- Konu Yazar
2010 model küba xy100 euro 2 sıfır aldım,orjinalliği güzeldi ama kendime göre birşeyler yapmaya çalıştım,umarım begenirsiniz
10 şubat 2011 motorun geldigi ilk sabah
ilk imaj değişikliği buradan itibaren yavaş yavaş başlıyor,teker yanakları
arka lastikteki yanak ta bi sorun oldu sürekli çıkıyordu,kesip atmak zorunda kaldım,tek yanak devam edelim
şimdide park lambalarının karartılması ve yazıların sökülmesi
farın karartılması
arka stop lambasının kenarlarının karartılması
gelelim döşeme kısmına,ABİM sağolsun
direksiyon ve koltuk arasında kalan siyah plastiğe deri yapışımı
döşeme ve plastiklere yapışan derilerin,motordaki görünümü
şimdide ön yanagı çıkardım,yanakların tehlikeli oldugunu duydum yolda çıkma gibi,onun için boyatmayı düşündüm şuan boyasız hali,bu arada sinyalleri de kararttım
evt sanayide eniştem sağolsun boyadık tekerleriive arka stop lambasınıda ince bi çizgi kalacak şekilde onuda boyadık,ayriyetten egsozun kapagını da kestik ve açtık
bu şekilde biraz bindikten sonra boyadıgımız lastikler çatlamya başladı boyası biraz kötü durmaya başlamıştı,b,raz şekil vererek bu hale getrdm...
görüldügü üzere beyaz parlak yapıştırmalardan yapıştırdım far ve yan rüzgarlıklara
son olarak da kolluk ,yazı,birde jantlar a mavi bant çektim,çamurlugun üstündeki banttan,
bugunde o tekerdeki boyaları tamamen çıkarmak zorunda kaldım iyice çatlamıştı,şuan tekerler siyah duruyo diğer taraflar son resimdeki gibi
biraz ugraştım ama olsun,umarım begenirsiniz,emege saygı,iyi forumlar teşkkürler
10 şubat 2011 motorun geldigi ilk sabah
ilk imaj değişikliği buradan itibaren yavaş yavaş başlıyor,teker yanakları
arka lastikteki yanak ta bi sorun oldu sürekli çıkıyordu,kesip atmak zorunda kaldım,tek yanak devam edelim
şimdide park lambalarının karartılması ve yazıların sökülmesi
farın karartılması
arka stop lambasının kenarlarının karartılması
gelelim döşeme kısmına,ABİM sağolsun
direksiyon ve koltuk arasında kalan siyah plastiğe deri yapışımı
döşeme ve plastiklere yapışan derilerin,motordaki görünümü
şimdide ön yanagı çıkardım,yanakların tehlikeli oldugunu duydum yolda çıkma gibi,onun için boyatmayı düşündüm şuan boyasız hali,bu arada sinyalleri de kararttım
evt sanayide eniştem sağolsun boyadık tekerleriive arka stop lambasınıda ince bi çizgi kalacak şekilde onuda boyadık,ayriyetten egsozun kapagını da kestik ve açtık
bu şekilde biraz bindikten sonra boyadıgımız lastikler çatlamya başladı boyası biraz kötü durmaya başlamıştı,b,raz şekil vererek bu hale getrdm...
görüldügü üzere beyaz parlak yapıştırmalardan yapıştırdım far ve yan rüzgarlıklara
son olarak da kolluk ,yazı,birde jantlar a mavi bant çektim,çamurlugun üstündeki banttan,
bugunde o tekerdeki boyaları tamamen çıkarmak zorunda kaldım iyice çatlamıştı,şuan tekerler siyah duruyo diğer taraflar son resimdeki gibi
biraz ugraştım ama olsun,umarım begenirsiniz,emege saygı,iyi forumlar teşkkürler
Son düzenleme: