Yeni sevgilim bir İtalyan "APRİLİA RS"

Hayırlı olsun..

az ve öz bulunan bi makine seneye millet yeni kasa cbr125lere 250 lere alıştığında sen hala ilgi alakadan bunalıcaksın:sunny:

Yaktı boşver bunun sürüş keyfi hızı ve virajı başka makinede yok güle güle kullan..

RS şüphesiz ki harika bir motor tam bir italyan aygırı... ama... iki zamanlı çok hızlıdır çok seridir çok yakar... bide şu 2 zamanlıların sesi benim pek hoşuma gitmemekte...
Üzerinde gianelli eksoz var exup açıldığı zaman harika bir ses çıkıyor ince ve yüksek ortalığı inleten :)

isabetli bir seçim olmuş.
eger japona bindiysen japonla italyan arasındaki farkı goreceksin veya umarım gorursun; tabi canı cıkarılmış rs125 almadıysan...

F54

2 zamanlı motosiklete binen yakıt a bakmaz keyfine bakar tekerin düz bassın:king:

Tek kelime ile harika.Kazasız belasız sürüşler dilerim,keşke benimde cbr den vazgeçip bunu alma imkanım olsaydı :p

Yarış grenajına veya lisansa ihtiyacınız yoktu. Dün ve bundan 1 ay evvel CSS İstanbul Park'ta pist günü düzenledi 2 defa. Katıldığınızda ise düzeyinize göre gruplara ayrılıp piste çıkıyorsunuz. Katılan birkaç tanıdığım var ve çok memnun olduklarını belirtiyorlar ve pist gününün ardından hemen hemen herkes CSS eğitimi almayı düşünüyordu.

Sorun şu ki; hediyesi 300 € + KDV :sunny:

pist günü ücretsizmiydi.eğer öyleyse bunu kaçırdığıma inananamıyorum:cyclopsan:pale: forumda böyle şeyleri haber yapmak yerine ne kadar magazinsel şey varsa yapıyolar:pale:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Cok narindir bu italyan hatunları, dikkatlice güle güle kullan.

Üzerinde gianelli eksoz var exup açıldığı zaman harika bir ses çıkıyor ince ve yüksek ortalığı inleten :)

Ben youtube dan dinledim. Bir ara acayip sarmıştım bu motorlara... O Gianlelli sesi inanılmaz değiştiriyor ve güzelleştiriyor... Hala 2 zamanlı sesi geliyor ama gerçekten dinlemeye doyamamıştım ben...

Hayırlı olsun

bende rx 135 king var oda iki zamanlı 50 TL ile fulledim 345 km yol gittim yerine göre düz yoldu yerine göre rampaydı

Moderatör
Gilera GFR 125 sahibiydim bir zamanlar, seninki ile ayni sülaleden sayılırlar. Gerçekten çok keyifli bir motordur, iyi yakar ama iyide kaçar, düz yolda çok motora egzostan çıkan dumanı koklatırsın, yokuşlarda performansı düz yol kadar iyi değildir. CBR 125'e göre çok iyi bir seçim bence. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

bir 2 zamanlılara birde 4 silindirlilere hastayım :wiinkk: güzel motorun var güle güle kullan allah kaza bela vermesin sinek gibidir ama zevk motorudur kendinle ilgilenilmesini çok seven bir motordur onun için hafta sonları zevk için kullanıma daha uygundur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar