Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacak, cevaplarsanız memnun olurum. Kısmetse temmuz ayında çıkmayı düşündüğüm uzun bir gezide karadenizden sonra artvin, erzurum, erzincan, sivas ve kayseri üzerinden adanaya dönmeyi planlıyorum. Sadece gündüz seyahat edeceğim. Çabuk terleyen biri olduğum için kışlık mont o bölgelerde beni rahatsız edermi, eğer üşümez isem file mont giymeyi düşünüyorum. Ne dersiniz? selamlar.
Erzurum şehir merkezi rakım 1850 küsür, artık siz düşünün

. Gerçi temmuz ayında file mont fevkalade idare eder sizi. Tabi akşam hiç yol gitmemeniz lazım, yoksa kışlıktan başkası kurtarmaz:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:34 ----------
Hehe.. Geleli neredeyse 7 ay olacak. Bu süre zarfında haftada ortalama 3 gün caddedeydim, daha 5-6 tane motosiklet gördüm.
Burda motorcu çooook az... Gerçi iklim müsade etmiyor...
Yazın-ama sadece yazın, yani 2,5 ay

-motosikletle gezilebilecek en uygun coğrafyalardan biridir Erzurum ve çevresi...Genelde masmavi bir gökyüzü, tertemiz hava, püfür püfür esen rüzgar, sular soğuk(şehir merkezini söylemiyorum), nem yok, yollar iyi, her taraf yayla, daha ne olsun

Ha arada iyi dolu atar ve fındık büyüklüğünde olabilir, ama oda gülün dikeni olsun yahu...