Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende stopların ve sinyallerin üstüne siyah bez kaplamayı düsünüyorum..le içinde yarın eve gideyim bende bişiler yapmaya çalışacam ...insallah kaş yapayım derken göz çıkarmamm:)))

eve yanaşırken 2 kere motor tam kalkamadı. sonrasında sırf denemek için 20 km yol yaptım bir şey olmadı. debriyaj mı kaçırdı acaba? sanki motordan hafif bi metal sesi de geliyor... hayırlısı...

keşke 1700e bunu alacağıma 3530 tlye 2010 ybr esd alsaymışım. 11 ay yaklaşık 11 000 km beni taşıdı, sırf ustalar yüzünden motordan soğumaya başladım yahu...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motorun cıkardığı sorunlarda ne kadar maddi kayıbınız oldu.astarı yüzünden pahalı oluyor mu.. birde ben 1500 tlye sıfır buldum istanbulda. plaka ruhsat muayene kaca mal olur bilginiz var mı?

mondial parça fiyatları uygun ucuz plaka sigorta masrafaı ortalama 250/350 arası civarı sanırım..ümit yanmaz mat siyah boyalar var eksoz için far içinde kullanabilirsin ama farını silikonlarından açman lazım bu arada mercek takmazsan far karartmak sana zararlı olur

---------- Post added at 14:12 ---------- Previous post was at 13:09 ----------

opppsssss nerdesiniz ?????????????????

ümit çok kolay..
gideceksin aksesuarcıya füme far boyası alacaksın...
ama baya maharet ister çok ince boyadır akıtmadan yapabilmen lazım..
akıtırsan çok kötü sonuçlar çıkar...

abi..dısarı çıktım sinyalleri siyah ince bayan çorabi ile kaplayacaktimm..bayan corabini zor zahmet aldin utana sıkıla çaktırmadan :)gel gelelim ne sinyali sökebildim nede stop u..bütün grenejların vidalarını söktüm ama yok abi torpido grenejı yerinden oynamio.nasil bi motor yapmislar böle yav..sökmek istemesen kendisi pat pat düserbeya ugrastim sonuç söktügüm gibi taktim hepini çoraplar elimde kaldi ,:)))

---------- Post added at 19:25 ---------- Previous post was at 19:22 ----------

ayrıca 4 levet sanayi mahallesinde motor kazasina sahit oldum..normal seyirde ilerliyorum yanimdan iki kişinin bindigi 151 rs geçti.arkadaki çocuk korkuodu abi yavas git diodu 20 metre gittiler ve bi kütürtü geldi.baktim bi ford focusa arkadan vurdular durdum baktim ne kasklari vardi nede bisi ikiside yerde isi kalktilar allahtan bişi olmadi fazla...onları öle görünce dondum kaldım ya.artisligin sonu kötü oluyo..çünkü artis gibi kullanıodu sagdan girio soldan çıkıo...ucuz atlattılar

olma artis çıkma otobana.
olur kaşın gözün yara.
bide suçluysan düşersin karakola.
ehliyette yoksa vay filmmin sonuna...:)

ümit kadın çorabıyla olurmu o iş..
yapmayın arkadaşlar lütfen yav:)
al bitane far boyası onunla yap...
hiç uğraşmassın...

kimi eder kimi etmez.5020 km oldu tık demedi benim gibi hiç sorun yaşamayanda var yaşayanda var ama bakarsan bağ bakmazsan dağ olur temiz ve genel olarak tek kullan %99 sorunsuz bir motor.

beyler bu arada bufaloyu göreniniz oldumu?
250 cc ve su soğutmalı yapmış motoru...
merak ettim....

beyler bu arada bufaloyu göreniniz oldumu?
250 cc ve su soğutmalı yapmış motoru...
merak ettim....

resimlerine baktım, 150 zat'a benziyor. olur da benim motosikletin motoru yanarsa bu parçalardan sipariş edeceğim. ruhsat değişirken sorun çıkmaz böylece...

motor değişim işlemlerinde; eğer başka marka motor takılacaksa, mesela benim motora gilera runner 200 motoru, önce motorun alındığı yerden fatura alınıyor. sonra makina mühendisleri odasına gidilip proje mi ne çizilip onaylanıyor. sonrasında da motorun faturası, makina muh. oluru ek1 falan filan motoru değişiyorsunuz.

eğer aynı marka ise muh. odasına gitmeye gerek olmuyor.

seneye motoru değişmezsem böyle bir yol izleyeceğim.

resimlerine baktım, 150 zat'a benziyor. olur da benim motosikletin motoru yanarsa bu parçalardan sipariş edeceğim. ruhsat değişirken sorun çıkmaz böylece...

motor değişim işlemlerinde; eğer başka marka motor takılacaksa, mesela benim motora gilera runner 200 motoru, önce motorun alındığı yerden fatura alınıyor. sonra makina mühendisleri odasına gidilip proje mi ne çizilip onaylanıyor. sonrasında da motorun faturası, makina muh. oluru ek1 falan filan motoru değişiyorsunuz.

eğer aynı marka ise muh. odasına gitmeye gerek olmuyor.

seneye motoru değişmezsem böyle bir yol izleyeceğim.

Sanırım senin dediğinden biraz farklı işliyor sistem. Aynı marka dahi olsa bir motor numarası olcak ve bunu işletmek için uğraşacaksın. Aynı marka olup cc'ninde farklı olduğunu düşünürsek. Muayeneden geçirmekle uğraşıcaksın. Ayrıca malatya gibi bir yerde bu dediklerin zor gibi. Onlarla o kadar uğraşmaktansa yeni bir motor alırdım. Yinede senin bileceğin iş.

arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim bi problemim var çok sinirim bozuldu benm 150 zc mle giderken 40 km hıza geldiğinde egzozdan cazz cuzz die sesler gelmeye başlıyor sorun egzoz mu yoksa başka bişe mi bi yardım edin bide egzozu değiştrsem yararı olur mu ? yardım edin çok sinir etti motor beni

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar