istanbul depremi

arkadaşlar az önce sallandık bilgileri burdan paylaşırsak sevinirim... saygılar...

bende altımdaki sandalye nie titriyor acaba asadan birimi vuruyor diyordum meğer salanmışız herkez hisedemez cok azdı :D

oturarak çalıştığım için hemen fark ettim, kalp atışlarımın değiştiğini fark ettim acayip bir duygu ya...
sakin bir şekilde müziği dinleyerek komşumlada muhabbet ederek yazı yazıyordum komşuma dedim sallanıyoruz oda fark etti dükkanına koştu kasaya
paralarına koştu :)

once tirstim acaba dedim daha artacakmi siddeti sonra bitti... bir yudum daha aldim biramdan ama birada bitti.. tekele gidiyorum simdi birsey isteyen varsa soylesin.

İstanbul depremi mi? Ben hisettim ama 1 şişe şarabın etkisi galiba. :p

babam hissetmiş telefonla haber veriyor bana oğlum sokaktamısınız diye ? Yalova da hala böyle birçok insan sahile koşmuş . Nedense ?

Şuan tekirdağdayım tw açıp izlemedim ama sanırım merkez üssü burasıymış fakat abartılcak kadarda çok sallanmadı 5.2 diye mesaj geldı az önce ama kesin bir bilgim yok.

Moderatör
babam hissetmiş telefonla haber veriyor bana oğlum sokaktamısınız diye ? Yalova da hala böyle birçok insan sahile koşmuş . Nedense ?

Marmara depreminde neredeydin bilmiyorum ama Yalova da olmadigin, arkadaslarini, akrabalarini kaybetmedigin, gunlerce cürümüs ceset kokusuyla yasamadigin belli. Oyle olsaydin, nedense diye sormaz, geceyi sokakta sukrederek gecirirdin!

Yalovadaydım Lucas . hatta çınarcıkta 10 katlı bir binanın 2. katında yıkılan tuğlalar üzerimi kapladığında annem gelip kurtarmıştı beni . Birçok arkadaşımıda kaybettim . Açıkçası bende korkuyorum tabi kalbim bir tuhaf atıyor en ufak sallantıda . Tuhaf karşıladığım durum sahile koşulması , aslında haklı insanlar şehir içinde nereye kaçacaksın ki her yer bina ne park var ne başka bir yer .

5,2 miymiş neymiş deprem ...

nerede ulan o eski depremler,
peeeeh bir olurdu 7 , 8 ...
yaşlandık be artık depremlerinde eski tadı kalmadı ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar