Ön teker nasıl sökülür ? Bilgiç aranıyor

Mrhaba Motorumun ön tekerinin sökülmesi gerekiyor neden çünkü ön kaprta kısmını çıkartmama engel oluyor.Bunu Nasıl başarabılırım.Ön tekeri sökmem basıma iş açarmı.daha sonra ayar yapmam gerekır mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorunun ne olduğunu da yazsaydın belki birileri cevap verebilirdi. Özel bir şeyi yoksa aks milini söküp çıkartacaksın gayet kolay. Takarken tek dikkat etmen gereken km teli bağlantısının yerine tam oturması.

Scooter . Dediğin gibiyse aksam iftardan sonra denemek istiyorum.Aslında büyük zevk alıyorum orasını burasını kurcalamktan :) bu çinli sayesınde usta olcam yakında.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Scooter . Dediğin gibiyse aksam iftardan sonra denemek istiyorum.Aslında büyük zevk alıyorum orasını burasını kurcalamktan :) bu çinli sayesınde usta olcam yakında.

Sökersin bir şey olmaz. Dediğim gibi tek dikkat etmen gereken şey km redüktörünün (km telinin janta bağlandığı parça) tırnaklarının janttaki yerine geçmesi. Geçmezse hem km sayacı çalışmaz hem de redüktörü değiştirmen gerekir.
Fotoğrafta işaretledim.

Sökersin bir şey olmaz. Dediğim gibi tek dikkat etmen gereken şey km redüktörünün (km telinin janta bağlandığı parça) tırnaklarının janttaki yerine geçmesi. Geçmezse hem km sayacı çalışmaz hem de redüktörü değiştirmen gerekir.
Fotoğrafta işaretledim.

10 numara cevap diyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar