küba xy 100 ---imaj değişikliği( baştan sona)

Güle güle kullan güzel bir motor olmuş.
Fakat far hoşuma gitmedi far ne kadar temiz ve şeffafsa ben o kadar hoşlaşıyorum.
Jantların da çok güzel bence boyayıp bozma.
Illa değiştiricem dersen ,benim fikrim , biraz el emeği gerektiriyor ama , janttaki diğer kısımları (krom kısımları) dikkatlice bantlayıp , sadece siyah kısımları selenin aynı tonunda koyu maviye boyayabilirsin.

hıım farın o şekil olması motor komple siyah o beyaz kalmasın diye bi düşünceydi...şimdilik yorumlara göre yazı işi bozuyor bunu anladık,bazı arkadaşlarda tekerlerin dalmaçya ya benzedigini söledi,zaten şuan öyle değil normal siyah.yarın yazısız bi foto daha korum..ona göre bidaha bakarız

Son düzenleme:
hıım farın o şekil olması motor komple siyah o beyaz kalmasın diye bi düşünceydi...şimdilik yorumlara göre yazı işi bozuyor bunu anladık,bazı arkadaşlarda tekerlerin dalmaçya ya benzedigini söledi,zaten şuan öyle değil normal siyah.yarın yazısız bi foto daha korum..ona göre bidaha bakarız

herkezın malı kendısıne guzeldır =)))
emın ol senınde motorun cok hos ıste uygulanması gereken bır kac sey var
ankarada olsan emın ol elımden gelenı degıl elımden gelenın daha fazlasını yapardım =))

Illa değiştiricem dersen ,benim fikrim , biraz el emeği gerektiriyor ama , janttaki diğer kısımları (krom kısımları) dikkatlice bantlayıp , sadece siyah kısımları selenin aynı tonunda koyu maviye boyayabilirsin.

hmm iyi fikir yani krom ve mavi olacak diyorsun jantları doğrumu?

---------- Post added at 02:33 ---------- Previous post was at 02:30 ----------

herkezın malı kendısıne guzeldır =)))
emın ol senınde motorun cok hos ıste uygulanması gereken bır kac sey var
ankarada olsan emın ol elımden gelenı degıl elımden gelenın daha fazlasını yapardım =))

çok teşekkürler kardeş eksik olma ,düşünmen yeter :) tartışa tartışa konuşa konuşa eksik veya göze çarpan yerleri kaldırmaya çalışacagız :)

neyse bugun bya bi fikir aldım...iyi geceler...hepinize tşkkür ederim.

Son düzenleme:
hmm iyi fikir yani krom ve mavi olacak diyorsun jantları doğrumu?

---------- Post added at 02:33 ---------- Previous post was at 02:30 ----------

çok teşekkürler kardeş eksik olma ,düşünmen yeter :) tartışa tartışa konuşa konuşa eksik veya göze çarpan yerleri kaldırmaya çalışacagız :)

neyse bugun bya bi fikir aldım...iyi geceler...hepinize tşkkür ederim.

sagol tsk ederım sızede ıyı geceler (

evet arkadaşlar herkez yazının iyi olmadıgı kanatindeydi,yazıları söktüm,tekerler dalmaçya gibi de deiil artık :)

11072011.jpg

yazı apaçi işiydi söktüğün iyi olmuş deri kaplama ve renk uyumu çok yakışmış çok beyendim ama nacizane fikrim farı ve diğer lambaları boyamasaydın iyi olurdu

evt yazıyı söktüm,farlardaki boya değil,siyah çorap,bi boya sinyaller de var o da çok sırıtıyor be,saprası :D

internetten ten alamam da bi motorcuya gttigimde bi sorayım bakalım,olursa değiştiriveririrz,gündüz belli olmuyo yandigı sinyalin.gece iyide işte bakalım

kardeşim sen bu ön grenajlardaki yazıları nasıl söktün ben burada bir türlü söktüremedim adamlar boyayı attırıyor diyor sende öyle bir sorun oldumu? bendeki motosiklet
yuki 100-7 modeli ön grenajlarda paşa yazıyor nereye sorduysam boyası atar dedi nasıl çıkaracağımı bilemedim bir türlü :(

kardeşim sen bu ön grenajlardaki yazıları nasıl söktün ben burada bir türlü söktüremedim adamlar boyayı attırıyor diyor sende öyle bir sorun oldumu? bendeki motosiklet
yuki 100-7 modeli ön grenajlarda paşa yazıyor nereye sorduysam boyası atar dedi nasıl çıkaracağımı bilemedim bir türlü :(

valla ben yazıları saç kurutma makinası ile ısıtıp yavaş yavaş çektim,öyle boya atacak kadar kuvvetli bi yapışak değil ,hiç bir şekilde boyası kalkmadı,

benim hoşuma gitmedi..... yalan konuşmanın bir anlamı yok.....

olabilir kardeş senin tarzına uygun deildir begenmemişsindir,saygı duyarım

---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:20 ----------

janttaki parlak yerleride boyadım geçtim bugun,

11072013.jpg

11072014.jpg

kardeş bence son resimde jantta yanlış yerleri boyamışsın janttaki siyah yerleri boyayım beyaz olan yerler kalacaktı tabi eğer ben sana bu tavsiyede bulunan arkadaşın yprumunu yanlış okumadıysam bu arada eline emeğine sağlık motosikletin çok hoş olmuşkardeşim güle güle kullan

herşey iyide egzosu açman hiç iyi olmamış hem millete hem kendine zarar...

kardeş egzzu açtım ama inan öle gürültü çıkmıyor,rahatsız edici değil yani ,hala o delikler susturucu görevi görüyor sadece biraz kalınlaştı,bide sana zarar derken,yakıt olarak dedin sanırım,yakıtta hesapladım,hiç bir değişiklik yok daha öncede,aynı benzinle 120 km kadar gidiyordu şimdide aynı gidiyor,o konuda sorun yok yani

kardeş bence son resimde jantta yanlış yerleri boyamışsın janttaki siyah yerleri boyayım beyaz olan yerler kalacaktı tabi eğer ben sana bu tavsiyede bulunan arkadaşın yprumunu yanlış okumadıysam bu arada eline emeğine sağlık motosikletin çok hoş olmuşkardeşim güle güle kullan

kardeş evet :D bende sonradan okudum ülen yanlış yeri boyamışız diye ama, o arkadaın dedigi gibi yapsaydım ,bir şey değişmezdi ha siyah ha amavi hemen hemen yakın birbirine renkler,neyse artık böyle oldu kararttık iyice :D ayriyetten yorumun için de teşekkürler

neyse kardeş o kadarda önemli değil nazaarlık niyetine artık nazar değmesin :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar