hayırlısı olsunArkadaşlar, ben de motoru satmayı düşünüyorum. Sebebi de işlerin yoğunluğu sebebi ile pek fazla binemiyor olmam.
Henüz sahibinden ilanı vermedim. İlk buradan paylaşıyorum. Eş dost ilgilenen varsa, görüşelim.
Cüneyt Yılmaz, (tutturdum bence) motorunuz hayırlı olsun. Benim de bu motorda fazla deneyimim olmasa da anlattığınız vibrasyon ve kesiklik ve performans kaybı, ateşleme problemi gibi. Tek silindiri ateşlemiyormuş gibi bir izlenim edindim. Konjektörün sağlam olduğunu bilsem buji veya buji kablolarında sorun var derdim. Yine de kolayca çözüleceğini umuyorum, keyifli sürüşler...
Aramıza hoş geldin. Sorunları çözdüğün zaman emin ol gv650 vazgeçilmezin olacaktır. :bounce:
Uzaydan sonra bir scooter virüsü bulaştı hepimize hayırlısı olsun. :cherry: Yalnız levent v-rod'u pek beğenmesede ben yakıştırıyorum. Tork ve beygir neredeyse ikiye katlıyor. Tek bilmediğim nokta yedek parçası bolmu veya hesaplımı! :bounce:Hayırlısı olsun Levent..Scooter var zaten sende şimdilik onunla devam eder sonrasında da yeni cruiserin Harley olur şu saatten sonra..:bounce:
Serden,fırsatın olduğunda bir V-Rod kullanmanı tavsiye ederim..şaşıracaksın..ve ''benim eski GV 650 im neymiş yaa..'' diyeceksin..:bounce:Uzaydan sonra bir scooter virüsü bulaştı hepimize hayırlısı olsun. :cherry: Yalnız levent v-rod'u pek beğenmesede ben yakıştırıyorum. Tork ve beygir neredeyse ikiye katlıyor. Tek bilmediğim nokta yedek parçası bolmu veya hesaplımı! :bounce:
Avrupa yakasında Maslak taki Yücel motor Hyosung un eski yetkili servisiydi..ve bu motoru tanıyan usta orda mevcut..doğru ustayla sorunsuz binersin artık motoruna..:cat:www.hyosungsourch.com adresine göz at..orda istediklerini uygun şartlarda bulabilirsin..Maslak'ta Yücel Motor (Suzuki servisi). Motor senin ve Halidun beyin tahmin ettiği gibi tek silindir çalışıyormuş. Bujileri değişti, karbüratör sökülüp temizlendi ve senkron ayarları yapıldı. GV650' m kendine geldiGV250'den sonra bu güç beni inanılmaz mutlu etti. Şu an çok memnunum. Sadece Fren hidrolik deposunun contasını bulamadım. Kanuni'yi aradım sordum depo ile beraber satıyoruz 250 TL dedi
Oradan akan hidrolik akıyor ve depoya gelip boyayı bozacak diye korkuyorum. Cumartesi kısmetse bir conta kestirip çözmeye çalışacağım. Bu arada uygun fiyata sissy bar ve ön cam nereden edinebileceğim konusunda tavsiyelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Bir de titremeyen ayna var mı
![]()
---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:47 ----------
Gerçekten söylediğin gibi daha önce motorsiklete binmemişim dedim sorunları çözülüp geldikten ve denedikten sonra. Ağzım kulaklarımdaydı :cherry:
Scooter da motor mu arkadaş derken olaya bak yaaaaaGeçen yaz tatilde bir kiraladım, oyuncak gibi maşallah. Hemen GV'yi sattım sonra
![]()
Abi kullanmadığım gibi canlısını görmekte henüz nasip olmadı v-Rod'un. Deneyimin olduysa paylaşırsan sevinirim. Performansını,yakıtını,yedek parça durumlarını ve fiyatlarını.. Şimdiden teşekkürler. :bounce:Serden,fırsatın olduğunda bir V-Rod kullanmanı tavsiye ederim..şaşıracaksın..ve ''benim eski GV 650 im neymiş yaa..'' diyeceksin..:bounce:
Abi kullanmadığım gibi canlısını görmekte henüz nasip olmadı v-Rod'un. Deneyimin olduysa paylaşırsan sevinirim. Performansını,yakıtını,yedek parça durumlarını ve fiyatlarını.. Şimdiden teşekkürler. :bounce:
Görüntüsü cidden güzel bu model in..az biraz kullanma şansımda oldu..ama diğer konularda dediğim gibi..birde bu modele sesli eksoz bulamamıştı sahibi..geçen seneye kadar bulamamıştı şimdi ne durumda bilmiyorum..harley olacaksa sesde olmalı kanımca..:bounce:V-rod'un bir de "V-rod muscle" versiyonu var.
Tek rakibim odur daha da bakmam sağa sola..
aydın otobanında 210 kadar cıktım...artcım yoktu havda guseldı fekat gazı az kesınce motor hafıf sendelemıstı benı endıselendren o olmustu....harleyın night rode mıdelı benım daha cok gıdıyorgoruntusu cok cekıcı
)
Uzaydan sonra bir scooter virüsü bulaştı hepimize hayırlısı olsun. :cherry: Yalnız levent v-rod'u pek beğenmesede ben yakıştırıyorum. Tork ve beygir neredeyse ikiye katlıyor. Tek bilmediğim nokta yedek parçası bolmu veya hesaplımı! :bounce:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:GV 650'de bir düğme var, basınca Voltron'a dönüşüyor. V-Rod'da o da yok :queen: