İşte Fotolar arkadaşlar
Uploaded with
ImageShack.us
Konya-Ankara yolunda 5dk mola
Uploaded with
ImageShack.us
Sertavul Geçişinde mola Saatte 45km/h ile rüzgar esiyordu

)
Uploaded with
ImageShack.us
Menekşe mağarası İçerisinde bir kuyu ve balıklara bakarken mağara sahibinin sürprizi

) Amca 21 yılda kayalığı oyarak yaşam alanı yapmış ben onun yalancısıyım

))
Uploaded with
ImageShack.us
Gülnar ve sertavulu geçtikten sonra anamura gidiyoruz
Uploaded with
ImageShack.us
Anamuru çıktık ayaklarımızın altına aldığımız an foto çekelim dedik

))
Uploaded with
ImageShack.us
muz molası kesinlikle tavsiye ediyorum 1kg muz aldım 20 tane vardı

)
Uploaded with
ImageShack.us
Alanya kalesinden alanya sahili gidilesi yerlerden gidin mutlaka orada fatih kardeşime de teşekkürlerimi sunuyorum.
Uploaded with
ImageShack.us
Aspendos harabaleri yazık devlet buraları çürütüyor kafa yok bizde çok üzüldüm cidden
Uploaded with
ImageShack.us
meşhur konya altı plajı bu ne demek bu demekki Antalyadayız heheheeh. Alanya ile ilgili çok foto yok gece kampta kalacağımız munasebetiyle telefonun şarjı bitmesin diye çekemedim ama cidden harika yer alanya. özellikle fatih kardeşimin tavsiyesi ile gittiğimiz kamp alanı çok güzeldi incekum kamp alanı tavsiyemdir.
Uploaded with
ImageShack.us
aspendos
Uploaded with
ImageShack.us
sabahın köründe plaja gitmeyin tavsiye etmiyorum su soğuk oluyor dalga sıfır canlı neredeyse yok insan zaten yok dalga yok bildiğiniz tuzlu havuz hissiyatı uyandırıyor. Öğleden sonra 3-4ten sonra denizin dalgasına dibindeki canlıların dansına şahit olabilirsiniz.
Uploaded with
ImageShack.us
kurbağalar işi biliyor cidden

))
http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img824/8816/02082011743.jpg&via=mupload&newlp=1
güzel bir kapı ve insanların doğal halleri bayılıyorum. Sağdaki sarışın iri abla üniversite 1. sınıftaki sevgilimi hatırlattı biran afalladım o mu diye kadın rusça konuşunda emin oldum

))
Uploaded with
ImageShack.us
çorbama atom bombası düştü sonuç tüm mercimekler öldü hehehehe
Uploaded with
ImageShack.us
Afyonkarahisardan 30km sonra sol tarafta bu kayalığı görebilirsiniz ve 1 saatinizi verirseniz ne muhteşem olduğunu göreceksiniz
Uploaded with
ImageShack.us
Sivrihisarda açık bir anıt. Jet gerçek bir jet eskişehire giden afyona gidenler için solda gelenler işin sağda olan bu yer için durmaya değer üstelik biraz cambazsanız jetin içine girebilirsiniz. Tavsiyemdir.
Uploaded with
ImageShack.us
Evet arkadaşlar fotoların tamamını yüklemedin ama güzel olanlar böyle.
Çinli motorlarla uzun yol yapılır mı? diye soran arkadaşlara sanırım yine güzel bir yanıt vermiş bulunmaktayım. Aynı değerde hacimde bir japonla da bu yol gidilir ve inanın ortalama hızıda aynı olur arada ki tek fark birisi japon diğeri çinli olur. Aletler süper demiyorum ama kötü de değiller fiyat ve kalite oranı bence çok iyi çinliler bu işi cidden biliyor. Gezi ile ilgili ortalama hız 80-90km arasında idi ve yakıt değerleri ankara anamur arası 60tl anamur alanya antalya 50tl antalya ankara 75tl toplamda 185tl benzin sarfiyatı ve 1400km yol yaptım.. Sadece şunu söyleyim gitmek istediğinizde alet yağ gibi gidiyordu kimi yerlerde 120 ile 1 saat gittiğimi biliyorum ki sivrihisar ankara arasını 1.10dk aldım.
Size tavsiyem şunlar özellikle çinli motor kullanan arkaşlar uzun yol yapacaksanız yağınızı değişin yanınızda buji olsun reflektör olsun yedek far ampülü olsun motorunuz temiz olsun dikkat çekin hehehe. Ve kesinlikle dip gaz gidip motoru 1000km sonra yolda dökmeyin 3 saat yol yapın saat başı 5-10dk mola 3. saat sonunda en az 30dk molanız olsun 30dk molada motor rölantide 2 dk çalışsın 5dklık molalarda 1dk çalışsın kalan süre dinlensin kendi kendine ve hava soğutmalı ise rüzgarın estiiği yerde bırakın böylece soğuması hızlanacaktır.
Askere gitmeden bir gezi daha olacak yer belli değil önerileri bekliyorum