Motosikleti kullandıkça birşey daha dikkatimi çekti,6. vites 6000 d/d de iken gazı kesip tekrar gaz verince yarım saniyelik bir aksama yapıyor motosiklet ama sadece 6. vites ve 6000d/d var başka zaman olmuyor,neden olabilir?ben buji diye tahmin ediyorum?
Ayrıca nasıl gözümden kaçar böyle birşey ben de anlayamadım,almadan evvel altından girip üstünden çıktım ama yine gözümden kaçmış,vites çubuğu arkasındaki,ön dişlinin önüne gelen gri plastik vari kapakta bant var,adam nerden bulduysa kapağın yarısına aynı renk bant yapıştırmış heralde çizik falan var orda,o kapağı nerden bulabilirim?o şekilde olması içime sinmiyor,yardımcı olursanız sevinirim...
:mrgreen:yine aynı durum benimde dikkatimi çekti diyecem uzun yolda sabit hızda benimde dikkatimi çekmişti bu gecikme durumu.üstünde durmadım.ön dişli kapağının muhtemelen boyası dökülmüştür.benim gördüğüm çoğu cbf 500 de aynı durum var.benimkinde dahil.ısıya dayanıklı gri boya ile boyayacağım.bence boşuna yenisini bulmaya çalışıp masraf yapma boya gitsin.
:mrgreen:
Ben buji diyorum çünkü 6000d/d sonra extra bir ivmelenmesi var motosikletin,doğru orantılı olarak daha çok ben benzin gidiyor ve buji eski olduğu için yakmada zorlanıyor olabilir diye düşündüm,çok düz mantık oldu ama öyle gibi
Yarın ya da öbür gün yağı ve bujileri değiştireceğim,umarım 2'ye atarken ki sıkıntı ve şu 6. vites 6000d/d olayı kalkar.
100 km de kaçlt yakıyor ya da bi depo ile kaç km gidiyor? ben hala alamadım yeni motorn
100 km de kaçlt yakıyor ya da bi depo ile kaç km gidiyor? ben hala alamadım yeni motorn
Arkadaşlar motoruma dün Leovince Carbon Oval EVOIII eksoz takıldı. Tek kelimeyle görsel olarak da ses olarak da muhteşem bir egsoz. Performans ve yakıt sarfiyatında değişiklik varmı bu konuyla alakalı da ilerleyen zamanda bilgi aktaracağım.
Yalnız tek cümleyle cbf500'e performans egsoz taktırmak isteyen olursa önerim Leovince!!!
bu arada facebook daki sayfamızda resim paylaştım..