Beyler Fi arıza sinyallerini fazla aksatmayın ilerde sorun büyür.
Beyler Fi arıza sinyallerini fazla aksatmayın ilerde sorun büyür.
köprü geçilerinde güzel oluyo...
Sen gel elimle koymuş gibi bulurum ben sana onu. Hatta cumartesi Şeref te gelicek (pasaa nikli arkadaş) onunla irtibat kur beraber gelin.
5300 e gittibu arada sende bir uğramadın gitti yaw
bak bir tane vespa cosa topluyorum. 83 model. Gelip görmeni isterim. Hergün her saat müsaitim
![]()
kanka ben valvoline kullanıyordum ama bu sefer castrol koyduk actevo 20 40
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 ----------
subap sesi azaldı yeni yağıda koydum bi ara bujileri aldım tork iridyumları onlarıda taktırıcam şuan sorun yok gibi. 250 lira istiyorlar subap ayarına bende sinirlendim yaptırmıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:58 ----------
yav abi sorma vallahi =) açtım orayı yaptım ayar düzeldi =) nasıl bozuldu o ayar anlamadım istanbuldan buraya gelene kadar =)
yarın ders vermek için karşıya geçeceğim nasipse bana özelden tam adresini atarsan gpsle seni çabucak bulurum inş. ama çay isterim bak :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:35 ----------
uzun süre gitmemişsin hiç benim haftada bir ayarladığım oluyor. yağın aynısından ben de koydum bugün. herhangi bir şey yapmaz korkma![]()
sahilde geziyorum sürekli =) bide 2 motor varya bi ona bi ona biniyorum malum servistede çok kalınca motor binemedim ki dogru dürüst =)
bu arada benim motorda devir kesici var =) sen baktıgında farketmiştik ya bende yolda farkettim nasıl oluyor anlamadım 2007 modelde =)
benimkinde yok. belki ilk aylarındaki serilerde yoktur. korkmadan binebilirsin ses dışında hiçbir problem yapmaz Allahın izniyle. tehlikeli bir durum yok motorda
umarım sadece şakadır ve öyle kalır :rendeer:
Foto nasıl ekleniyor bir iki de biz ekleyelim ortalık şenlensin demi :wiinkk: :cherry:
fearlesboyy motor gerçekten güzel olmuş beğendim.
Allah kaza bela vermesin
http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/76952-bilmeyenlere-foruma-resim-ekleme.html
hepsi ve en basiti burda var kardeşim
Ya gavur ölüsü gibi ağır o mont ve taş gibi sert nasıl giyiyosun ?
Mağzada denemiştim kolumda kıvrılma yerleri, ağırlığı bana göre değildi vazgeçip bıraktıydım.
Hadi bir resim de benden gelsin bari.