[Ankara - MT]

vay arkadaş, bi tane imla hatası yap be ::150::

yapmış ama :queen:

Sayın meslektaşım:) ben de motosiklet kullanmaya geç başlayan biriyim. Ama şunu bilinki ertelemek bile bu tutkuyu engel olmuyor. Benim de yakınlarım A2 ehliyetimi alınca birşey dememişlerdi taa ki kapının önüne hondamı çekince:) ama sonra zamanla alıştılar güvendiler. Motorunuz olmasa bile buluşmalara gelin derim. Tanışmak ümidiyle..

ki ayrı olcek :queen: :queen: :queen:

yeni gelen arkadaşlara can-ı gönülden hoşgeldin der, yapacağımız buluşmalarda kendilerini de aramızda görmekten çok mutlu olacağımızı belirtmek isterim.

sağlıcakla :queen:

Aramıza yeni katılan arkadaşlara bende ''Hoşgeldiniz'' diyor, selamlarımı iletiyorum... Artık buluşmalarda şöyle 10 - 15 motor olsak, uzun yol yapsak çok keyifli olur sanıyorum... Umarım yeni arkadaşlarda buluşmalara katılım gösterirler...

Sevgili arkadaşlar, haftasonu için aktivite önerisi sunuyorum...
Ankara'nın rutin aktivitelerinin dışında, farklı bi organizasyon olduğu için değişik bi ortam hepimize iyi gelebilir diye düşünüyorum... Saygılar...

3624.jpg

Aramıza yeni katılan arkadaşlara bende ''Hoşgeldiniz'' diyor, selamlarımı iletiyorum... Artık buluşmalarda şöyle 10 - 15 motor olsak, uzun yol yapsak çok keyifli olur sanıyorum... Umarım yeni arkadaşlarda buluşmalara katılım gösterirler...

Ankara'nın rutin aktivitelerinin dışında, farklı bi organizasyon olduğu için değişik bi ortam hepimize iyi gelebilir diye düşünüyorum... Saygılar...

3624.jpg

İşte bu kanımca güzel bir etkinlik olabilir.Sayın motorcular hep oturuyorsunuz bence böyle organizasyonlar yapmalısınız :) Sanırsam Gölbaşı taraflarında cross parkurunda bir etkinlik varsa orasıda olabilir:cat:

3624.jpg

Sadece yol yapmak gibi yani biraz uzun yol yolda mola, çay, çorba birşeyler olursa pazar için katılmak isterim. Değilse ya tuzgölü ya da abant düşünüyorum pazar günü,,::tutkuy::

hoşbulduk :) daha önce tanıştık biz ama gezgin pide ye hayırlı olsuna gitmiştik emir abiyle gelmiştim ben :)

3624.jpg
[/QUOTE]

selam arkadaşlar drag yarışlarında buluşmaya ne dersiniz

27/06/2011 tarihinde hipodrumda buluşma dilegi ile

valla hepinizin siması hatırımda da isimler konusunda pek başarılı değilim :)

yahu yok mu aranızda gönlüne temiz 600f sevdası düşen bir arkadaş :D

naptın konjektör problemini çözdün mü :)

ankara değişik ya alışkanlık yapmış çok fena istanbul bile yerini tutmuyo :pr::pr::pr:

Ufuktepe veya atapark semtlerden olanlar varmı _? ben aranıza kısmi olarak katıldım . ehliyetimi alıp sonrada güzel bi motor aldıktan sonra size katılmayı düşünüyorum...

Ankara Ahalisi ne alemdesiniz??
Dün AKMnin ordan çıkan 2 şahin ile karşı karşıya kaldım tam anıtkabirin ordan biri drift yaparak döndü ve o esnada bende tam virajdaydım. ne demek istedi acaba? ::blusssh:

Ankara Ahalisi ne alemdesiniz??
Dün AKMnin ordan çıkan 2 şahin ile karşı karşıya kaldım tam anıtkabirin ordan biri drift yaparak döndü ve o esnada bende tam virajdaydım. ne demek istedi acaba? ::blusssh:

yaa, motora "dakar" diye sitikır yapıştırırsan elin oğlu "sen kime dakıyon la" der :mrgreen:

asayiş berkemal merkez 26-281 merkez.

yaa, motora "dakar" diye sitikır yapıştırırsan elin oğlu "sen kime dakıyon la" der :mrgreen:

asayiş berkemal merkez 26-281 merkez.

oricinaline paramız yetmedi neyapak :p halbüse efendi efendi artçımla beraber bir kuş misali süzlüyorduk virajlardan sıkışık trafik içerilerinden, dolmuş yanları, taksi tamponlarından :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar