Kişisel Güvenlik Ekipmanları.!

Değerli dostlar,

Herkes olmasa bile Belli bir kesim Motorcu Abimiz Arkadaşımız Başta Kendi Canını Sonrada Gözü Gibi baktığı motorunu korumak için Belirli Ekipmanlar edinmiştir .. '' forumda bazı yerlerde okuduğumu hatırlıyorum ''

Lakin Gece sürüşlerinde veyahut Gündüz sürüşlerinde Başımıza istemesekte bazı kötü durumlar Gelmekte..

Biraz araştırdım Elektro şok cihazı vs gibisinden lakin sizlerinde görüşünü almak isterimm ..

'' YASAL '' olarak Yanımda bulundura bileceğim Kişisel güvenlik ekipmanları nelerdir ?

spreyler-Elektorşok dışında bir tanede Katlanabilir sopa gibi bişey vardı adını bir türlü hatırlaya mıyorum ..

Burada bir arkadaşımdada vardı Bu sopa gibi şeylerden Katlanmış hali ile 15 cm gibi bişey açınca 20 25 cm uzunlukta oluyor..

Bu ve bu tarz bir ekipman almak istiyorum İlginiz için şimdiden teşekkür ederim..

Fiyat olarak Nekadar acaba ? Birde hiç denedinizmi,Etkisi nasıl ?

bendeki mazisi en az 5 sene vardır... fiyatı aklımda değil.. en az 5 sefer kullandım halen yarısı dolu... etkisi çok büyük.... yere yatıp yuvarlananlara şahit oldum... arabanın içine sıkıp aile boyu mahfettiklerim oldu ama çocuklar yoktu....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende de biber gazı var annem için aldık ama o hiç kullanmadı,ben taşıyorum artık,15 lira bişey ben 1 kere kullandım inan ki ölmüşten betere çeviriyor

Bende de biber gazı var annem için aldık ama o hiç kullanmadı,ben taşıyorum artık,15 lira bişey ben 1 kere kullandım inan ki ölmüşten betere çeviriyor

hocam bu biber gazlarının baktığım kadarı ile 2 türlüsü var bi sprey olanı var bide su atanları var hangisini tavsiye ediyorsunuz ?

Sanırım katlanabilir joptan bahsediyorsunuz.
Jop ve eletroşok cihazı okadar etkili olmayabilir. Ve karşındakini etkisiz hale getirmek için bi süre tutmak gerekir .
200 tl civarında güvenliklerin kullandığı büyükleri var ama onlarda motorda taşınmaz.
En iyisi biber gazı. Sıktıntan sonra gidip jop alıp gelip devam etme imkanıda sunuyor :p

biber-gaz%C4%B1_85550.jpg

biber-gaz%C4%B1_85551.jpg

Gaz olan daha iyidir su gibi atanda hedef çalışması yapmak gerekir :)

Son düzenleme:
Oy oy oy .. Desteğiniz Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim . Bu Gaz olanlardan alıcam bitane :)

bendeki mazisi en az 5 sene vardır... fiyatı aklımda değil.. en az 5 sefer kullandım halen yarısı dolu... etkisi çok büyük.... yere yatıp yuvarlananlara şahit oldum... arabanın içine sıkıp aile boyu mahfettiklerim oldu ama çocuklar yoktu

Kutunun altında son kullanım tarihi vardır, bir kontrol et istersen.

He tarihi geçince ne olacak, adamı mı zehirleyecek, tadı mı bozulacak dersen orasını bilemem :)

eskiden savunma için kimi kickbox çalışırdı kimi karate kimi kaçmak için koşmasını geliştirirdi :queen:
yaşlanıyorum galiba mazi edebiyatı yaptığıma göre :salut:

Biber gazı en iyisi bu saydıkların arasında. Hem çok yakınında olmak zorunda değilsin maktülün :) , hemde etkisi büyük. Yalnız benim sana tavsiyem, aldığında boş bir açık havada bunu kullanmayı denemen. Zira gerektiğinde, kullanmak zorunda kaldığında bu işi kıvıramazsan sakat :) Kendinide gazlayabilirsin.
Mümkün olduğunca uzaktan sıkmalısın ve sıktıktan sonra o ortamdan biraz uzaklaşmalısın ki sana etki etmesin. Asla kapalı ortamda bir fıs bile demesin, yakıyo geçiyo valla :) Mesela içinde bir sürü eşya olan bi çantada taşımamanı tavsiye ederim. Yanlışlıkla fıslayabilir :) Ben yaptım o hatayı sen yapma :)

P.s: Tarihi geçince etkisi azalıyor, püskürtmeyebiliyor falan filan.. Lazım olduğunda elinde patlamasını, çalışmamasını istemezsin :D

eskiden savunma için kimi kickbox çalışırdı kimi karate kimi kaçmak için koşmasını geliştirirdi :queen:
yaşlanıyorum galiba mazi edebiyatı yaptığıma göre :salut:

yok abi ya kıckboks nesede karete yalan . ben 3 yıllık kıcbokscuyum dövüsemiyon bile hocam . yok uyaracan yok kıckbokscu oldugunu söleyecen . uzun iş . bunları yapmadan kavga etsen . şikeyetci oldugunda ya iceri alıyolar. biber gazi iyi fikir bende alacam bitane :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklette haydar,levye,ıslak odun,kriko,46-47 anahtar bu ve bunun gibi taşınması zor olduğu için biber spreyi en iyisi

Biber gazı en iyisi bu saydıkların arasında. Hem çok yakınında olmak zorunda değilsin maktülün :) , hemde etkisi büyük. Yalnız benim sana tavsiyem, aldığında boş bir açık havada bunu kullanmayı denemen. Zira gerektiğinde, kullanmak zorunda kaldığında bu işi kıvıramazsan sakat :) Kendinide gazlayabilirsin.
Mümkün olduğunca uzaktan sıkmalısın ve sıktıktan sonra o ortamdan biraz uzaklaşmalısın ki sana etki etmesin. Asla kapalı ortamda bir fıs bile demesin, yakıyo geçiyo valla :) Mesela içinde bir sürü eşya olan bi çantada taşımamanı tavsiye ederim. Yanlışlıkla fıslayabilir :) Ben yaptım o hatayı sen yapma :)

P.s: Tarihi geçince etkisi azalıyor, püskürtmeyebiliyor falan filan.. Lazım olduğunda elinde patlamasını, çalışmamasını istemezsin :D

ne güldüm ya. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar