Tek GV kullanıcısı benmişim gibi hissettim. Şu sayfadaki her 2 mesajdan birisi benim :mrgreen:
eee paso evde oturursan normaldir
Tek GV kullanıcısı benmişim gibi hissettim. Şu sayfadaki her 2 mesajdan birisi benim :mrgreen:
eee paso evde oturursan normaldir![]()
Yok artık iş yerinde oturuyorum. Bu saatte uyanık olmamdan belli değil mi? :mrgreen:
Arkdaşlar merhaba yağ flitresi aldım akşam yağının değiştireceiğim. Parça aldığım mecidiköydeki yere istop etme olayını sordum 2009 modellerde beyni arıza yapıyor istop ediyor rolantide dedi. sıfırna 700 liraymış :S aynı zamanda piton motor da yazılım güncellemesi yapıyorlar dedi. yaptıran varmı ? sağlıklı olur mu? yoksa değiştirmek mi gerekir.
Piton motorlar konustum kronik arızasıymış 450 liraya mal oluyor :S
ECU'nun (beyin) sıfırı zaten hyosungsource'da 385 TL
Arkdaşlar buluşma için öneriniz varmı ben hafta içi 6:30 dan sonra müsaitim hafta sonu cumartesi pazar da olabilir.
Uygunsa Perşembe akşamı buluşalım istediğiniz yerde.
başladın he, hadi bakalımYok artık iş yerinde oturuyorum. Bu saatte uyanık olmamdan belli değil mi? :mrgreen:
@mototor
Bende yurt dışından bir iki bir şey almayı düşünüyordum. Senin alacakların ile birlikte sissy bar sipariş etsek nakliye ücretini paylaşırdık. Forumdan bir arkadaşın ticari faturayı olduğundan daha düşük bir bedelle düzenlettirdiğini duymuştum yanlış hatırlamıyorsam. Bu şekilde 150 € üzeri bir bedele de takılmayabilir. Daha sonradan tamamlayacağım eksiklerim var motor ile ilgili. O geniş ayaklıklardan almayı düşünüyorum ama belki daha sonra. Sana uyarsa bu sefer birlikte sipariş verebiliriz.
neyse mototr arkadaşım..hyosource'den başlığımızda alışveriş yapmayan yok gibi.peglere gelince..benim karacanın ön pegleri aftermarket ben büyük olsun önler diye bilerek aftermarket siparişi vermiştim.geçmiş sayfalardan bakabilirsin.arka pegler ise orjinal pegler boyutu biraz daha küçük..
bir de bu 150euro'ya shipping ucreti de dahil mi acaba?
Birde resimleri görünür yapma olayı nasıl oluyorBen beceremiyorumda
![]()
mototor bende size bir aquila yazısı ile dahil olabilirm Sıkıntı yaratmayacaksa
Imageshack'ta linkleri alırken "Hotlink for Forums" yazan linki yapıştırırsan fotoğraflar görünür. Yani linklerin başındaolması gerekiyor.![]()
abi istedigin urunun linkini verebilirsen iyi olur.
SaolAbi perşembe geliyormusun veya kimler gelecek.