kardeş senin bilgilerin baya iyi banada yardımcı olmuştun bir mesajda ama burası biraz sallamasyon olmuş. motor fabrika çıkışlı max 8000 rpm çeviren bir motora sahip 151 rs. ve sen bunda 11 12 bin d/d den söz ediyorsun. eğer gerçekten bunu yapabiliyorsan bence o motora kanat takıp havalanabilirsin sen ciddiyim
Merhaba kardesim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:40 ----------
herkese merhaba arkadaşlar burada bir müddet ewel egzos hakkında bilgi vermiştiniz bana ancak hala uygulayamadım,daha pratik olarak acaba egzos çapının 1/3 ü boyunda(susturucunun ortasındaki boşluğu tıkamamak için,uzun vida kullanırsam boydan boya geçerken,boşluğu tıkayabilir) vidaları uygun olan yaerlerden( içeride zıplayan malzemeyi tespit etmek için)sıksam işe yararmı?,ayrıca ben bujımı değiştirdim ama tırnak aralığı kontrolu yapmadım aldığım gibi taktım,yanlışmı yaptım,bu arada benim motorum 19000km de kayışı da daha hiç değiştirmedim ,değiştirmem gerekiyorsa tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı?
Kardes, egsoz hakkinda yorum yok
Buji: tirnak araligini ayarlamalisin, motorun herturlu dusus gösterir, performans, yakit cikar vs vs..
Kayis: Rekor sende bu konuda eher 19000km'dir hic degistirmediysen, helal valla. Benim motor 1306km'de kapagi actim, ici zift olmus kayisin yuzunden:queen: seninkini dusunemiyorum yani. Bando - Powerlink 835-20-30 olmasi lazim ebatlari, kontrol ettikten sonra sana geri dönerim:rendeer: