Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ejlover

TCX S-Zero Racing Çizme almıştın sanırım, memnun musun ? çok terletiyor mu ? kaça aldın ?
Özen motordan almayı düşünüyorum ay sonu gidip bakıcam, sidi b2 çok gösterişli gibi geldi bana.

http://www.ozenmotor.com.tr/TCX-S-ZERO-RACING_312.html#0
Abı aslında nıke da adıdasta uzun basket ayakkabıları var ben nıkeden aldım arkadasların motoruna bınerken ona kullanıyorum hemde dısarda gıyıyorum ustundede cırtcırtı var cok ıyı oluyo aynı gorvı gorurmu bılmem ama sonucta topugu koruyo

felondanda ses cıkmadı şöle bize bi kac cekim yapsa alsada şu aparatları biraz otobanda oyun oynasak:thumleft:

Aparat şuanda Özbekistan'da geliyor...
Youtube video başlığı hazır bile
Gt250r won Ninja 250r :p
yada
Ninja killer!
:queen:
Şaka bi yana karbüratörlü modeller enjeksiyonlu gt250r a göre düşük devirlerde daha canlı
ivmelenmede karbüratörlü her türlü tokatlıyor :) Ama siz merak etmeyin ben yanımda bi tane karbüratörlü gt250r da getiricem :pl:
Euro emisyon davası süpürdü gitti bütün tork'u

Son düzenleme:
kawasaki uyumlu rizoma zaten hic yok. bar endleri uyusmuyor. gripler kisa kaliyor o yuzden.
Yok derken? 250 için yok ama diğerleri için var. Bazı parçalar standart 250ye de oluyor diye biliyorum lift takozları gibi:
http://www.rizoma.com/it/moto-accessori/bike:6264/kawasaki-ninja-600-zx-6r-2009.html

Ordan sıparıs verebılırsın gıbı gormustum olmuyomu ? Bıde motorun sıyah ya da beyazsa hosuna. Gıdebılıcek bı tank pad var bende ondan alıcam
Motor beyaz hocam :) Şeffaf bir tankpad alıp yapıştırdım ama sizin düşündüğünüz nasıl bir şey merak ettim? :)

ejlover
TCX S-Zero Racing Çizme almıştın sanırım, memnun musun ? çok terletiyor mu ? kaça aldın ?
Özen motordan almayı düşünüyorum ay sonu gidip bakıcam, sidi b2 çok gösterişli gibi geldi bana.
Hocam ben de €200'e aldım ama peşin/tek çekim 10% indirim yapıyorlar. 415TL'ye geldi bana.
Henüz sadece 1 kere giyebildim. Oldukça rahat ve normal bir ayakkabı kadar terletiyor. Ama öğlen güneşinin altında noolur bilemem :p Yalnız altı biraz kalın doğal olarak pedalı hissedemiyorsunuz normal bir ayakkabıdaki gibi o da normal biraz alışmak lazım ;)

Abı aslında nıke da adıdasta uzun basket ayakkabıları var ben nıkeden aldım arkadasların motoruna bınerken ona kullanıyorum hemde dısarda gıyıyorum ustundede cırtcırtı var cok ıyı oluyo aynı gorvı gorurmu bılmem ama sonucta topugu koruyo
Olur mu hocam hiç öyle şey? Koruma olarak çok çok fark var aralarında. Kaval kemiğinden topuk/komple arka korumaya, ayağın ters dönmesini engelleyen sistemlere kadar pek çok koruma var bunlarda.

selamlar.. bnmde fıstık yeşili bir ninja 250 R'ım var. Tüm sayfaları okuyamadım ama yavaş yavaş ben de sayfaya dahil olurum..

Aparat şuanda Özbekistan'da geliyor...
Youtube video başlığı hazır bile
Gt250r won Ninja 250r :p
yada
Ninja killer!
:queen:
Şaka bi yana karbüratörlü modeller enjeksiyonlu gt250r a göre düşük devirlerde daha canlı
ivmelenmede karbüratörlü her türlü tokatlıyor :) Ama siz merak etmeyin ben yanımda bi tane karbüratörlü gt250r da getiricem :pl:
Euro emisyon davası süpürdü gitti bütün tork'u

işin içinde sürücü faktörüde önemli bir rol oynuyor,ben kabul etmem hyo yenerse :cherry:

ejlover

nacizane ben dainese bot aldım ve çok memnunum..
http://www.mototas.com.tr/urunlistele.aspx?id=6195&m=50&g=585&o=73
tek sorun kendi ayak numaram olmuyordu ( korumalardan dolayı 2 beden büyük almak zorunda kaldım )
sidi kullanan bir arkadasım var ve çok memnun oldugunu söylüyor. oldukça sağlammış.

Ninja İstanbul Haftalık Perşembe Toplantısı

Ninjalar,

Haftalık perşembe toplantımız, Bakırköy İncirli Caddesindeki ''Cafemizz'' kafe de

İncirli caddesi Çamlık hastanesini geçince sol tarafta...

Tarih 21.07.2011 Saat 20:00

Tekeriniz düz bassın Ninjalar... Görüşmek üzere...

Ninja 250 R - İstanbul

Haftalık perşembe toplantımız, Bahçelievler Uefa anıtı yakınlarındaki "Blacksis" cafede

Adres: SiyavuşPaşa Mah. Adnan Kahveci Bulv. No:83/A
Siyavuşpaşa, Bahçelievler, İstanbul

olarak değişmiş galba ? anadolu yakasından gidecek olan var mı

DÜZELTME!!!

Adres değişmiştir.

Haftalık perşembe toplantımız, Bahçelievler Uefa anıtı yakınlarındaki "Blacksis" cafede

Adres: SiyavuşPaşa Mah. Adnan Kahveci Bulv. No:83/A Siyavuşpaşa, Bahçelievler, İstanbul

Adresi bilmeyenler için buluşma noktası İncirli Ömür Plaza Önüdür. Buluşma saati 19:45 Hareket 19:55

Ninja İstanbul Haftalık Perşembe Toplantısı

Ninjalar,

Haftalık perşembe toplantımız, Bakırköy İncirli Caddesindeki ''Cafemizz'' kafe de

İncirli caddesi Çamlık hastanesini geçince sol tarafta...

Tarih 21.07.2011 Saat 20:00

Tekeriniz düz bassın Ninjalar... Görüşmek üzere...

Ninja 250 R - İstanbul

Son düzenleme:
nacizane ben dainese bot aldım ve çok memnunum..
http://www.mototas.com.tr/urunlistele.aspx?id=6195&m=50&g=585&o=73
tek sorun kendi ayak numaram olmuyordu ( korumalardan dolayı 2 beden büyük almak zorunda kaldım )
sidi kullanan bir arkadasım var ve çok memnun oldugunu söylüyor. oldukça sağlammış.

Aaaa :) Dün akşam incek'te karşılaşmış olma ihtimalimiz var mı acaba? :cherry: Spontene bir Ninja toplantısı da yapmış gibi olduk Ankara olarak :p

Motoru eve götürdüm 2gün önce sonunda adaptosyonu bitirip :)

Artık hergün ufak ufak rodajı tamamlamaya bakıyorum :D Ama trafikte 50 ile gitmek çok yoruyor insanı :(

img0511tf.jpg

img0503qi.jpg

@ejlover
Çok hoş gözüküyor tekeriniz düz bassın :)
Plaka uyumu da güzel olmuş ,denkmi geldi yoksa seçmemi aldınız?

Adres: SiyavuşPaşa Mah. Adnan Kahveci Bulv. No:83/A
Siyavuşpaşa, Bahçelievler, İstanbul

olarak değişmiş galba ? anadolu yakasından gidecek olan var mı

Ben ve birkaç arkadaş anadolu yakasından gideceğiz. Siz hangi semttesiniz ???

Yok derken? 250 için yok ama diğerleri için var. Bazı parçalar standart 250ye de oluyor diye biliyorum lift takozları gibi:
http://www.rizoma.com/it/moto-accessori/bike:6264/kawasaki-ninja-600-zx-6r-2009.html

Motor beyaz hocam :) Şeffaf bir tankpad alıp yapıştırdım ama sizin düşündüğünüz nasıl bir şey merak ettim? :)

Hocam ben de €200'e aldım ama peşin/tek çekim 10% indirim yapıyorlar. 415TL'ye geldi bana.
Henüz sadece 1 kere giyebildim. Oldukça rahat ve normal bir ayakkabı kadar terletiyor. Ama öğlen güneşinin altında noolur bilemem :p Yalnız altı biraz kalın doğal olarak pedalı hissedemiyorsunuz normal bir ayakkabıdaki gibi o da normal biraz alışmak lazım ;)

Olur mu hocam hiç öyle şey? Koruma olarak çok çok fark var aralarında. Kaval kemiğinden topuk/komple arka korumaya, ayağın ters dönmesini engelleyen sistemlere kadar pek çok koruma var bunlarda.

ya ben elcik olarak yok demek istedim, rizomanin yaptigi hicbir elcik ninja250r ye olmuyor, daha dogrusu bar endleri olmuyor, bar end olmayinca elcikte de bosluk kaliyor arada, ninjanin barlari gereginden fazla uzun. ben clip on almayi dusunuyorum ilerde bu sorundan kurtulmak icin, ama biraz daha profesyonellesmem gerekiyor.

ninja zx6r ye elcik var sanirim rizoma da ya da zx10r ye var tam emin degilim, ben zaten foot pegs taktirdim rizomanin kendi ninjama.

ya ben elcik olarak yok demek istedim, rizomanin yaptigi hicbir elcik ninja250r ye olmuyor, daha dogrusu bar endleri olmuyor, bar end olmayinca elcikte de bosluk kaliyor arada, ninjanin barlari gereginden fazla uzun. ben clip on almayi dusunuyorum ilerde bu sorundan kurtulmak icin, ama biraz daha profesyonellesmem gerekiyor.

ninja zx6r ye elcik var sanirim rizoma da ya da zx10r ye var tam emin degilim, ben zaten foot pegs taktirdim rizomanin kendi ninjama.

Yapmayin yaaa bu kotu haber iste ;( Lux modeli cok hosuma gitmisti benim de ;( zx6 ya da 10a da var rizomada 2011modeller dahil. Onlarinki de olmuyorsa yapacak bi sey yok :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar