Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hiç rahatsız olabileceğimi düşünmedim. Bu mesajınızı okuyana kadar. Yanlış anlaşılmışım sanırım :S

Yazan arkadaşların geneliyle sürekli iç içe olduğumuz için ve ben forumu çok sık kullanmadığım için son bir iki sayfanın muhabbet şeklinde ilerlediğini gördüğümden mutlu olduğum için yazmıştım. Kötü bi niyetim yoktu :rendeer:

Alicim senin gibi gençleri forumda daha sık görmek isteriz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın Kuzen

Aliyi yakinen tanırım rahatsız etme vs.. niyetiyle yazmamıştır o yazıyı seninde dediğin gibi diğer topiclerde olmayan bir arkadaşlık ve kaynaşma var burda.

Son düzenleme:
Herkese selamlar, 1000km bakımını yaptırdım yağ değişimleri vs 105tl ile 1000kmyi geride bıraktım. yalnız tüm yetkililer 1600e kadar rodaj oldugunu yinede çok zorlamamak gerektiğini ama 7 bin devirlere kadar rahat kullanabilceğimizi tavsiye ettiler. yani bitti diyip 140-160larda çok abanmamanızı tavsiye ederim. belirli aralıklarda bu hızları yapmak motorun ömrü acısından faydalı olacaktır tabi.

Tuğhan abi bence en kısa zamanda bi ankara gezisi yapalım:) görelim bakalım istanbul mu daha hareketli aksiyonlu ankara mı:) bizzat test edelim:)

Rahatsız edici bi durummu var anlam veremedim tavrınıza???

Ali arkadaşımız, namı diğer EruKing; Ninja kullanıclarının kaynaşıp, neşeli diyaloglar kurmasını çok arzu eden bir arkadaşımız. Grubumuzda da çok emeği bulunuyor. Bu sebeple yazdığı yorum, sadece ve sadece memnuniyetini dile getirmektedir. Seviyeyi düşürme veya farklı bir anlam içermemektedir. Yanlış anlaşılmaların önüne geçebilmesi dileğimle:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:11 ----------

Herkese selamlar, 1000km bakımını yaptırdım yağ değişimleri vs 105tl ile 1000kmyi geride bıraktım. yalnız tüm yetkililer 1600e kadar rodaj oldugunu yinede çok zorlamamak gerektiğini ama 7 bin devirlere kadar rahat kullanabilceğimizi tavsiye ettiler. yani bitti diyip 140-160larda çok abanmamanızı tavsiye ederim. belirli aralıklarda bu hızları yapmak motorun ömrü acısından faydalı olacaktır tabi.

Tuğhan abi bence en kısa zamanda bi ankara gezisi yapalım:) görelim bakalım istanbul mu daha hareketli aksiyonlu ankara mı:) bizzat test edelim:)

Oğuz hayırlı olsun rodajın ilk ayağı, kalan günlerde de güle güle kullanman dileğimle :cat::) Aslında 1600 - 5000 aralığında da inanılmaz zorlamamak lazım, makine ancak açılıyor çünkü, her koşulda nizama uygun kullanım şart :mrgreen::mrgreen:

Valla Ankara grup sürüş anlamında bizden önde, yazılan yorumları okuma şansın olduysa... Kısmetse birgün biz de katılırız :cat:

Sanki imalı bir mesaj olduğunu hissettim bi yanlış anlaşılma oldu sanırım.. Biçok topicde olmayan muhabbet ortamı oluşması mutlu edici bi durum yanlış anlaışlmasını istemem sadece :wiinkk:

Olay tatlıya bağlandıysa sorun yok : )

Alicim senin gibi gençleri forumda daha sık görmek isteriz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın Kuzen

Aliyi yakinen tanırım rahatsız etme vs.. niyetiyle yazmamıştır o yazıyı seninde dediğin gibi diğer topiclerde olmayan bir arkadaşlık ve kaynaşma var burda.

Teşekkür ederim şevki abi. biliyorsun genelde etkinlikleri açıyorum:) Katılırım inşallah :)

Oğuz bu perşembe bunu konuşalım. Temmuz sonu gibi Aslında Ankara'da bulunan arkadaşlarla tanışıp bir gece konaklamalı kalınabilir. Gitmişken Anıtkabir'e de gideriz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------

Ali arkadaşımız, namı diğer EruKing; Ninja kullanıclarının kaynaşıp, neşeli diyaloglar kurmasını çok arzu eden bir arkadaşımız. Grubumuzda da çok emeği bulunuyor. Bu sebeple yazdığı yorum, sadece ve sadece memnuniyetini dile getirmektedir. Seviyeyi düşürme veya farklı bir anlam içermemektedir. Yanlış anlaşılmaların önüne geçebilmesi dileğimle:rendeer:

Teşekkürler Mojito ;) sağol Tuğhan abi, Bende bir kaç sayfa baktım, Artık ninjanın yerine normal bir muhabbet ortamı görünce mutlu oldum birden. Öyle direk atladım. Kuzende beni tanımadığı için yanlış anladı sanırım. Neyse artık olay tatlıya bağlandıysa sorun yok :)

Sanırım ben de bi an yanlış anladım kusura bakmayın, sadece bu sohbet ortamının bozulmasını istemediğimden.. Sizler de beni yanlış anlamayın lütfen..

Ankara'ya her zaman bekleriz, Anıtkabir ziyareti vs Ankara rehberliği yapabilirim hatta çok da mutlu olurum:) Ben de yakın bi zamanda İStanbul iş seyahatime motorumla gelip sizlerle tanışmak isterim.. Bir Bolu organizasyonu yapıp ortada bile buluşabilinir aslında tabi çoğunluk olarak siz İstanbullular organize etse daha ii olur :p

Sanırım ben de bi an yanlış anladım kusura bakmayın, sadece bu sohbet ortamının bozulmasını istemediğimden.. Sizler de beni yanlış anlamayın lütfen..

Ankara'ya her zaman bekleriz, Anıtkabir ziyareti vs Ankara rehberliği yapabilirim hatta çok da mutlu olurum:) Ben de yakın bi zamanda İStanbul iş seyahatime motorumla gelip sizlerle tanışmak isterim.. Bir Bolu organizasyonu yapıp ortada bile buluşabilinir aslında tabi çoğunluk olarak siz İstanbullular organize etse daha ii olur :p

Bu konunun açılmış olması iyi oldu, alinin dediği gibi perşembe günü bunu detaylı olarka konuşup sanada bildiririz:) Anıtkabir gezisi yada bolu çok keyifli olur:) güzel fotoğraflarla ankara istanbul birleşmesini hatıralarımıza ekleriz:)

Rodaj bitmiş sayılmaz o zaman :)

Asıl eğlence 7bin devirden sonra başlıyor :cat:

Teşekkürler Mojito ;) sağol Tuğhan abi, Bende bir kaç sayfa baktım, Artık ninjanın yerine normal bir muhabbet ortamı görünce mutlu oldum birden. Öyle direk atladım. Kuzende beni tanımadığı için yanlış anladı sanırım. Neyse artık olay tatlıya bağlandıysa sorun yok :)

Mojito motorumun adı ama lakaplarımın arasına katıldı sayende :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Sen de sağol Alicim:rendeer:

arkadaşlar bir Problemim var görüşlerinize ihtiyacım var :

Benim ninjanın sağ ayak braket demiri (eksoz tutamağı,artçının ayağını bastığı yer,V şeklinde) o döküm çatlamıştı ve nasıl olduysa kırıldı ve yapılamıyor dökümü değişik tutmuyor :pale: ve motosiklet parçası satan heryere baktım ama diğer motorlarınki uymadı,artçımı arkama bindiremiyorum :pale: ayrıca en küçük bir çukurada girsem egsoz şaseye sürtüyo ve egsozumda hafif içe göçme oluşmuş iç tarafta :pale: z moto yu protesto ettiğimden dolayı parçayı ordan almıycam ama bu durumada bi çözüm bulmam lazım,fikirlerinizi bekliyorum :silent:

parçayı kaynak yaptır. sonra macunlatıp sprey boya ile tekrar siyaha boya.

o parça kırık iken motorunu kullanma. egzost ile manifoldun birleştiği yerde (arka fren için ayağını bastığın yerin orda, grenajın altında) manifoldun şaseye bağlamak için bir parça var. Bu şekilde kullanmaya devam edersen manifold bağlantısını zorlayıp zamanda o parçanında kırılmasına neden olursun. bilmiyorum hiç söktün mü ama bizim motorun egzostu oldukça ağır.

manifoltun şaseye bağlayan o parçayıda ben dar bir dönüş yaparken kaldırıma vurup kırılmasına neden olmuştum. gidip kaynak düzgün bir şekilde kaynak yaptırdık. kaynaktan sonra yaklaşık 7bin km yol yaptım ve hala sağlam.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
parçayı kaynak yaptır. sonra macunlatıp sprey boya ile tekrar siyaha boya.

o parça kırık iken motorunu kullanma. egzost ile manifoldun birleştiği yerde (arka fren için ayağını bastığın yerin orda, grenajın altında) manifoldun şaseye bağlamak için bir parça var. Bu şekilde kullanmaya devam edersen manifold bağlantısını zorlayıp zamanda o parçanında kırılmasına neden olursun. bilmiyorum hiç söktün mü ama bizim motorun egzostu oldukça ağır.

manifoltun şaseye bağlayan o parçayıda ben dar bir dönüş yaparken kaldırıma vurup kırılmasına neden olmuştum. gidip kaynak düzgün bir şekilde kaynak yaptırdık. kaynaktan sonra yaklaşık 7bin km yol yaptım ve hala sağlam.

kaynak olmuyor tutmuyor denedik,sanayide falan oraya uygun üçgen bir demir yaptırmayıda düşünüyorum,bilmiyorum napıcağımı

kaynakçı öyle söyledi,bide parçanın bi kısmı eksik ama diğer bi parça var oda tutmuyo,tutsada bi işe yarayacak gibi değil :pr: önüme gelen her motorun egsoz tutamağına bakıyorum acaba benim motora olurmu diye ama daha bişey bulamadım

selam ninjalar :) yollarda görmek isterim sizleri :p

Biz yollardayız siz nerelerdesiniz ????

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 ----------

arkadaşlar bir Problemim var görüşlerinize ihtiyacım var :

Benim ninjanın sağ ayak braket demiri (eksoz tutamağı,artçının ayağını bastığı yer,V şeklinde) o döküm çatlamıştı ve nasıl olduysa kırıldı ve yapılamıyor dökümü değişik tutmuyor :pale: ve motosiklet parçası satan heryere baktım ama diğer motorlarınki uymadı,artçımı arkama bindiremiyorum :pale: ayrıca en küçük bir çukurada girsem egsoz şaseye sürtüyo ve egsozumda hafif içe göçme oluşmuş iç tarafta :pale: z moto yu protesto ettiğimden dolayı parçayı ordan almıycam ama bu durumada bi çözüm bulmam lazım,fikirlerinizi bekliyorum :silent:

Dostum eğer alternatif çözüm bulamıyorsan ve kaynakta tutmuyorsa parçayı ya döktürteceksin yada z motonun yolları taştan daha ağır masraflar çıkarmadan parça fiyatını sormanda fayda var ?

kaynakçı öyle söyledi,bide parçanın bi kısmı eksik ama diğer bi parça var oda tutmuyo,tutsada bi işe yarayacak gibi değil :pr: önüme gelen her motorun egsoz tutamağına bakıyorum acaba benim motora olurmu diye ama daha bişey bulamadım

O zaman arkaya artçı almıyorsan eğer, parçayı sök. tornacıda egzostu tutturabileceğin bir demir yaptır.

bi egsozcum var çok müthiş işler yapıyolar,demir aksamlar konusundada ustalar ayrıcada sülalecek motorcular,bugün oraya gitcem kesin onlar bi çözüm bulurlar diye ümit ediyorum,akşam iş çıkışı bi gidim bakim inşallah bi çözüm bulunur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar