Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet kardesim aralıksız 3 saat yol yaptım , ortalama 110 max 148 gördüm yine 3 çizgi , ki ekmek almak için 3 cadde ilerdeki markete giderdim yine 3 çizgi normal. zaten3çizgi olmuyosa sorun var .:)

5 e felan geliyosa sorun var . 3 çizgi gayet normal.

Bende bi an telaş yaptım,babamda aynısını söyledi.Sorun yok demekki :) Abi sen daha iyi bilirsin,motorum 100 km oldu,şuan ekstra yapacağım bişey varmı zinciri yağlamalımıyım mesela ? Zaten zincir çok bol zır zır zırlıyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zinciri mutlaka ayarlat,,,3 çizgi harerette normal olur..daha ben pazertesi teslim alacağım..

Sahibindende CBR 125 fiyatları yeni cıbırlar gelince paldır ,,küldür ,,tepe taklak aşşağı..Cıbır alacaklar...yeni cıbırlar mükemmel unutmayın..

Bende bi an telaş yaptım,babamda aynısını söyledi.Sorun yok demekki :) Abi sen daha iyi bilirsin,motorum 100 km oldu,şuan ekstra yapacağım bişey varmı zinciri yağlamalımıyım mesela ? Zaten zincir çok bol zır zır zırlıyo

kardesim yag yoksa zaten hem renginden hemde görünüşünden bellidir. bence km yap daha agır agır bin , aslında agır binmeklede alakası yok , motor fabrikada rodajı yapılmış. kullanım klavuzunda dahi yazıyor sadece ani hızlanmalardan kacının diye.

o yüzden yol yap , şehir içinde kullanılan ve ilk seferde uzun yola çıkan motor arasındaki farkı ben biliyorum -)

Tesekkur ederim arkadaslar.Peki zinciri illa servistemi yoksa herhangi bir motorcda ayarlattirsam bir sorun olur mu ?

Tesekkur ederim arkadaslar.Peki zinciri illa servistemi yoksa herhangi bir motorcda ayarlattirsam bir sorun olur mu ?

bence problem olmaz , zira onu ayarlamak öyle zor bi şey değil , bi kez ayarlanırken görürsen sonrasında kendin ayarlarsın :)

ki servis para falanda almaz ayarlamak için ..

Sağolasın abi,onuda peder beye hallettirelim bari :p

yani kardesim :) neyse alışmaya çalış sen . böyle bi pazar gününde nette olunur mu hiç ? çıksana dışarıya , gezsene , dolaşsana ...

3 aydır forumdasın bee .) insan telafisini yapar o günlerin..

kyle xy diye bi dizi vardı orda adem ismindeki şahıs diyor du ki ,

-hayata dokun kyle , hayata dokunmazsan onu yaşayamazsın .

o hesap :)

yani kardesim :) neyse alışmaya çalış sen . böyle bi pazar gününde nette olunur mu hiç ? çıksana dışarıya , gezsene , dolaşsana ...

3 aydır forumdasın bee .) insan telafisini yapar o günlerin..

kyle xy diye bi dizi vardı orda adem ismindeki şahıs diyor du ki ,

-hayata dokun kyle , hayata dokunmazsan onu yaşayamazsın .

o hesap :)

Heeheheheh :) Abi bel ağrılarım var biraz alışmaya çalışıyorum.Bide sadece semt içindeyim korumalarım var ama ehliyet sınavına dün girdim şuan fazla dolaşmamaya özen gösteriyorum 3 günde 100 km yaptım ama yine fena değil :)

Heeheheheh :) Abi bel ağrılarım var biraz alışmaya çalışıyorum.Bide sadece semt içindeyim korumalarım var ama ehliyet sınavına dün girdim şuan fazla dolaşmamaya özen gösteriyorum 3 günde 100 km yaptım ama yine fena değil :)

10 gün ( 4ü full yağmurlu ) 2935 km yaptım :)

aman kardesim ehliyetsiz hiç uğraşma , surda 1 aya kalmaz alıcaksın :)

güvenlik

yahu gençlik nerdesiniz.
Bir yığın motor alan var.Niye kullandığınız kask mont vb. bilgilerini yazmıyorsunuz ?
hangi kaskın hangi modelini kaça nereden aldınız bari onu söyleyin bilelim.
neresi daha ucuz satıyor.İstanbul olabilir.oradan da alabilirim.

yahu gençlik nerdesiniz.
Bir yığın motor alan var.Niye kullandığınız kask mont vb. bilgilerini yazmıyorsunuz ?

agv k-series kask kullanıyorum, otosever'den almıştım 300 tl ye
alpinestars yazlık eldiven kullanıyorum, onuda otosever'den almıştım 50 tl ye
richa tekstil mont kullanıyorum, onuda mototal'dan almıştım 300 tl ye.

yahu gençlik nerdesiniz.

IXS HX580 Kullanıyorum.Güvenli mi acaba ? 175 € aldım anesten

Motosikleti
Hornet
yahu gençlik nerdesiniz.

Kask: Airoh SV 55-Eski model bir kask 2 sene önce almıştım.Son kazamda görevini yaptı ama kendisini daha kullanamıyacağımdan Agv yada Nolan almayı düşünüyorum.

Mont:Hudson Robokop:Deri olması ve şekli çok hoşuma gitmişti alırken.Fakat çok agır bir mont.cbr125 için soruyorsan önermem tank pad olsa dahi deri oluşundan depoyla temas eden yerde boyada solukluk yapıyo.Kaza sırasında oda görevini yaptı.

Çoğumuz pantolon kullanmıyoruz bende dahil ama şiddetle öneririm şu sıralar yazlık güzel bi pantolon ve bot arıyorum.

arkadaşlar yeni kasa eskisine göre büyğk mü ikisinide görmedim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 ----------

ben sıfır cbr 125 alacağım ama motor sürmeyi bilmiyorum (vitesli) düşmeden motora zarar vermeden öğrenebilirmiyim sizce

herkese selamlar arkadaşlar.
öncelikle başta zippo's olmak üzere tüm motoruna kavuşanlara hayırlı kazasız belasız sürüşler dilerim.
bende CBR 125 e alacam. ama daha ehliyetim yok o yüzden acele etmiyorum. bu ay yaşım dolacak ehliyetimi alacam. 4-5 senedir motor kullanıyorum. ama yinede 125 ten devam etmek istedim. ilk bana ait motorumda CBR 125 olacak.

herkese selamlar arkadaşlar.
öncelikle başta zippo's olmak üzere tüm motoruna kavuşanlara hayırlı kazasız belasız sürüşler dilerim.
bende CBR 125 e alacam. ama daha ehliyetim yok o yüzden acele etmiyorum. bu ay yaşım dolacak ehliyetimi alacam. 4-5 senedir motor kullanıyorum. ama yinede 125 ten devam etmek istedim. ilk bana ait motorumda CBR 125 olacak.

Kardesim cok tesekkur ederim.Ben 3 senedir today kullaniyorum,ilk defa vitesli motor suruyorum daha 4. Gunum Allah a sukur sorunsuz suruyorum.Sadece ilk gun mahalle arasinda stop ettire ettire ogrendim.Simdi semt icindr dolasiyorum.Bende ehliyet sinavina girdim daha dun.O yuzden sakin sakin sadece semt icinde kullaniyorum ki o bile cok saglikli degil.125 ile baslaman dogru tercih bence,sahsen ben cok memnunum.Umarim en kisa zamada herkes motoruna kavusur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar