İnternetten Motosiklet Sipariş Etmek

mondialin sitesinden bayilerin telefon numarasını al onları teker teker ara hepsi anahtar teslim fiyatı çıkarsınlar hangisi daha uygun fiyat verirse o bayiden alırsın parayıda havale veya bi şekilde istanbula günü birlik gelerek ödemeni yaparsın.Kargolama kısmı sorun değil onlar sana yardımcı olurlar

sağol abi dedigin kafama daha çok yattı, kayseri bayiilerinin numaralarını buldum tek tek onları arıycam dedigin gibi, peki hepsinde mondial 125 zn varmıdır bir de varsa bana kargoyla mı gönderecekler? kargo fiyatını ben mi ödeyeceğim? yardımcı olursan sevinirim

mondialin sitesinden bayilerin telefon numarasını al onları teker teker ara hepsi anahtar teslim fiyatı çıkarsınlar hangisi daha uygun fiyat verirse o bayiden alırsın parayıda havale veya bi şekilde istanbula günü birlik gelerek ödemeni yaparsın.Kargolama kısmı sorun değil onlar sana yardımcı olurlar

adamım herşeyi söylemiş..... +1

kargo ücretini felan satan bayi ile nasıl anlaşırsan o şekilde olur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
125 zn bulabileceğini zannetmiyorum şimdi onun bi üst modeli çıktı 125znu onu inceledim bayada bi şık görünüyor alma işlemini de gidip görerek almanı tavsiye ederim bulunduğun şehre de otobüsün bagajına yükleyerek götürebilirsin

125 zn bulabileceğini zannetmiyorum şimdi onun bi üst modeli çıktı 125znu onu inceledim bayada bi şık görünüyor alma işlemini de gidip görerek almanı tavsiye ederim bulunduğun şehre de otobüsün bagajına yükleyerek götürebilirsin
Bayileri aramakta fayda var elinde 125zn modeli olan bayiiler olabilir ve ucuza verebilirler.125znu nun motor olarak zn den herhangi bir farkı yok grenaj görüntü olarakta 1e1 aynı sayılır tek farkı sinyallerin ön grenaj üzerinde olması. :)
@TEKTEKER_RAMÇO
herdaim abi :)

abi ben 125 zn lerin sıfırlarının fiyatlarını internetten öğrendim 1600 civarında ama znu lar çok daha fazla 2 milyarın üstünde ama benim bütçem yetmiyor. benim mutlaka 125 zn bulmam lazım. bir de felon kardeş elinde 125 zn bulunan bayiiler var mıdır kayseri-yozgat civarında?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar