Yeni sevgilim bir İtalyan "APRİLİA RS"

bir 2 zamanlılara birde 4 silindirlilere hastayım :wiinkk: güzel motorun var güle güle kullan allah kaza bela vermesin sinek gibidir ama zevk motorudur kendinle ilgilenilmesini çok seven bir motordur onun için hafta sonları zevk için kullanıma daha uygundur.
Aynen dediklerin gibi, teşekkür ederim..

Maşallah harika bir makine kazasız belasız inş
yakıtı inş çok sıkmaz seni 600rr kadar yakıyor neredeyse :)

hayırlı olsun aynı renginden yakın arkadaşımda vardı bayağı zaman geçirdim valla farklı bir alet gerçekten exup açıldığında adamın altında kaçıp gitmesi bambaşka bi keyif gianelli egzoz ile çıldırıyor resmen .Sana tavsiyem ipone nun çilek kokulu yağını alman hoş bi koku bırakırsın arkanda :) umarım yakıt sorun değildir yağıyla beraber 600rr dan daha fazla yanar cebin neredeyse..

birde yedek parçası aşırı pahalı aman diyeyim dikkatli ol ...

Hayırlı olsun güzel bir makina çok yakıyor.

Fazer ile 200 km üzeri gittiğimde 30 krş yakıyor..

Hayırlı uğurlu olsun. ALLAH kazadan beladan esirgesin inşallah. Bu arada yengemin babası benzinci galiba.:flower::thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun..sağlıcakla kullan.Bu makinaya binen yakıtı sorun etmez zaten.Honda Cbr 125.... yeni kasası 90 lira benzinle 850 km yol gider...

Super Moderator
hayırlı uğurlu olsun cbr dan çok daha iyi bir makina
kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle:rendeer:

Hayırlı olsun..sağlıcakla kullan.Bu makinaya binen yakıtı sorun etmez zaten.Honda Cbr 125.... yeni kasası 90 lira benzinle 850 km yol gider...

hayırlı uğurlu olsun cbr dan çok daha iyi bir makina
kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle:rendeer:
Teşekkür ederim arkadaşlar..

---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:43 ----------

Hayırlı olsun kardeşim tekrardan. Tekerin hep düz basar daha nice güzel makinalar geçer altından... Kazasız belasız bin yakıtı makıtı önemli değil, bak dalgana şimdi hadi :):)

hayırlı olsun aynı renginden yakın arkadaşımda vardı bayağı zaman geçirdim valla farklı bir alet gerçekten exup açıldığında adamın altında kaçıp gitmesi bambaşka bi keyif gianelli egzoz ile çıldırıyor resmen .Sana tavsiyem ipone nun çilek kokulu yağını alman hoş bi koku bırakırsın arkanda :) umarım yakıt sorun değildir yağıyla beraber 600rr dan daha fazla yanar cebin neredeyse..

birde yedek parçası aşırı pahalı aman diyeyim dikkatli ol ...

aynen arkadaşın dediği gibi , muhakkak çilek kokulu yağı almalısın. benim arkadaşımda vardı aynısından , yolda giderken bildiğin çilek kokuyordu , öyle böyle değil ciddi ciddi çilek kokuyor :) zaten o kokuya hasta oldum ben. dumanını çekiyorum resmen içime :))

248566_205358776174800_100001020365643_559560_6162706_n.jpg

resimdeki kırmızı olandı , aman dikkat et kaza yapma .

şimdi o motorla kaza atlattılar bi , sağ gaz maneti , sağ grenaj , ve sağ tarafta bi kaç parça kırıldı , 6000 e yakın masraf tutuyor orjinal parçası :)

ama o turbo ya girip gitmesi paha biçilemez :D

Hayırlı olsun kardeşim tekrardan. Tekerin hep düz basar daha nice güzel makinalar geçer altından... Kazasız belasız bin yakıtı makıtı önemli değil, bak dalgana şimdi hadi :):)

hayırlı olsun harika makine .

aynen arkadaşın dediği gibi , muhakkak çilek kokulu yağı almalısın. benim arkadaşımda vardı aynısından , yolda giderken bildiğin çilek kokuyordu , öyle böyle değil ciddi ciddi çilek kokuyor :) zaten o kokuya hasta oldum ben. dumanını çekiyorum resmen içime :))

248566_205358776174800_100001020365643_559560_6162706_n.jpg

resimdeki kırmızı olandı , aman dikkat et kaza yapma .

şimdi o motorla kaza atlattılar bi , sağ gaz maneti , sağ grenaj , ve sağ tarafta bi kaç parça kırıldı , 6000 e yakın masraf tutuyor orjinal parçası :)

ama o turbo ya girip gitmesi paha biçilemez :D
Teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepimize gönlüne göre versin, bir gün iponin o yağını deneyeceğim :)

Bende bir resim ekliyeyim dedim beceremedim bir türlü...

Oğuzhan öyle kokulu yağ falan motoruna koymayacaksın değilmi?(Ne idiü belirsiz aroma katılmış pahalı bir yağ?)

Sen sevgiline ihanet edecek birine benzemiyorsun :)

Bende bir resim ekliyeyim dedim beceremedim bir türlü...

Oğuzhan öyle kokulu yağ falan motoruna koymayacaksın değilmi?(Ne idiü belirsiz aroma katılmış pahalı bir yağ?)

Sen sevgiline ihanet edecek birine benzemiyorsun :)
Yok ihanet etmem kesinlikle castrol power 1 racing kullanıyorum değiştireceğimi zannetmiyorum :)

güle güle kullanın...
kazasız belasız...

Allah kaza bela vemesin ...canavar makina...
Teşekkür ederim saolun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar