Çok çok teşekkürlerHayırlı olsun dostum,aramıza hoşgeldin...
Hatta daha çıkmadı bilecok da guzel duruyor, paketten yeni cikmis =)
hayirli olsun. kazasiz belasiz surusler dilerim, rodaj onemli =)
modluycaksan ilk is arka kuyruk olsun, sonra sinyaller, cam ve sonra da guzel bi egzoz gerisi ztn sana kalmis =)
arkaya takarsın yanamı takarsın kaskamı takarsın onu bunu bilmem anahtarını alınca burdan fotoları yayınlarım:flower::queen::queen: ya ben zaten onun için alacaktım kamera aparatını, sizi çekicem yani.
ama aparatı kuyruğa monte edicem :queen:l:
Çok çok teşekkürlerHoşbulduk
Hatta daha çıkmadı bileKullanma kılavuzunu hatmediyorum şu an
Aklımdakiler de bunlar ama sıra sinyal / egsoz / .. diye gidiyorOnlarla ilgili de marka danışacağım sizlere arkadaşlar
Çok sağolun
![]()
hyosung anahtarlığıda güzelmiş diyorlar:queen: almadan inanmam:queen::flower:arkaya takarsın yanamı takarsın kaskamı takarsın onu bunu bilmem anahtarını alınca burdan fotoları yayınlarım:flower:
---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
hayırlı olsun kazasız belasız şürüşler her daim tekerin düz bassın
:queen::queen::queen:alınca görürüzhyosung anahtarlığıda güzelmiş diyorlar:queen: almadan inanmam:queen::flower:
ben boluya gelirken getiririm oralara kadar yormayalımm:queen::queen::queen:felon arkadasım ankaraya da bekleriz senın anahtara bakmak isterim![]()
Ülkede geçmediğim ninjacı bırakmayacam :queen::queen:
:queen::queen::queen:oo süper olur nfs carbon misali ineriz beraber boludan hangimizinki kol çıkaracak diye cevabı galiba ben biliyorum:queen::queen::queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
hehee supersın uykularıma giriyor doktor bir ninja geçiyor yetişemiyorum birde aynaya bakıyorum bir ninja daha oda geçiyor hatta gecerken totosunu sallıyor dayanamıyorum kabusa donuyor uykudan bagırararak uyanıyorum hayııır![]()
oo süper olur nfs carbon misali ineriz beraber boludan hangimizinki kol çıkaracak diye cevabı galiba ben biliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
hehee supersın uykularıma giriyor doktor bir ninja geçiyor yetişemiyorum birde aynaya bakıyorum bir ninja daha oda geçiyor hatta gecerken totosunu sallıyor dayanamıyorum kabusa donuyor uykudan bagırararak uyanıyorum hayııır![]()
devir kesici var kol çıkarmaz merak etmeoo süper olur nfs carbon misali ineriz beraber boludan hangimizinki kol çıkaracak diye cevabı galiba ben biliyorum
devir kesici var kol çıkarmaz merak etme2006 model devir kesicisiz blokta 200gr yağ kalmamış motorlarla karıştırmayasın:wiinkk: