küba xy 100 ---imaj değişikliği( baştan sona)

2010 model küba xy100 euro 2 sıfır aldım,orjinalliği güzeldi ama kendime göre birşeyler yapmaya çalıştım,umarım begenirsiniz

10 şubat 2011 motorun geldigi ilk sabah :)

10022010.jpg

25022011.jpg

ilk imaj değişikliği buradan itibaren yavaş yavaş başlıyor,teker yanakları

02032010.jpg

arka lastikteki yanak ta bi sorun oldu sürekli çıkıyordu,kesip atmak zorunda kaldım,tek yanak devam edelim :)

15032010.jpg

şimdide park lambalarının karartılması ve yazıların sökülmesi

22042010.jpg

22042011.jpg

farın karartılması

28042010.jpg

arka stop lambasının kenarlarının karartılması

26042010.jpg

gelelim döşeme kısmına,ABİM sağolsun

06052010.jpg

06052011.jpg

direksiyon ve koltuk arasında kalan siyah plastiğe deri yapışımı

06052012.jpg

06052013.jpg

06052014.jpg

06052015.jpg

06052016.jpg

döşeme ve plastiklere yapışan derilerin,motordaki görünümü

15052010.jpg

15052011.jpg

şimdide ön yanagı çıkardım,yanakların tehlikeli oldugunu duydum yolda çıkma gibi,onun için boyatmayı düşündüm şuan boyasız hali,bu arada sinyalleri de kararttım

q10.jpg

evt sanayide eniştem sağolsun boyadık tekerleriive arka stop lambasınıda ince bi çizgi kalacak şekilde onuda boyadık,ayriyetten egsozun kapagını da kestik ve açtık

27052010.jpg

110.jpg

bu şekilde biraz bindikten sonra boyadıgımız lastikler çatlamya başladı boyası biraz kötü durmaya başlamıştı,b,raz şekil vererek bu hale getrdm...

asalet10.jpg

görüldügü üzere beyaz parlak yapıştırmalardan yapıştırdım far ve yan rüzgarlıklara

06062010.jpg

son olarak da kolluk ,yazı,birde jantlar a mavi bant çektim,çamurlugun üstündeki banttan,

kba12.jpg

bugunde o tekerdeki boyaları tamamen çıkarmak zorunda kaldım iyice çatlamıştı,şuan tekerler siyah duruyo diğer taraflar son resimdeki gibi

biraz ugraştım ama olsun,umarım begenirsiniz,emege saygı,iyi forumlar teşkkürler

Son düzenleme:
kardes her sey ıyı hos guzel emegınede saglık ama su lastıklerın yanagı cok sacma . bılıyorum cıkardım dıyeceksın bu seferde once beyaza boyatmıssın sonrada dalmacyalı yapmıssın bence bunlar olmasa super olcakdı bırde plaka goremedım onuda takarsan daha guzel olacagını dusunuyorum.
tekerıne tas degmesın kardesım yolun acık olsun.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Süper olacakmis az daha.
Ama önce fari apaçi isi yapip, bütün emegi bosa çikartmissin.
Olsun o halledilebilir ama son darbeyi o yaziyla vurmussun.:pale:
Kimse görmeden sök onlari.:)

tekerler şuan siyah zaten,ayriyetten farlar parlak siyahta çok sırıtıyor onun için kararttım,bide yazı :) içimde kalmasın diye yazdırmıştım, halledilebilecek şeyler onlar zaten :) yorumlar için teşekkürler

Süper olacakmis az daha.
Ama önce fari apaçi isi yapip, bütün emegi bosa çikartmissin.
Olsun o halledilebilir ama son darbeyi o yaziyla vurmussun.:pale:
Kimse görmeden sök onlari.:)

:cat: arkadasın dedıgı gıbı yazı hos degıl bence onu sılıver gıtsın =)))))

fardakı fılm de gece yol gorusunu emın ol azaltacakdır ve emınım kendı ıstegınle gerı sokmek ısteyeceksın =)))

:cat: arkadasın dedıgı gıbı yazı hos degıl bence onu sılıver gıtsın =)))))

fardakı fılm de gece yol gorusunu emın ol azaltacakdır ve emınım kendı ıstegınle gerı sokmek ısteyeceksın =)))

fardaki bildiğimiz kadın çorabı,film olsa aydınlatması düşerdi belki ama şuan,aydınlatmada bi proplem yok...yazı yı da gerçekten kötü oldugunu düşünüyorsanız sökeyim

COQ

Motosiklet Eğitmeni
tekerler şuan siyah zaten,ayriyetten farlar parlak siyahta çok sırıtıyor onun için kararttım,bide yazı :) içimde kalmasın diye yazdırmıştım, halledilebilecek şeyler onlar zaten :) yorumlar için teşekkürler
Ben yanaklari begenmistim halbusi.
Yani farklilik iyidir.
Mesela jantlarin içini siyah yapip,çemberi kromaj yapsan sahane durur.
Bir de zincir korumaligi siritiyor çok.
Ona da biseyler düsünebilirsin.

Kardeş yanlış anlamaman koşuluyla arkadaşlara katılıyorum.Bence de o yazıyı sök derim:)Siyah bir şahinin arka camında görmüştüm;Alemin derdi ben olmuşum,demek ki zamanında çok koymuşum...Pek hoş olmuyor yani:wiinkk:

Kadın çorabının markasını öğrenebilirmiyim?
Bende yapmayı düşünüyorumda.

Ha birde etikete gerek yok diyip etiket yapıştırmışsınız orasını anlamadım ben.

peki fikirler yazıyı sökme traftarı madem öle 5 lirayı atalım çöpe ,yarın sökeyim :) birde arkadaş jantları boya yazdı jantı kopmle siyah yapsam metalik tekerde siyah nasıl olur diye düşünüyorum...

Kardeş yanlış anlamaman koşuluyla arkadaşlara katılıyorum.Bence de o yazıyı sök derim:)Siyah bir şahinin arka camında görmüştüm;Alemin derdi ben olmuşum,demek ki zamanında çok koymuşum...Pek hoş olmuyor yani:wiinkk:

istanbulda bır taksıcının on kabut uzerıne kocaman nıke ısaretı yaptırdıgını gormustum bende :D

hanı ozentı olurda bu kadarıda pes dogrusu
sahın ve nıke ne alaka halen cozmus degılım :D

taksıcı sanırım olayı nıke kalıtesınde sahın dogaclamasıyla belırtmek ıstemıs :D

tamam tamam yazıyı unutun yarın çıkacak o,,,bide çorabın bi markası yok rasgele siyah diz altı :D :D

Kadın çorabının markasını öğrenebilirmiyim?
Bende yapmayı düşünüyorumda.

Ha birde etikete gerek yok diyip etiket yapıştırmışsınız orasını anlamadım ben.

çorabın markası penti :D

peki fikirler yazıyı sökme traftarı madem öle 5 lirayı atalım çöpe ,yarın sökeyim :) birde arkadaş jantları boya yazdı jantı kopmle siyah yapsam metalik tekerde siyah nasıl olur diye düşünüyorum...

gold (parlak altın sarısı ) daha guzel olmazmı ? forumdakı bır arkadasın resmınde gormustum cbr 600f dı sanırım
hos duruyordu ama senın motoruna gıdermı bılemıcem. photoshop ıle yapıp nasıl duracagınada bakabılırsın aslında .

Her şey çok güzel. Kutlarım emeğine sağlık ama dürüstçe söylemem gerekirse yazı çok kıro işi, alınma, kırılma bu da benim şahsi fikrim. Ayrıca tekerlerdeki dalmaçya olayı da çok kötü ama onun dışında bence her şey çok güzel.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Cosma o kadar yahu.
motor senin motorun.
Nasil hosuna gidiyorsa öyle bin.
Herkesin zevkine uygun bir motosiklet daha icat edilmedi.
Sadece yazi saçma duruyor.
Gereksiz yani.
Bir de far belki göze güzel gelecek ama isin pokunu öyle çikardilar ki, siyah camli beyaz sahin havasi veriyor motora.
öyle olmasa bile algi bu sekilde maalesef.
Yani her yönlendirmeyi de ciddiye alip degisiklik yapmaya kalkarsan, o motor senin degil, baskasinin motoru olur.
Fakat güvenlik açisindan söylenecek seyler var elbet.
Bu kadar koyu renk bir motorla fark edilmen zor.
Yani bu konuda biseyler yapman icap ediyor.

bu arada hangı sehırdesın profılıne bakdım ama goremedım keske bunlarıda yazsaydın belkı bızımde yardımlarımız dokunurdu .

ama kardeş şimdi herkes aynı fikirdeyse demekki bi sorun var yazı konusunda onun için sökecegim :)

farları ellemem,ancak jantları,siyah yapsam iyice kapanacak motor , arakdaşın biri altın rengi yapsan ii olur demiş,,nasıl etsem acaba

denizli li yim bu arada

istanbulda bır taksıcının on kabut uzerıne kocaman nıke ısaretı yaptırdıgını gormustum bende :D

hanı ozentı olurda bu kadarıda pes dogrusu
sahın ve nıke ne alaka halen cozmus degılım :D

taksıcı sanırım olayı nıke kalıtesınde sahın dogaclamasıyla belırtmek ıstemıs :D

Yine bir şahinin ön kaputunda mercedes amblemi görmüştüm,sanırım ötesi yok:mrgreen:Zaten arkadaşa yazı konusunda anlatmak istediğimiz şey bu.Bu tip yazıları genellikle arabasının vites topuzunu bilardo topundan yapan kişiler yazıyor:)8 numaralı bilardo topundan vites,bilmeyende;Allah Allah bu araba 8 vites galiba,Tofaş yapmış aga:mrgreen:

Hizliupload.com

tek extrası xenon farı ve koruma amaclı alarmı bırde takıp cıkardıgım shad sh 44 topcasem =))) ( kask eldıven mont koyarken ıyı oluyor )

sıbop kapaklarındakı bombalarımıda unutmamak lazım :D
jantlarada kırmızı reflektorlu ( far uzerındekının aynısından ) serıt cekıyım dıyorum ama tepkıde almak ıstemıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar