[İzmir - MT]

İtalya seyahat işlerinin bitirir bitirmez ben de geliyorum kamyonla adaya. Haberleşelim isterseniz. Saatler uyarsa kamyonun kasasına atarım sizi. Gerçi ben sizin kaldığınız yerde kalmıcam. Yandaki kamp alanında kalıcam. Zira gece çok ses yapıyorsunuz ,uyuyamıyorum

ne oldu :p yine bizim yokluğumuza dayanamadım yanımıza geldin :rendeer: TUTKU YARATIRIZ demiştik :cat: yıksak ortalığı yaksak adayı yinede beraberiz :queen: :p italya dönüşü bak nasıl geleceksin yine özledim diye :wiinkk: itiraf et sen bizi biz seni seviyoruz :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geç döndünüz.... :wiinkk::wiinkk:
D1210 un kasaya mı sığmadınız... :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu gün Transportere yükledik motoru :queen::queen:

Sende yolumuzu gözlersin böyle :cherry:

Hangisini?.... Kt yimi.... :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Hiç gözlemedim olm... Benimde kendime göre programım vardı....
Yarasın..Gözümüz yok.... :farao:

grubun KURTARICI ekip başkanı DEKA her zaman her yerde yükleyecek bir motor buluyor :mrgreen: kendilerine verdiği destekten ötürü TEŞEKKÜR EDİYORUZ :rendeer:

Bu taraflarda pek birşey yok,dün akşam elektrikçiler geldi evde birçok kablo elden geçti toprak hatları yapıldı tüm priz ve anahtarlar değişti,yeni lambalar takıldı ancak iş hesaba gelince elektrikçi bende meydana gelen kalıcı kısa devreyi tamir edemedi :queen::queen::queen:

Hafta sonu parkeciler gelecek parkeler yapılacak hala daha kombi servisini bekliyoruz,kombiyi devreye alacaklar bu nedenle belki bu hafta sonu Adaya gelemiyebilirim.:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:39 ----------

iyi geceler mt sakinleri nasıl geçti hafta sonu cengiz abi

Hakan nasılsın? Arayı fazla açma gerçi bizdede tadilat olduğundan esas arayı ben açtım :cherry:
Bu arada senin motora şu uygun fiyatlı deri çantaları nereden almıştınız? Bu konuda beni detaylı bilgilendirirmisin.Hatda bana özelden telini yazarsan ararım da.

27 haziran günü İzmir topraklarına ayak basıyorum (sonunda)...

Haftaya görüşmek üzere arkadaşlar....

Herkese selamlar yalnız motosikletimle gezmekten bıktım izmir mt gurubu beni de kabul edebilir mi acaba :) ayrıca herkesi foça ya beklerim :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
PERŞEMBE sucuklar geliyormu :silent:

Sucuk?... :bounce::bounce::bounce:

Tamam..Bi sucuk partisini kabul ederim..Çok ta hora geçer..... :cherry::cherry::cherry:

Kuru pastalar okan dan nasılsa..Sucuk a da bi gönüllü bulursunuz.. Kuru kuru d.günü kutlamanız olmaz şimdi..:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
alp_tunay, byokko+

Hiç te kaçmışa benzemiyor..Benim bildiğim okan kaçmaz.... Çatlayana kadar kuru yedirir size... :queen:

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
alp_tunay, byokko+

Hiç te kaçmışa benzemiyor..Benim bildiğim okan kaçmaz.... Çatlayana kadar kuru yedirir size... :queen:

kurupasta getireyim problem değil abi ama cuma günüde benim doğum günüm onun yanına birileri de yaş pasta getirsin bari....:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 ----------

okan şehri terk edecek kuru pasta yalan olacak :pr:

yok abi daha karar vermedim ama her an antalyaya gidebilirim.. sonra sahilden marmarise doğru gidip festivale katılabilirim ve fes sonrası pazar günü beni ada paklar...:queen::queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar