Düzceliyim ama hiç gitmedim güzeldere'ye. Yerini bile bilmiyorum.
Bu arkadaşların hepsi Düzce'den mi?
beyler motorubugün teslim aldım şükürler olsun...
plaka işlerini hafta içi halledeceğim...
bugün bir kaç tur atıverdim öyle resim çekmeyi ihmal ettim...
en yakın zamanda çekip paylaşacağım....
4 motor istanbul 1 adapazarı gerisi düzce..,
lokman hekim de düzcede kaliteli arkadaşlarımızdan biridir...
Gittiğimizde onada uğrarız o zaman.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 ----------
Hayırlı uğurlu olsun yeni motorun.
Kazasız belasız bin inşallah :cat:
Gittiğimizde onada uğrarız o zaman.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 ----------
Hayırlı uğurlu olsun yeni motorun.
Kazasız belasız bin inşallah :cat:
eyvallah kardeşim:rendeer:
eyvallah ramazanım
nasip bugüneymiş ağa
bi dahada en az bi 4 sene değiştirmek istemiyorum motoru![]()
zaten cezb eeden en iyi şeyi benzin ya ramazan
en son yuvacık gezisinde size hayret etmiştim
ben 55 liralık benzin yakarken adamlar 10 liraya gdip gelmişti![]()
foruma ses gelsin.. 2004 model ama kople 2006 yaptığımız ybr nin resimleri ... değişenler krank+ grup dişliler+ egzantirik+eğzantirik dişlisi ve zinciri balata elektirirk tessisatı komple+ karbüratör + debraj tası+ debraj balatası krank bilyaları piston silindir set + akü aklımdaki bunlar...
Uploaded with ImageShack.us
hayırlı olsun kardeş güle güle kullan motorunu
yuh ramazan abi motorun neredeyse her yerini değiştirmişsiniz ne yaptınız böyle motora da bu hale geldi bu arada silindirin resmini tam çekememişsiniz![]()
şase ve jantlar kadı değişmeyen... birde motor numarası yazan blok.... biliyorsun ellerim yağlı iken resim çekmeyi sevmiyorum.... bunları çektiğime dua et....
anladım abi de değişmesinin sebeplerini anlamadım bu motora ne yaptınız ki bu kadar parçaların hepsi değişti onu diyorum birde :queen:
şimdi şöyle anlatayım... motor sesli çalışıyordu çünkü 2004 lerin krankları farklı ve eğzantirik dişlisi ve zinciride farklı yani sesli... onu sessiz yapmak için 2006 sonrası krank taktık.... sonra sessiz zincir denilen 2006 sonrası zincir ve dişli taktık..( eğzantirik).... motor yağ yakıyordu yağ yakmasını kesmek için piston silindir değiştirdik... gurup dişlilerinde karıncalanma vardı ilerde sorun yaşamamak için komple şanzuman grup dişlileri ve mili değişti.... elektirik tessisatı ve beyni 2004 -2006 lar farklı... komple beyin ve tesssisatı değiştirdik... elektirik aksamından sorun yaşamamak için..... 2004 karbüratör çok yaktığından 2006 dan sonraki daha ekonomik olan karbüratörü taktık... debraj tasının alnı yükseltip yeni tas ve tambur takıldı... yapon farklı debraj balatası ile tatlı yumuşak bir kalkış sağlandı.... daha anlatayımmı...![]()