Teşekkür ederim Fatih Hocam daha iyisi senin olsun umarım.
Bu arada ben siyah rengini aldım. Bayide tricolor hazır olarak bulunmadığından karşılaştırma yapamadım ama yine de siyah CBR'ler fena görünmüyordu![]()
Newton -hoyrat motorlarınızı güle güle kullanın:rendeer:
6000 deviri ilk bine kadar geçmeyin. 4000-6000 devir arası makuldur.
Bide ilk yağ değişiminden önce sıkılıp 9000 civarı devirlere çıkıp son sürat denemesi yapmayın yeter:cat:
eveeeeet bayiide bu gün motorlar teslim aşamasında idi .binecek ve binmeye başlayan tüm arkadaşlar hayırlı olsun .Allah kazadan beladan yatma kalkmadan birde en önemlisi ÖKÜZ gibi araba sürenlerden uzak etsin.
Bizde temkinli olalım.:cat: olmamı
Teşekkür ederim Fatih Hocam daha iyisi senin olsun umarım.
Bu arada ben siyah rengini aldım. Bayide tricolor hazır olarak bulunmadığından karşılaştırma yapamadım ama yine de siyah CBR'ler fena görünmüyordu![]()
Hep benmi bekleyeceğim. birazda bayi beklesin. Haftaya kadar almayacağım motoru. birazda bayi beni beklesin
bi siteye üye olupmıyıpta alan birçok kişi var..
konşuk motordan alan kim var acaba burada?
arkadaşlar hepiniz sağolun bende siyah renk aldım ama neyazkkı suan sevunemedım çünkü motorum tırta bayııye gelirken hasar görmuş sandıkların kapakları acılmıs ve grenajda cızıklar var yedek parca siparısı verıldı ama heralde 1 ay daha gelmsını beklerız.saygılar.
sağol kardesım bakalım honda sucular ben böyle zaten teslım etmem edemem dıyor
arkadaşlar hepiniz sağolun bende siyah renk aldım ama neyazkkı suan sevunemedım çünkü motorum tırta bayııye gelirken hasar görmuş sandıkların kapakları acılmıs ve grenajda cızıklar var yedek parca siparısı verıldı ama heralde 1 ay daha gelmsını beklerız.saygılar.