Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Beyler Fi arıza sinyallerini fazla aksatmayın ilerde sorun büyür.

Evet benimkinin neden yandığını çözdüm mesela bende sadece sağ takozda elektriksel bi problem var ama o FI enjeksiyonda bi sıkıntı olduğu içinde yanabilirdi.Bi bakıma motorun sorun çıkartacağının habercisi olarak iyi bir uyarı

Bi resim ekleyeyim bari :) Yeni resimlerde çekemedim aynamın teki yok :) çok çirkin gözüküyo öyle :D
bikepics-2219840-800.jpg

Sen gel elimle koymuş gibi bulurum ben sana onu. Hatta cumartesi Şeref te gelicek (pasaa nikli arkadaş) onunla irtibat kur beraber gelin.

5300 e gitti :( bu arada sende bir uğramadın gitti yaw :) bak bir tane vespa cosa topluyorum. 83 model. Gelip görmeni isterim. Hergün her saat müsaitim :)

yarın ders vermek için karşıya geçeceğim nasipse bana özelden tam adresini atarsan gpsle seni çabucak bulurum inş. ama çay isterim bak :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:35 ----------

kanka ben valvoline kullanıyordum ama bu sefer castrol koyduk actevo 20 40

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 ----------

subap sesi azaldı yeni yağıda koydum bi ara bujileri aldım tork iridyumları onlarıda taktırıcam şuan sorun yok gibi. 250 lira istiyorlar subap ayarına bende sinirlendim yaptırmıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:58 ----------

yav abi sorma vallahi =) açtım orayı yaptım ayar düzeldi =) nasıl bozuldu o ayar anlamadım istanbuldan buraya gelene kadar =)

uzun süre gitmemişsin hiç benim haftada bir ayarladığım oluyor. yağın aynısından ben de koydum bugün. herhangi bir şey yapmaz korkma :)

yarın ders vermek için karşıya geçeceğim nasipse bana özelden tam adresini atarsan gpsle seni çabucak bulurum inş. ama çay isterim bak :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:35 ----------

uzun süre gitmemişsin hiç benim haftada bir ayarladığım oluyor. yağın aynısından ben de koydum bugün. herhangi bir şey yapmaz korkma :)

sahilde geziyorum sürekli =) bide 2 motor varya bi ona bi ona biniyorum malum servistede çok kalınca motor binemedim ki dogru dürüst =)

bu arada benim motorda devir kesici var =) sen baktıgında farketmiştik ya bende yolda farkettim nasıl oluyor anlamadım 2007 modelde =)

sahilde geziyorum sürekli =) bide 2 motor varya bi ona bi ona biniyorum malum servistede çok kalınca motor binemedim ki dogru dürüst =)

bu arada benim motorda devir kesici var =) sen baktıgında farketmiştik ya bende yolda farkettim nasıl oluyor anlamadım 2007 modelde =)

benimkinde yok. belki ilk aylarındaki serilerde yoktur. korkmadan binebilirsin ses dışında hiçbir problem yapmaz Allahın izniyle. tehlikeli bir durum yok motorda

benimkinde yok. belki ilk aylarındaki serilerde yoktur. korkmadan binebilirsin ses dışında hiçbir problem yapmaz Allahın izniyle. tehlikeli bir durum yok motorda

zaten 2008 trafiğe çıkışlı sanırım 2007 son üretimi olsa gerek =) abi bakınıyorum hala etrafa insaflı bir fiyata ayar yapan bulursam yaptırıcam yoksa sorunda yok zaten =) ama vampirlere savaş açtım para yedirmicem 250 lira nedir :s sanki vehbi koçun yeğeniyim :S
bu arada egzoz düşüncem devam etmekte sessizlik büyük sorun trafikte =) bu kartalda yapan biyer varmış,istanbula yolum düştüğünde gidip konuşucam abi sanada haber veririrm birlite gideriz olur mu

umarım sadece şakadır ve öyle kalır :rendeer:

şimdi;
"hayır şaka değil, köprüler halk içindir, gelir kapısı değildir, masrafının 100 katını kazandırmasına rağmen halen para alınması bana ters geliyor, ulaşım hakkımı kısıtlasığı için ve köprüye sebepsiz yere para ödememek için kaçak geçiyorum"
dersem suç olur...
o yüzden "tabiki şaka" diyorum...

bende biraz resim ekleyeyim bari.daha önceki sayfalarda vardı komple piston sekman eksantrik zinciri yag filitresi ngk irudyum buji harris elçik vs komple sıfır motor oldu..bu arada yakın ilden olupda uygun fiyatlı hyo almak isteyen olursa özelden yazabilir.Yeni aldıgım 600rr aynaları daha kutusunda led sinyalleride daha takamadım.motoruma bu aralar fırsat bulamıyorum
(2,el satış ilanı değildir sadece motorumu paylaşmak forumu renklendirmek istedim.mat siyah yapmak isteyene fikir olması açısından)

2myye14.jpg

69dg86.jpg

1247fwn.jpg

2rhml9j.jpg

2en9f9g.jpg

2yp1286.jpg

nfo03r.jpg

2w2name.jpg

nleumg.jpg

1zdoqa0.jpg

mw2jcp.jpg

2z7gyuq.jpg

Foto nasıl ekleniyor bir iki de biz ekleyelim ortalık şenlensin demi :wiinkk: :cherry:

sağolasın dostum :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:42 ----------

Dur bi deneyim öğrenmiş oluyum :) Bu arada benim hyoylada tanısın :mrgreen: Kaza yapmadan önceki hali
156tr3m.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 ----------

Fearlessin hyosung yazısı cok hosuma gitti benimki onun yanında çok basit kaldı
:mrgreen:
jfhtac.png

Bu da sonraki hali :wiinkk:
2j14g3l.jpg

Son düzenleme:
Ya gavur ölüsü gibi ağır o mont ve taş gibi sert nasıl giyiyosun ?
Mağzada denemiştim kolumda kıvrılma yerleri, ağırlığı bana göre değildi vazgeçip bıraktıydım.

Hadi bir resim de benden gelsin bari.

2nbrnup.jpg

Ya gavur ölüsü gibi ağır o mont ve taş gibi sert nasıl giyiyosun ?
Mağzada denemiştim kolumda kıvrılma yerleri, ağırlığı bana göre değildi vazgeçip bıraktıydım.

Hadi bir resim de benden gelsin bari.

Koruma olarakta o fiyata daha iyisi alınmaz ama hocam :)
Giydiğin zaman zırh gibi insana güven veriyo :queen:

1-2 gün sonra yeni manetler almayı düğünüyorum ebay'den şunları buldum.
Daha önce bunlardan alan ve tecrübesini söyleyebilecek olan var mı ?

33mxwqv.jpg

Spor sürüşler için kısa olanları da var ama rahat edermiyim bilemedim ben onu :s
2a94os2.jpg

Benim tercihim BORDO ayar düğmesi, MAVİ zemin. Bilmem birşey anlatıyor mu :D

21e3j3l.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar