Honda CBR 250 mi Ninja kawasaki 250 mi ?

Hia

Merhaba arkadaslar öncelikle ilk motorum olacak bir cok kişiye daniştim herkes farkli bi şeyler söyledi kimi honda avantaklı kimi kawasaki dedi sizce hangisi daha iyi avantajli vs.. Tesekkurler simdiden.

Türkiyede motosiklet Honda'dır. Honda hayat onda diyelim. Yedek parça sıkıntısı çekmezsiniz. Kawasakiyi bilmiyorum o yüzden yorum yapmak istemiyorum. Ama Honda iyidir ayrıca CBR250 nin tipi de ninjadan daha güzel bana göre.

Ama Kawa çift silindirmiş yav onu da hesaba katmak lazım.Beygir gücü de daha yüksekmiş.

Hia

Hondanın kalitesi ortada fakat ss gorunusu pek fazla verememişler gibi sanki.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bedavaya honda mı kawasaki mi deseler herkes kawasakiye atlar,sen hondacıları boşver.
hangisi hoşuna gidiyorsa ondan al

Forumdan Uzaklaştırıldı
Türkiyede motosiklet Honda'dır. Honda hayat onda diyelim. Yedek parça sıkıntısı çekmezsiniz.

Sanıyorum bu sadece CBF150 için geçerli. Honda kullanmadım dolayısıyla yedek parçaya da ihtiyaç duymadım ama çok taze bir örnek var;
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/91697-bir-turlu-gelemiyen-parcalar-honda-turkiye.html

Not: Bu mesaj "Honda'nın parçası bulunmaz, Honda kötü Kawasaki al" manasında değildir. Kawasaki'nin yedek parçalarının da çok kolay bir şekilde bulunabileceğini pek sanmıyorum. (sadece tahmin). Ama ben alacak olsam Ninja alırım.

Son düzenleme:
Sanıyorum bu sadece CBF150 için geçerli. Honda kullanmadım dolayısıyla yedek parçaya da ihtiyaç duymadım ama çok taze bir örnek var;
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/91697-bir-turlu-gelemiyen-parcalar-honda-turkiye.html

Not: Bu mesaj "Honda'nın parçası bulunmaz, Honda kötü Kawasaki al" manasında değildir.

cbr-125 yeni bir model ama emrahı bu kadar bekletmesi yinede anlaşılır gibi deil ben parçanın olmadığına deil nedense işin ağırdan alınmaya çalışıldığına inanıyorum sebebi ne olabilir bilmiyorum ama:S

okg

Merhaba arkadaslar öncelikle ilk motorum olacak bir cok kişiye daniştim herkes farkli bi şeyler söyledi kimi honda avantaklı kimi kawasaki dedi sizce hangisi daha iyi avantajli vs.. Tesekkurler simdiden.
Motoron dergisinin temmuz 2011 sayısında bu karşılaştırma var bence işine yarar.Ne alıcaksan al şimdiden hayırlı olsun:)

Paran yetiyorsa Kawasaki al, yetmiyorsa CBR250 derim.
Honda'nın bu modeli yeni olduğu için kendisini bile zar zor alıyorsun, yedek parçasını sen düşün.
İlerleyen günlerde sorun çözülecektir tabiiki ama iki aydır serviste parça bekleyen 2011 model CBR125 var.
Bu forumdan bir arkadaş kendisi. Slayer arkadaşımızın attığı linkte bilgiler mevcut.
Şu an itibariyle ben olsam CBR250 almazdım. Ha, Honda kötümü peki tabiiki hayır.
Benim param olsa Ninja 250 alırdım.

ninja ve 250r!! baban zenginse ve para sorunun yoksa kawa..ama verdiğin her kuruşu hakettiğine emin olmak istersen ve kafan rahatolsun istersen honda..2+2=4 gibi honda açık ve net!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
tabiki Kawasaki Ninja

Bu aralar bende Cbr250 ye eğilimli biri olarak, alternatif modelleride iyice araştırma imkanı buldum.
Parayı pulu bir kenara bırakırsan ben Kawasaki almazdım, çünki motorun tipi yok, göstergeler milattan önceden kalma, Honda da ise çok modern bir tasarım, harika göstergeler var.
250cc motor Çift silindirli olsa ne olur ? Nasıl olsa 6 ay yada 1 yılda sıkılıp 600lük modele geçiş yapmayacak mısınız ?

Honda Cbr250 alıp keyfini sürün nasılsa zarar etmeden satarsınız. Hem daha ekonomik, hem daha iyi görünüşlü, hemde piyasada daha az var.
Eğer Cbr250r'ın Kırmızı rengi olsaydı ben düşünmeden alacaktım. Ancak Siyah renk çok hatları kapatıyor mavi beyaz'da pek hoş durmuyor.
Netice itibari ile, bu 2 modelden birini almaya karar verdiysen kesinlikle HONDA CBR 250 al, ama dersenki daha büyük cc aynı paraya başka motor alayım o zamanda 2.el Kawasaki Er6/n - F tercih sebebi olabilir.

kawasaki için yedek parça sıkıntısı çekersin vb.gibi anlamsız kampanya acilen bit! zırt pırt parça sorunu çıkaran bir meret değil ki bu kawasaki! sorunun cevabına gelince aynı segmentte çok çok daha üstün olan ninja 250 r tabiki !

kardesim 2 side guzel motosiklet gonlunden ne geciyorsa hangisine asık olduysan onu al derim ;)

ninja 250 r ı tek geçerim.
iki motora da bindim. test videolarınıda izledim. motoron 2011 temmuz sayısındaki test i de okudum.
denge ,firenleme, ses, hız
ve sorunsuz luk ninjada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar