rahtsılık yok dostum sadece bu şekilde dolandırılan kişiler bizi üzüyor.sen 5-6 bin tl fiyatı olan aracı yarı fiyatına almayı aklının ucundan geçiriyorsan eğer bu seninde potansiyel mağdur oldugunu gösterir. biz defalarca yazdık çizdik ucuz motor yoktur sorunlu motor vardır diye.bu ilandaki ne motor gerçek nede başka birşey. bu şekilde birçok ilan oluyor kimi çalıntı motor kimi krank arızalı kimi sahte ilan adam kapora acil diyor gönderiyosun birdaha haber alamıyosun kimide 250R arıyor bu yüzden aklınca piyasayı düşürmeye çalışıyor. ben daha hiç o fiyatta motor alan yada satan birini görmedim siz gördünüz mü beyler? gören varsa söylesin? hep kaynım gilin eniştesinin bi arkaşıdır alan da satanda =) kimse elini sıkmamıştır ne hikmetse görmemiştir de =)
he benim bi arkadaşım 4 bine aldı 2007 model ve ettiği masrafla 6 yı buldu ve hala masrafı var şimdi sorsan keşke almasaydım der... son sayfalara tekrar detaylı yazalım ki kimse magdur olmasın saygılar =)
he benim bi arkadaşım 4 bine aldı 2007 model ve ettiği masrafla 6 yı buldu ve hala masrafı var şimdi sorsan keşke almasaydım der... son sayfalara tekrar detaylı yazalım ki kimse magdur olmasın saygılar =)