herkese iyi akşamlar..
bektaş arkadaşım,daha iskenderun'dan çıkamadım.hiç gezemiyorum bu sezon beklediğim gibi geçmiyor

bebek beklediğimiz için eşimin yanında oluyorum genellikle ve karaca ikinci planda kalıyor.bende fırsat buldukça şehir içinde arada turluyorum.bujileri başka bir arkadaşıma söz verdim kusura kalma,ama birkaç sayfa önce linki vardı,o linkten sipariş verebilirsin.bana amerikadan 9 günde geldi.genelde 20 günü bulurdu ama çabuk geldi bu sefer..
bu arada manavgattaki festivale içim gidiyor.bir de memleketim ama maalesef ben gelemeyeceğim..
mototor arkadaşım motorun cidden yanıyor.kaza bela vermesin Allah.çanta olarak slayerr'ın verdiği linkteki çanta güzel.dediği gibi ben dahil çoğu arkadaşımız bu çantayı kullanıyor.bağlantı demirleri ise benim motorun resminden göreceğin üzere monte edilmiş şekilde duruyor.tek bir vida ile sabitleniyor ve yine aynı vidanın gevşeltilmesi ile de çantayı çıkarabiliyorsun..ayrıca çantanın kilitli olması da ayrı bir avantaj.tavsiye ederim..
hakan hocam ön pegleri hyosource'dan sipariş vermiştim ve geldiği gibi taktım.üzerinde eğme bükme işlemleri uygulamadım.bağlantı aparatları o şekilde idi,takınca böyle oldu..
kapar hayırlısı olsun,umarım yardımcı olabilmişimdir.bu arada dediğin gibi bizim başlık oldukça seviyeli insanlardan oluşuyor,tabiri caizse "apaçiler" yok bizim başlıkta ayrıca seviyeli ve öğretici bilgi paylaşımları var.o konuda çok şanslıyız diye düşünüyorum..