Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Evet sevgili dostlar ramazan geldi fırıncı kardeşiniz olarak sitresimiz başladı desem pek abartı olmaz , bilen arkadaşlarım biliyor , müzisyenlik, ressamlık,mucidlik, vs derken bilmeyen dostlarım için farklı fakat asıl işim olan unlu mamüller yönümü kimseyle paylaşmadım , ve mübarek ramazan ayı vesilesi ile bahane olduğundan ve gerçekten ağız tadıyla pide yemekisteyen dostlar için bu konuyu açmış bulunuyorum ,
tüm mt dostlarımın, ve islam dünyasının mübarek ramazan ayını canı gönülden kutlar hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden niyaz ederim ..
gerisini fotolar anlatsın....

ramazan ayı dediğimizde ,yumurtalı susamlı pidemiz olmazsa olmazlar arsındadır, yukardaki resimde pide oluşumunun ilk adımları , yoğurma aşaması

bir pozda benden olsun

susamlı yumurtalı ramazan pidesini çekemedim çünki elerim yumurtaya bulanmış halde olduğu için telefon yumurtalı bir şekle geldiği için ve sitres kalabalıkta çektirecek adam bulamadığım için güzelim pideleri çekemedim af buyurun ilerleyen zamanlarda inşallah

1990 yılından beridir bu mesleğin içindeyim ve sürekli söylediğim şey şudur
sarhoş insanı lafla yola getirebiliyorsunuz ama aç insana gerçekten söz geçiremiyorsunuz sitres sitres sitres...
şu saatler pekte kalabalık sitresli saatler değildir , iftara yarım saat kala istanbul halk otobüsüne dönüyor ortam
müşterilerle yakın akraba oluyoruz 

ve bir gün gitti kaldı 28 gün
iftar saatini bekliyoruz kendimizi caddeye attık üstümüzü giyindik ohhhhh dünya varmış
alde var 28... 
tüm mt dostlarımın, ve islam dünyasının mübarek ramazan ayını canı gönülden kutlar hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden niyaz ederim ..
gerisini fotolar anlatsın....

ramazan ayı dediğimizde ,yumurtalı susamlı pidemiz olmazsa olmazlar arsındadır, yukardaki resimde pide oluşumunun ilk adımları , yoğurma aşaması

bir pozda benden olsun

susamlı yumurtalı ramazan pidesini çekemedim çünki elerim yumurtaya bulanmış halde olduğu için telefon yumurtalı bir şekle geldiği için ve sitres kalabalıkta çektirecek adam bulamadığım için güzelim pideleri çekemedim af buyurun ilerleyen zamanlarda inşallah

1990 yılından beridir bu mesleğin içindeyim ve sürekli söylediğim şey şudur
şu saatler pekte kalabalık sitresli saatler değildir , iftara yarım saat kala istanbul halk otobüsüne dönüyor ortam

ve bir gün gitti kaldı 28 gün