offf yaa şuna bak...çok yakışıklı duruyor makina...250r yerine bundan mı alsam ne yapsam...nedense çok kararsız kaldım...250r daha güzel daha güçlü ama nedense 125r daha çekici geliyor bana...
kesinlikle hak veriyorum..sanırım Honda iki modeli de bilerek ayrı ayrı güzel tasarlamış ki ikisi de satsın...birinin egzozu güzel, diğerinin performansı, birinin renkleri daha güzel, diğerinin lastikleri daha kalın, birinin aynaları daha sportif, diğerinin kuyruğu daha uzun...bu böyle gider...gerçekten çelişki içindeyim şu an...
bende 250 isterdim ama maddiyat 125e elverdiği için kendimi 125lik 135-140 yapıyor, 250lik ise 150-155 yapıyor diye avutuyorumaralarındaz bir top speed farkı var
kendimi avutma yöntemim![]()
tabiki de 250 liliğin hızlanışı gidişi v.s. çok daha farklıdır bir gün üzerine binmek isterim![]()
Karizma yapmak için alıyosan veya milletin söyliceği lafları takntı yapan biriysen hiç bulaşma..
@Zippo's
iyi yolculuklar...orta doğuya geliyorsan ben Türkiye ye dönmeden görüşelim...![]()
Bu sabah itibariyle yurtdışına uçuyorum,12 gün ayrı kalacağım bebeğimdenBugün dragstar 650si olan bi abiyle rastlaştık.Benim motora baktı markası ne dedi honda dedim.600 lük mü dedi yok dedim 125
Önce bi dumur oldu ama sonra inandı.Bugün biraz zorliyim dedim motoru,130'dan yukarı çıkamadım.3.viteste 98 görüyorum.130'dan sonrası gelmedi,yoldan mıdır benden midir motordan mı bilmiyorum artık
Herkese kazasız belasız sürüşler arkadaşlar.