Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm

Şimdi iki seçeneğimiz var bi tanesi kargosu beleş fiyatlısı biri +kargo
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Pro-...rcycles_Parts_Accessories&hash=item4aaab42f2a
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Clut...rcycles_Parts_Accessories&hash=item2a08188ea6

15dolara tek pakete 5tane koysa hesaplı olur ama benim anlamadığım bunların tane fiyatı dimi bu fiyatlaryoksa debriyaj fren çiftimi ?

bence çift fiyatı dır çünkü geçenlerde bende bir arkadaşım sayesınde 600rr aynası almıstım 1 çift.eğer toplu almayı kargoyu uyguna getirmeyi düşünen olursa ben varmı.yurt içi kargoda en fazla 5tl bu işte tecrübe sahibi bir arkadaş olursa bende katılabilirim

ben tam bilmiyorum kargosu nedir ne değildir. şimdi tl olarak kargodan kar edersek nekadara gelir? birde o elcikleri eklersek. yurt içi kargosu sorun değil kocaelideyim 5 tl ye istanbuldan bana gelir.

@cemdoga

ngk iridyumların tanesi ne kadar hocam baya bi tutar 12tanesi :)
toplu olarak alırsak kargodan hertürlü kar ederiz.geldiğindede 4tl den türkiyenin her tarafına kargo olur.Aramızdan birisi alır bizde ona parayı yollarız.Aletler alan arkadaşın adresine gelir.Alan arkadaş kredi kartını kulladığı içinde ,türkiyede içi kargo parası vermez.Bu şekilde gayet adil olur :) ama şimdi bide 5er tane aldık diyelim gümrükte takılma riski varmıdır takılırsa hep beraber soğuk su içebiliriz.Bu olayı bilen varsa takılmaz diyosanız alalım hep beraber (ama ayın 10nundan sonra olsun) :) :)
Birer çift manet alırız bide bu elcik ve gidon topuzu seti var linkini attığım onun her rengi var birer tanede onlardan alalım almışken :)

Ortalık renklenmiş :) Ben de bikaç fotoğraf ekliyim.
@felon,undocab Renkli manetlere ben de talibim. Toplu alınabilirse ben de isterim :)

MANETLER
Arkadaşlar manetler için bakıp bulduğum en mantıklısı şu
Debriyaj + Fren Maneti =40$ + 8$ Kargo Türkiye'ye

Yani toplu getirtsek aynı ilde olanlar buluşsa bile yakacağı benzin, yada farklı ilde olanlara kargo 5-6 tl eder.
Edeceğimiz kar çiftine 3-4tl. Yani toplu alma meselesi değmez gibi.

Ebayden alışveriş noktasında sıkıntısı olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Ürünler Çin'den geliyor. Resimlerde kalitesi iyi görünüyor. Lazer CNC kesim olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum.

IRIDIUM BUJI

Kargo ucuz olsun diye aramayı ebay.co.uk adresinden yaptım. Sonuçlar ingiltereden çıkıyor tabi.

http://www.ebay.co.uk/itm/NGK-IRIDI...arts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item336879c8c9

NGK IRIDIUM CR8EIX tanesi 4,55 sterlin (kur 2.58tl) = 11,8TL

Kargo fiyatı tanesi (sadece kargo) = 10TL + fazladan her bir ürün için +1.3TL

Sonuç Bir Buji +Kargo = 11,8+ 10 = 21,8TL

10 tane alsanız 11,8*10 + (10+11,7) = 140 (yaklaşık)
1 tanesi 14TL ye gelir

Ürünler İngiltereden geliyor.Site üzerindeki fiyatlar Sterlin'dir, Euro ile karıştırmayın

Gidonlar
Dikkat edin içinde gaz verme kısmı yok diyor. Ben pek ilgilenemedim siz dikkkat edin :)

Şimdi iki seçeneğimiz var bi tanesi kargosu beleş fiyatlısı biri +kargo
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Pro-...rcycles_Parts_Accessories&hash=item4aaab42f2a
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Clut...rcycles_Parts_Accessories&hash=item2a08188ea6

15dolara tek pakete 5tane koysa hesaplı olur ama benim anlamadığım bunların tane fiyatı dimi bu fiyatlaryoksa debriyaj fren çiftimi ?

peki bizim motorlara uyar mı bunlar hyosung yazmıyor,bende zx6 maneti var tam tur dönmüyor gidonum

Bugün çıktım motoru bir güzel temizledim.

2 aylık motorda birkaç vidanın düştüğünü gördüm

Egzoz tüpünün alyan vidalarının 1 tanesi

Ön sakalın sağından 1 sac vidası
Solundan 1 üstündeki sac vidası

2 aylık 2000km deki bir motordan 3 tane vida fırlarmı arkadaş?

Bugün çıktım motoru bir güzel temizledim.

2 aylık motorda birkaç vidanın düştüğünü gördüm

Egzoz tüpünün alyan vidalarının 1 tanesi

Ön sakalın sağından 1 sac vidası
Solundan 1 üstündeki sac vidası

2 aylık 2000km deki bir motordan 3 tane vida fırlarmı arkadaş?

sıfır motorda vibrasyon daha çok olur, km yaptıkça azalır. tabiki asıl sebep bu değil,asıl sebep ilk montajı yapan servisin işgüzarlıgı.bütün civataları sıkması lazım. demek baştan savma iş yapmışlar. garantili motor götür servise yenileri taksınlar diğerlerinide kontrol etsinler

sıfır motorda vibrasyon daha çok olur, km yaptıkça azalır. tabiki asıl sebep bu değil,asıl sebep ilk montajı yapan servisin işgüzarlıgı.bütün civataları sıkması lazım. demek baştan savma iş yapmışlar. garantili motor götür servise yenileri taksınlar diğerlerinide kontrol etsinler

Yapıcam da tee bidahaki cumartesiye kalıyor iş sebebiyle =/
Bence 1000km bakımı yapan yerin de hatası var.Servise ben götürmedim arkadaş götürdü. Sadece yağını değiştirmiş. Tüm vidaların tek tek elden geçmesi gerekiyordu. Kullanıcı el kitabı bu şekilde söylüyor.

Asıl mesele GT250 comet kullanan bir arkadaş senin motorda çok fazla titreşim var diyordu. Bir de üstüne bu olunca gıcıklandım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 ----------

25p2y5k.jpg

Varmı bu kaskın satıldığı bir yer kaç paraysa verip alıcam :queen:

Son düzenleme:
MANETLER
Arkadaşlar manetler için bakıp bulduğum en mantıklısı şu
Debriyaj + Fren Maneti =40$ + 8$ Kargo Türkiye'ye

Yani toplu getirtsek aynı ilde olanlar buluşsa bile yakacağı benzin, yada farklı ilde olanlara kargo 5-6 tl eder.
Edeceğimiz kar çiftine 3-4tl. Yani toplu alma meselesi değmez gibi.

Ebayden alışveriş noktasında sıkıntısı olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Ürünler Çin'den geliyor. Resimlerde kalitesi iyi görünüyor. Lazer CNC kesim olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum.

IRIDIUM BUJI

Kargo ucuz olsun diye aramayı ebay.co.uk adresinden yaptım. Sonuçlar ingiltereden çıkıyor tabi.

http://www.ebay.co.uk/itm/NGK-IRIDI...arts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item336879c8c9

NGK IRIDIUM CR8EIX tanesi 4,55 sterlin (kur 2.58tl) = 11,8TL

Kargo fiyatı tanesi (sadece kargo) = 10TL + fazladan her bir ürün için +1.3TL

Sonuç Bir Buji +Kargo = 11,8+ 10 = 21,8TL

10 tane alsanız 11,8*10 + (10+11,7) = 140 (yaklaşık)
1 tanesi 14TL ye gelir

Ürünler İngiltereden geliyor.Site üzerindeki fiyatlar Sterlin'dir, Euro ile karıştırmayın

Gidonlar
Dikkat edin içinde gaz verme kısmı yok diyor. Ben pek ilgilenemedim siz dikkkat edin :)
saol hocam manetler çift fiyatı olması iyiymiş ayrı ayrı alalım o zaman :)

mrba arkdslar tiger kuyruk altı egzozunu taktım bıkac arkads merak edıyodu onun ıcın fto eklıyorum sesı mukemmel oldu egzozdan alev ve patlana sesinden yolda zor gidiyorum...

Aldım Hyosung GT250R'mi..ilk defa motor kullanıyorum..ama az çok yetenekliyim..yavaş yavaş öğreniyorum arkadaşların yardımıyla..iki gündür konuştuğum herkes hangi arkadaşlarının felç olduğunu anlatıyo..bi keyfini sürdürtmüyolar insana :)

Bi de biliyosunuz durduğunuz zaman motoru boşa alamıyosunuz kolay kolay bu motorlarda..ben de bir acemi olarak zaten hiç alamıyorum..durup motoru geri geri getirmem gerektiği zaman mecburen kapatıp boşa alıyorum..

debriyaja bas dediğinizi duyar gibiyim :) onu da sorucam..debriyaja sonuna kadar bassam da motor kendini öne atıyo vitesteyken..dikkat ettim ilk çalıştırıldığında değil arada durunca oluyo..sizde de oluyo mu ? nedir çaresi ?

Arkadaşlar sahibindende Gt 250 R kategorisinde yarı fiyatına bir motor var, 2009 45 km imiş, bana Gt 650 R gibi geldi yanılıyor muyum? Ne iş anlamadım :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar