Ben bugun yan sanayi 600 rr aynasi taktim tamamen uyuyor ve harika oldu 90 liraya aldim
Zippo's benim motorda pazartesi çıkıcak bi resim atsana nasıl olduguna bakıyım...Motoru almaya gıderken aynalarıda alayımda taksınlar.
BENCE YENİ MODEL TAM BİR FİYASKO
ön cam emanet gibi duruyo dokunsan düşekece gibi. farlar cbr 125 in bir imzası gibiydi onu kaldırıp özenti bi far koymuşlar. arka tutacağın yanlardan olması farklı olsun diye yapılmış saçma bişey ayrıca rahatsz eden cinsten. ve gülmekten yıkılıdığım an hangi akla hizmet şu motora düdük kadar bi egsoz monte etmişler bide beyaza boyamışlar. grenajları biraz dıştan alıp depoyu yukseltmişler ve lastkleri hafif kalnlastrmslar. bizde kalıplı motor vay bea diye yiyoruz. her yeni mal iyi olcak diye birşey yok ama biz milletce yeni bişey geldimi hemen alayım farkm olsn gösterişli olayım dioruz. işte yanlışı burda yapıorz. soyle bir az daha dışardan baksak neyin ne olduğnu daha ii anlıyacağz.
Vay arkadaş şimdi sen eski cbr 125le kıyaslamayamı giriyosun yeni kasayı...
Eskisi iyi bi motordu motor olarak ama 1.65 in üstünde bi adam binsinde göriyim ben onu at s.. kelebek konmuş gibi..
Yatsana altındaki makinanın orjinal lastikleriyle sağlam bi viraja..Yada rüzgarlı bi havada otobana çık..Sonra gel ben sana benim motoru vericem aynı şeyleri onlarla yap..
Eski cbr'a kötü demiyorum ondanda vardı kullandım.Ama arasında dağlar kadar fark var..Bi kere motora bindiğin hissi veriyo önünde depo sayılabılcek bi kütle mevcut kafanı eğip bakman gerekmiyo depo nerdeydi diye.
Görüntü olarak eskisine göre mükemmel tabiki her motorun eksileri olabilir ama benimde egzoz'u hoşuma gitti aldım.
Şimdi sen diyosan siz bu motoru gösteriş için alıyosunuz.
Ben sana evet derim yoksa 6 milyara yakın bi para vericeğime 4 milyara cbf alırdım parçasıda ucuz olurdu.
Sorarım sana sen niye aldın altındaki motoru gösterişi hiç düşünmedin mi Cbr 125R alırken.
Öyle düşünmüyosan neden sinyali 150 lira olan bi motor aldın..
Kedi uzanamadığı cigere mundar der.. olayın oysa sabır et sende sahip ol ama bok atma.