bir kere sibopları değiştirdim üç kerede debriyaj balatalarım değişti başkada açmadık motoru :cat:hiç motor filan açılmadımı? piston - segman - vs???
eyvallah abim :cat:yaaavv arkadaş AlperTim:farao:
Neden kandırıyon milleti:sunny: Temiz falan diyon ama kirli:silent: 5 kere motoru sıfırladın, 8 kere motosikleti baştan topladın hala çalışmayan km sine dayanarak diyorsun kiiii 40.000 km de. Pes vallahi sana40.000 kere maşalah diyeyim o zaman:cat::cat: Kazasız belasız hep beraber olmak dileklerimle..
![]()
adminim çok basit göstergeyi söküyosun km saatine pek dokunmadan camı göstergeden ayırıyosun ve camı temizliyosunbir kere sibopları değiştirdim üç kerede debriyaj balatalarım değişti başkada açmadık motoru :cat:
eyvallah abim :cat:
bu arada başka bi arkadaşada yazmıştım ama anlaşılmadı yada okunmadı sanırım
büyük yazayımda anlaşılsın
kilometre saatinde camın içinde oluşan kirliliği hanginiz nasıl temizliyorsa banada söylesinde bende temizliyeyim
bir kere sibopları değiştirdim üç kerede debriyaj balatalarım değişti başkada açmadık motoru :cat:
eyvallah abim :cat:
bu arada başka bi arkadaşada yazmıştım ama anlaşılmadı yada okunmadı sanırım
büyük yazayımda anlaşılsın
kilometre saatinde camın içinde oluşan kirliliği hanginiz nasıl temizliyorsa banada söylesinde bende temizliyeyim
asılırsan 130 :mrgreen:abi kaç yapıyor bu![]()
benim göstergede cam çıkmıyor malesef herhalde km sıfırlama olmasın diyeadminim çok basit göstergeyi söküyosun km saatine pek dokunmadan camı göstergeden ayırıyosun ve camı temizliyosunKadranı ıslak mendil yada onun benzeri şeylerle temizleme çünkü yazıları silinebiliyor
![]()
eyvallah teşekkürlerbu mesajı moderatöre bildir!!!! büyük karışık renkli yazı yasakbirde aramızda para toplayıp motorunu bir yıkatalım
Allah kazalardan belalardan cezalardan korusun
![]()
teşekkürler saolmaşallah diyelim daha çok gidecek yolu var o motosikletin:cat:
saol ramço hep beraber nice kilometrelere inş.:cat:maşallah diyelim de nazar deymesin..... kazasız belasız nice kırbirbin kilometrelere.....
aminn cümlemize :cat:bunun bi 40 bini daha gideri var Allah kaza bela vermesın
dürüme sıkarken orayada kaçırmışım nar ekşisini sakarlık işteNar ekşisi mi o kilometre saatinin üstündeki?
Şaka maka nice 400.000'lere...:rendeer: (40.000 az geldi)
eyvallah sağolasın:cat:41.111 kere maşallah.![]()
bence alma, hyosung gv 250 tavsiye ederim.
6 yılda 41 bin... Yani yılda 7000km....
Yahu biz ayda yağpıyoruz o kadar yolu)
Hem motura binmiyon hemide eskimedi diyon....
Gel sen hele buralara da gözün eskime görsün.... .:mrgreen: