siyah daha güzel duruyor
bugün istoç aneste gördüm. honda müthiş bir makine yapmış. servisin arka kapısına bir tane tri color 7 tane siyah dizmişlerdi. satış müdürü coskun bey bir tane siyaha müşteri arıyordu9100 tl lik fiyatıyla benim bütçemi müthiş aşıyor. bu parayı vermeye hazır arkadaşlar anese bir uğrasınlar derim
![]()
Yazık diyorum hondaya baska bisey demiyorum bende cbr 250r icin 2 ay bekleyenlerdenim nedense 5. sırada oldugum falanmıdır nedir istanbul'daki 12 tane siparisi olan bayiye 4 tane geliyor hep 1 farkla kacırıyoruz Ben beklemeye dayanamayıp bugun kaporamı aldım ve kawasaki ye yoneldim anlastım hayırlısıyla bi ninja'daha katıcam arkadasların arasına honda'nın buyuk firmadır sozune guwenilir anlayısım bitti artık sanmıyorum bidaha olucagını
arkadaşlar yardımcı olun yarın bayimden bu iki renkten birini alacağım. hangi renk en güzel?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------
kimse yokmu forumda? tri colormu yoksa siyahmı? sizce hangisi
Honda ile mondıalı bır tutman bır kere yanlış biz neden kawa ninjayı değilde honda dıye 2 aydır beklıyruz honda dıye böyle bır zam uygulaması felan yok.ayrıca 1 temmuza gerek yok motorlarımız persembe gunu bayılerımızde
Arkadaslar acıkcası ben dun aksam motoru almadıysam da hazır halde bayide gordum. Vekaletnamemı bıraktık ruhsatın cıkmasını beklıyorum. Bikac tane motor hazırda bekliyordu ustelik. Hoyrat79 arkadasımızın da motoru bu sabah almıs olması bu sabah bana hıc supriz olmadı. Evım yakın olsa ben de alır evıme gotururdum![]()
usta dikkatli sürüş, sağlam rödaj :cat:
hayırlı olsun, kazasız belasız...