Ankara'dan, Antalya grubuna selamlar!
Yakın bir arkadaşım YAMAHA FZ6 almayı düşünüyor. Antalya'da bir tane bulduk ama Antalya'ya motosikleti almaya geldiğimizde gösterecek bir usta tanımıyoruz. Bu konuda bizi bilgilendirebilecek veya yardımcı olabilecek birisi var mı?
Teşekkürler.
selam antalyalı arkadaşlar,
tatil için bir hafta antalydayım buradan motosikletle ankaraya döneceğim ama motorumun lastiklerinin acilen değişmesi gerekiyor. antalya merkezde motoruma lastik taktırabileceğim (honda cbf600) mesel istanbuldaki buz motor muadili bir yer tavsiye edebilir misiniz?
teşekkürler
Merkezde yok diye biliyorum.Ben genellikle Kemer taraflarında kamp kuruyorum ayrıca güzel balık çıkıyor:thumrightantalya merkezde kamp kuracak yer var mı? ücretli mi? adresi neresi ? bilgisi olanlardan rica ediyorum
Bende birkaç fikir söyleyebilirim.
Eğer tarihi ve turistik tarzı gezi düşünülüyorsa Manavgat-alanya tarafları daha uygun. Yol üstü gezilecek birçok yer mevcut. En basitinden beşkonak köprülü kanyon (rafting) , aspendos , side , alanya kalesi v.b. Veya tam tersi istikamet kemer - yanartaş-phaselis . Kaş kalkan taraflarıda güzel.
Piknik tarzı düşünülüyorsa çaltıcak en uygunu.
Şahsen ben değişik yerler görmeyi gezmeyi seviyorum