[MT İSTANBUL] Büyükçekmece ve Çevresindekiler Akşam Toplaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 dedim oldu 15 dedim oda oldu şimdi 20mi yapsak yoksa çokmu şey istiyorum :)

mecidiyeköy ya da beşiktaştan geçecek olanlar yok mu acaba? iftar vakti kaybolmak sinir bozar :)

yarın akşam sakaryadan arkadaş geliyor...ikna edebilirsem onu da getiricem.gt250r turuncu

mecidiyeköy ya da beşiktaştan geçecek olanlar yok mu acaba? iftar vakti kaybolmak sinir bozar :)
hocam e-5 ten dümdüz beylikdüzü tarafına kaptırın ondan sonra eğer sıkıntı yaşarsanız benide arayabilirsiniz 0537 738 83 35
bu arada mecidiyeköyden gelcek olanda var sanırım
yarın akşam sakaryadan arkadaş geliyor...ikna edebilirsem onu da getiricem.gt250r turuncu
yarın bu akşammı geliyo yani yarın akşam yazmışsın ama :)

hocam e-5 ten dümdüz beylikdüzü tarafına kaptırın ondan sonra eğer sıkıntı yaşarsanız benide arayabilirsiniz 0537 738 83 35
bu arada mecidiyeköyden gelcek olanda var sanırım

yarın bu akşammı geliyo yani yarın akşam yazmışsın ama :)

hehe dün konuşmuştum telefonla..ona odaklanıp yarın yazmışım :) bugün geliyor..

hayır mehmet hyosung bayii toplantısı olacak yine :) çekmecede oturan bir arkadaşım gidip festival cafede rezervasyon yaptırabilir mi?
Sorularınız için istek hattı 0537 738 83 35 ( felon ) :)

hayır mehmet hyosung bayii toplantısı olacak yine :) çekmecede oturan bir arkadaşım gidip festival cafede rezervasyon yaptırabilir mi?
Sorularınız için istek hattı 0537 738 83 35 ( felon ) :)

motorları çektiğimiz yerin yanındaki masaları mı alalım ? yoksa yine armutlara mı çömelim ? :)

motorları çektiğimiz yerin yanındaki masaları mı alalım ? yoksa yine armutlara mı çömelim ? :)
Armutlardayken motorlardan uzak kalıyoruz motorlar yanı başımızda olsun o köşedeki bütün masaları ayırmamız lazım öyle bişey yapabilirmiyiz acaba :)
@djan hizmetimize yol yardımıda dahildir yolda kalan arkadaşlar bi telefon açsınlar arkama usta alıp gelem:p

aynen öyle mehmet yanındaki conconların oturduğu masaları alırmısın :) ? hemen yanımızda olur motorlar felon kalkıp ikide bir motoruna(sevgilisine) bakmaya gitmez en azından :)

Aynen motorlarla yan yana olalım , motorlarımızı cekiştiririz ( gerçi ben arkadaşımın motoruyla geleceğim ama :) ) abi bütün conconların masaları bizim :p Bizde motosiklet conconuyuz :queen:

Aynen motorlarla yan yana olalım , motorlarımızı cekiştiririz ( gerçi ben arkadaşımın motoruyla geleceğim ama :) ) abi bütün conconların masaları bizim :p Bizde motosiklet conconuyuz :queen:
senin imkanın varsa gidip bi görüşebilirmisin cafe sahabıyla ön masalara rizörvıd yazdırıver :)

Birazdan büyükçekmeceye gideceğim uğrar sorarım rizörv yapılıyormu yapılıyorsa bi iki masa ayarlatırım o saate :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar