsın abim teşekkür ederim :) yavaş olduğumdan olayı kurtardık birde fark etmiştik zaten sende biliyorusn.. :)
Kardeş geçmiş olsun. Süratli değildin herhalde. Zincir kopması neden oldu sende? Çok km mi yapmıştı zincir veya yağsız kaldı?

Selamlar

zincir bakımsızlıktan değil ek yerinden kopmuştu..baklaya geçen pim yerinden çıkıyordu puntalı olması gereken pim yerinden oynayınca zincirinde dengesi şaşmış bu yüzden çıkmış :/ yoksa 5 dk öncesinde bişey yoktu sorun teşkil etmeye başlayınca yağladık geçer diye.. 5 dk sonrasındada yere serildi.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar