Toroslar (Ambulans ile)

Geçtiğimiz hafta (Antalya)Gündoğmuş'un uzak bir köyüne hasta almak üzere gittik. Manzara ve virajları sizin de görmenizi istedim, Yanımdaki bayan ATT arkadaş da sağolsun sabırla çekim yaptı:mrgreen:
Şimdiden söyleyeyim videolar sıkıcı, muhabbet sıkıcı, virajlar güzel, manzara güzel, performans güzel:thumleft:

Hastaya gidiş
[YT]6ppTfT9tQ6M[/YT]

Gündoğmuş'a dönüş(son 3 km)

[YT]MC96XPLWuHE&feature=related[/YT]

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Firketelere bayıldım , motorun üzerinde hayal ettim kendimi müthiş keyifli bir rota olurdu.

emin abi ilk video çayırözünün orasına ancak ikinci videoyu çıkaramadım neresi orası

toroslar ambulans ıle deyınce aklıma ılk sen geldın actım baktım harbıdende sensın acıl kardeş eline kamerana saglık toroslar da zor yollarda motoruna vede ambulansının yolu acık olsun...

toroslar ambulans ıle deyınce aklıma ılk sen geldın actım baktım harbıdende sensın acıl kardeş eline kamerana saglık toroslar da zor yollarda motoruna vede ambulansının yolu acık olsun...

ramazan abi bendee bu hafta sonu gündoğmuştan ağrı bozkıra gideceğim musaitsen görüşelim bu hafta sonu inş.

Gündoğmuşun üstünden yaylalara ve eğri göle giden yol vardır , motorla kesin olarak gezilmesi gereken bir yer. Yollarda uzun bozkırlar , deve güdenler filan gerisini siz hayal edin :)...

Mersin İl Temsilcisi
aaahh toroslarım ah...
memleketimi özledim :(

yüksek yükseeeeekkk te pe le reeeeeee ev kurmasssıınnnlaaaarrrr
aaaşrı aşrıııı memleketeeeeee damat vermeeesssiiinnlllleeeeeeeerrrrr :p

neden antalyanın yolları bu kadar cok vırajlı ya :D ankaradan antalyaya gıderken ıcımız dısımıza cıkıyor walla :D

hangı gun gelecen fatıh kardeş buyur gel benımde ıstanbuldan bır arkadaş gelecek onu bekleyecem cumartesı sen gelecegın gunu kararlaştırsan haber et beklerım ınş bır sorun cıkmazda kazasız belasız gelırsın tel uye bılgıelrımde yazıyor

hangı gun gelecen fatıh kardeş buyur gel benımde ıstanbuldan bır arkadaş gelecek onu bekleyecem cumartesı sen gelecegın gunu kararlaştırsan haber et beklerım ınş bır sorun cıkmazda kazasız belasız gelırsın tel uye bılgıelrımde yazıyor

abi allahtan mani aolmassa cumartesi yaylaya gidecem gündoğmuşta oradanda pazar sabahı çıkıp oroslardan ağrı dedemli olması gerek oraya çıkıyormuş yol oradanda bozkırdan ağrı alanyaya gelecem gitmişken senide göreyim pazar gününne inş. ararım zaten seni

TAMAM MUSAIT OLURSAK BEKLERIZ FATIH KARDEŞ BOZKIRDAN ALACABELE KADAR SANA EŞLİK EDERİZ İNŞ

Dün hiç yorum gelmeyince videolar o kadar da kötü mü? diye düşünmüştüm:) virajlarda lastik sesleri duyulsun diye videonun sesini değiştirmedim:p yine de 9dk süren videoyu koymadığım iyi olmuş :cherry:
ilk video Gündoğmuş'tan Köprülü-Uçan şelale-Eğrigöl yönünde. İkinci video da Alanya-Manavgat yolundan döndüğümüz için Akseki-Konya yolu tarafından "son" 3km.
Hastayı aldıktan sonra "Gökbel" Yaylası'ndan geçerek "Kuş Yuvası" denilen yerden Alanya'ya gittik. Özellikle oralar muhteşem yerler. 300m!!! derinliğinde kanyon, inanılmaz güzellikte ve ürkütücü bir manzara var.

kuş yuvası cok tehlıkelı bır yer ama heyecanlı bır yolculuk olmuştur acıl kardeş heralde

resmi dairden videoları izleyemiyorum(eve gidince mutlaka izleyeceğim)
geçen hafta pazar eğrigöl'den gündoğmuşa indim
harika yerlerden geçtim hayran kaldım coğrafi yapıya
muhtemel sende aynı yerleri çekmiş gibisin.
kuşyuvası zaten çoğunlukla geçtiğimiz yerler.
paylaşım için izleyince teşekkür edeceğim kardeş.

Benim için eğlenceli ama tehlikeli yerler. oraları gördükten sonra Hep şikayet ettiğimiz Manavgat-Gündoğmuş yolu(ikinci video) bize otoban gibi geliyor:)

Kuş Yuvası

10dk'lık bölüm(ilk videonun devamı)
[YT]gRPasiLN2lo[/YT]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar