beyler göksuda şöyle bi sıkıntı var. motosikleti otoparka sokmak için otomobil ücreti ödüyorsun.
bence seyir cafe iyidir. beşevlerden konya yoluna giderken 4. cadde kavşağına gelemden solda. kaldırım 10 metre olduğu için park sıkıntısı yok. hem bu tür toplanmaları alkolsüz ortamda yapmak daha iyi gibi.
Üstad, yanlış anlaşılmasın muhalefet olmak için söylemiyorum ama ben Göksu'ya motorla ilk gittiğimde para vermek için durdum elemanlar, illaki para vericem diyorsan ver yoksa şu bariyerin yanından geç dediler... O gün bugündür, motorla gittiğimde para vermeden girdim... Ama 1-2 aydır gitmiyorum, düzen değiştiyse bilemiyorum, para alıyor olabilirler...
Seyir Cafenin ortamı da menüsü de güzel oraya da hayır demem tabii... Orası 7. cadde gibi filan değil, sakin hemde müsait...
Alkol olayına katılıyorum, bence de daha iyi gibi... Ben alkol almam, alana da karışmam ama daha sonra aklım kalıyor, alkol alan arkadaşlarda, sonuçta yola çıkıyorlar...Motor zaten tehlikeli, e bi de yanında alkol var o daha tehlikeli... Gerçi aramızda öyle zayıf bünyeli kimse yok çok şükür ama alkol şişedeki gibi durmuyor bünyede... Yinede karar sizin, ben uyarım...