Emar cihazı ve ben :))

Bugün belimin ağrısından kolan hastahanesine gittim.Beyin cerrahisindeki doktor bana;''nerde güreşirken sakatlandın'' dedi.Ben şaşkın bir vaziyetteyim...Neyse bozuntuya vermedim kick-boksta dedim :) güldü bana ''hayvan sporlarından ne anlıyorsunuz'' dedi.ben hala şaşkın :D mal gibi kaldım cevap vermedim :D ben yerin dibindeyim doğal olarak :cherry:.Emar çekilmesi gerektiğini söyledi bana.Neyse işte gittim emara ilk defa tanıştım :D gayet hususi bir cenaze aracı zaten korkmuştum iyice..Aldılar odaya yattım emar makinasının yatağına doktor elime bir pompa verdi,darlanırsan sıkarsın dedi :D delikanlılık yerlerde olur diye basmaya korktum açıkçası :D ben cihazın içine girdim ödüm patladı patlayacak :D neyse işte doktor başlatıyorum dedi mikrafondan.tamam dedim.yarım dakka kadar sonra bir ses başlamaya başladı,tak tak tak ! diye bende kendimi ritime verince kafa sallanmaya başladı,emar 20 dk sürüyor ben 10 dk yı bitirmiştim aslında ama kafayı sallayınca emar iptal oldu :D tekrar başladık emara ine bir müzik gibi ritim geliyo tak!tuk!tak tak ! tuk! ben zortutuyorum kendimi beni bi aldı gülmek emar sırasında :D doktor çıkardı beni kızdı falan ama ben kopmuşum zaten ,kafamda bile değil :D bi daha başladık emara çok şükür bitti ama ben hala ritimin etkisindeyim :queen: süper bir cihazdı açıkçası :D HERKEZE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM :queen::queen::queen: (kapalı yer korkusu olmayanlara:thumleft:)

Ya ben asansörde kalsam kafayı yiyorum,20 dk.Vay canına:mrgreen:Helal olsun.Ayrıca geçmiş olsun:rendeer:Sonucu öğrendiniz mi peki?

h5 yıl sonraya kadar bel fıtığı olabilirmiş ama çok şükür erken teşhisten kurtardım :) ilaç tedavisi olacam :D saolasın

Son düzenleme:
Hee.. Ben de girmiştim bi defa. üzerinizdeki metalleri cıkarın, cihaza yapışıyo dediler:D "Benim dişimde çivi var" dedim(çok yaramazdım küçükken-ön dişlerimden birinde çivi var)... "Bişe olmaz" dedi. Ben makinaya girdim ama agzım makinaya yapışacak diye tedirginim :queen: Hayır yani... Öyle birden çekerse ötekiler de kırılır!
Yapışmadı, sonrasında da hiç rahatsız olmadım. Yattım- uyudum. Neden korkulur ki?! anlamam hiç!!

Travma geçiren insanlar var?! Aklım almıyor - kusura bakmasınlar...

Emar'ı bırakın , koç müzesinde denizaltında (denizin altında da değil) henüz 5 dakika olalı "ay bana birşeyler oluyor" diye turu iptal etiren kadını denize atasım gelmişti. Tamam insanların fobisi olabilir de madem öyle neden biniyorsun be kadın!...

Konuyla ne alakası varsa... :p

evet beyindeki sinirleri devreye geciriyor anlık tepki bende girdim felfıtıgı olmusum :) hiç bir seyde kaldırmadım agır sanırım motorun ustunde cok kaldıgımdan oldu bu olay 5 tane fıtık cıgım oldu :)

Aynı şeye ben de ağırlık idmanımda belimin tutulması sonucunda girdim. Sonuç fıtık :) L5 S1 :p Sporu bıraktın mı derseniz hayır :p

İşin komiği mr a zor girdim :p Adam bi içeri alır gibi yaptı sonra çıkarttı kolları çapraz yap dedi :p Anlam veremedim ilk başta tam girerken yine çıktım, dostum sen geri uzat demez mi? :D Anladım ki makineye sığmıyorum :)

Hadi beni geçtim makineye omuz vs. yüzünden sığmadım, yahu kocaman göbeği olan adamı nasıl çekerler MR var mı bilgisi ya da fikri olan? :p

Bu arada geçmiş olsun...

Aynı şeye ben de ağırlık idmanımda belimin tutulması sonucunda girdim. Sonuç fıtık :) L5 S1 :p Sporu bıraktın mı derseniz hayır :p

İşin komiği mr a zor girdim :p Adam bi içeri alır gibi yaptı sonra çıkarttı kolları çapraz yap dedi :p Anlam veremedim ilk başta tam girerken yine çıktım, dostum sen geri uzat demez mi? :D Anladım ki makineye sığmıyorum :)

Hadi beni geçtim makineye omuz vs. yüzünden sığmadım, yahu kocaman göbeği olan adamı nasıl çekerler MR var mı bilgisi ya da fikri olan? :p

Bu arada geçmiş olsun...

saolasın abicim :))

öncelikle geçmiş olsun ama ben sevmiyorum mr cihazını falan... kapalı alanlar bana göre değil...

bende girmiştim dizim yüzünden, doktor "burdan bişey çıkmadı açıp bakıcaz" dedi. oldu dedim, o günden beridir ağrı sızı kalmadı:)

ben de geçende girdim.ses çıkacağını bilmiyordum.:) birden TİK TAAK diye ses gelmeye başladı.kapalı alandan değil de bu sesten dolayı korkudan altıma kaçırıyordum.karizma çizilir diye kıpırdamadım.alarm a benzer bir sesti heralde bir arıza çıktı diye o ses geldi zannettim.artık yolun sonundayım dedim kendi kendime :) sonradan öğrendim ki normalmiş o ses :p

MR a girecek arkadaşlara söylüyorum:bir anda yüksek bir ses çıkıyor bu sese hazırlıklı olun yoksa bir anda zıplarsınız :)

_w_

bende girmiştim çok dar yer wawlla :D
birde ben girdiğimde makine bozultu 1 saat içinde kaldım. bi de acayip gürültü oluyor bea :) :D

bu arada geçmiş olsun ...

bende girmiştim çok dar yer wawlla :D
birde ben girdiğimde makine bozultu 1 saat içinde kaldım. bi de acayip gürültü oluyor bea :) :D

bu arada geçmiş olsun ...
saolasın :)

---------- Post added at 02:11 ---------- Previous post was at 02:09 ----------

ben hiperaktifim o kadar zaman kıpraşmadan duramam :queen:
doktora kalmış valla :D her an herşey takabilir kıpraşma diye :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar