- Konu Yazar
Bugün belimin ağrısından kolan hastahanesine gittim.Beyin cerrahisindeki doktor bana;''nerde güreşirken sakatlandın'' dedi.Ben şaşkın bir vaziyetteyim...Neyse bozuntuya vermedim kick-boksta dedim
güldü bana ''hayvan sporlarından ne anlıyorsunuz'' dedi.ben hala şaşkın
mal gibi kaldım cevap vermedim
ben yerin dibindeyim doğal olarak :cherry:.Emar çekilmesi gerektiğini söyledi bana.Neyse işte gittim emara ilk defa tanıştım
gayet hususi bir cenaze aracı zaten korkmuştum iyice..Aldılar odaya yattım emar makinasının yatağına doktor elime bir pompa verdi,darlanırsan sıkarsın dedi
delikanlılık yerlerde olur diye basmaya korktum açıkçası
ben cihazın içine girdim ödüm patladı patlayacak
neyse işte doktor başlatıyorum dedi mikrafondan.tamam dedim.yarım dakka kadar sonra bir ses başlamaya başladı,tak tak tak ! diye bende kendimi ritime verince kafa sallanmaya başladı,emar 20 dk sürüyor ben 10 dk yı bitirmiştim aslında ama kafayı sallayınca emar iptal oldu
tekrar başladık emara ine bir müzik gibi ritim geliyo tak!tuk!tak tak ! tuk! ben zortutuyorum kendimi beni bi aldı gülmek emar sırasında
doktor çıkardı beni kızdı falan ama ben kopmuşum zaten ,kafamda bile değil
bi daha başladık emara çok şükür bitti ama ben hala ritimin etkisindeyim :queen: süper bir cihazdı açıkçası
HERKEZE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM :queen::queen::queen: (kapalı yer korkusu olmayanlara:thumleft