Kuzey Ege Gezisi 1200 km

hakan abi süpersiniz ya fatih kardeşim farketmezzz... :D abi aranızda olmayı isterdim . hemde cok . süper bi gezi süper bir ortam süper bir eglence . dewamı ne zamn gelir abi :D yarın ? :D

hakan hocam çok güzel bir anlatım daha yapmıssın eline sağlık

güzel gezi olmuş gerçekten çok kıskandım bigün bende gezicem ama ne zaman olur bilmem karım ne zaman derse ozaman şişti valla her yerim allahım ne olur dualarımı kabul et :cherry:::::144::

abi sen önceden bi gezi daha yapmıştın kanuni windys li bir abimiz vardı dorumudur acaba..

Hakan Hocam gerçekten çok güzel bir gezi olmuş, anlatımda harika , yüreğinize sağlık:rendeer:

hakan abi geri dönüşün cogunu tek başına yapmışsın . nerde cektin 200 fotoyu helal valla :)

Fooğraf makinesi boynuma asılıydı. Hareket halinde iken makineyi hedefe tut, düğmeye bas , fotoğrafı çek, makineyi bırak. Teknik bu... Ama dedim ya bunu abartırsan Fatih gibi tarlaya uçarsın. :queen:

Fooğraf makinesi boynuma asılıydı. Hareket halinde iken makineyi hedefe tut, düğmeye bas , fotoğrafı çek, makineyi bırak. Teknik bu... Ama dedim ya bunu abartırsan Fatih gibi tarlaya uçarsın. :queen:

elinize fırsat geçti ya abi vurun vurun daha yok mu bu az gelir :p

vuracaz tabi . ama korkma öldürmeden bırakırız :D aman abi saka maka allahtan tarlaya uctu daha kötüde ola bilirdi rabbim herkesi kaza beladan korusun

vay sende vuruyon demek vurun vurun bir gün gelir bede vururum :queen:

DÜşe kalka öğrenecez dimi fatih :D

bilmem artık bundan sonra Allah ın izniyle düşmeye niyetim yok senin varsa bilemem :D

Yazını yeni gördüm fatihcim kusura bakma :pale: Teşekkür ederim güzel sözlerin için aynı şekilde... :rendeer:

Estağfurullah hocam , siz varken:)

ne kusura abi sende :D gececisin galiba bu ay

Çok süper bi gezi olmuş arkadaşlık ortam çok güzel maceracı v.s gibi tv proglamları tadında hatta onlardan daha çok haz duyarak okuyorum emeğinize sağlık paylaşım içinse sonsuz teşekkürler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar